- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Insan dr.nin aptalina denk gelince , hersey uydurma oluyo.tedavileri hastayi bastan savmaca sozlerden ibaret.Benim karışık ya 1 ay öncesine kadar sebepsiz deniyordu sonra takipte gelişmiş yumurta bulunamadı ama pko da yok bende. Sonra bu ay klomenle büyüttük yumurtaları ama iğne verilmedi çok büyüdü bu seferde yine olmadı
He ya hiç sorma bir değil kaç doktor hemde. Bakalım bu ay da ovitrelle ile deneyeyim de eşimle de konuştuk karar verdik tüp bebek için kuzucumInsan dr.nin aptalina denk gelince , hersey uydurma oluyo.tedavileri hastayi bastan savmaca sozlerden ibaret.
Cook sevindim yaHe ya hiç sorma bir değil kaç doktor hemde. Bakalım bu ay da ovitrelle ile deneyeyim de eşimle de konuştuk karar verdik tüp bebek için kuzucum
Ayneen bi rahatlık çöktü üstümeCook sevindim yasimdide o bebis icin heyecanli bekleyis waktiiiiiii aayyyyyy
Bide adet ,kist degil de bebis cikiyomusmu sebebiAyneen bi rahatlık çöktü üstüme
Bu arada bugün regl günümdü gelen giden yok kesin kist oldu benim 28lik yımırta geciktirecek regli
Tovbe de gııı
Hey Allah immmmmmmKızlarrrr bende kan testi yaptırdımsonuç 0.19 diğer aya koşuyorum
Çıksın çıksın da niye testlerde çıkmıyo bu bebişBide adet ,kist degil de bebis cikiyomusmu sebebi
Pasa gonlu oyle istiyo belkiiiÇıksın çıksın da niye testlerde çıkmıyo bu bebiş
Ay ne bileyim yumurtlama tarihimi bilmesem geç döllenme dicem de yok yaa sanmam beni bulmaz o mucizelerPasa gonlu oyle istiyo belkiiikiz gercekten cok gec cikanlar war bak.ne kanda cikmis , ne testte.bir hfta sonra ewde test yapmis yine negative cikmis artik umudu kesmis haliyle kadin. Halaaa adet olmayinca dr gitmis, oanda ogrenmis.Mucizesini
Hayırlı güzel haberlerle gel canım
Yapmadım test ya yoktu zatenHayırlı güzel haberlerle gel canımBugün de idrar yaptın mı koyulaşma nasıldı
Hadi ya beta değeri tahmin ederdikYapmadım test ya yoktu zaten
Gına geldi çizgi takip etmekten
Oğlumda yumurtlamanın 15. Günü 378.48 cıkmıstı hcg bakalım bunda ne cıkar bugün 14. GünüHadi ya beta değeri tahmin ederdik
Küsuratına kadar unutmaman pekiOğlumda yumurtlamanın 15. Günü 378.48 cıkmıstı hcg bakalım bunda ne cıkar bugün 14. Günü
Bu konularda hafızam iyiKüsuratına kadar unutmaman peki
Sen naptın adet oldun mu? Benim bugündü bilirsin adetim hiç ağrım yokKüsuratına kadar unutmaman peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?