Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet olmadigin surece umut var .olmayacaksin belkideEki Görüntüle 2770264
Ben doktor takibinde olduğumda 3. hafta da öğrendim mesela kanda ve idrarda. yani erken yada geç döllenmeye göre değişiyor ama en garantisi tabi ki adet sonrası öğrenmek. zaten erken öğrendiğinde belki tutunmyor kimyasal oluyor sonra üzülüyorsun. ben adet günüm geçmeden test yapmamaya niyet ettim artık.

Kızlar 2 gündür giremiyorum kayınvalidemlere geldik telefon elime alamıyorum ki
Bir daha ki aya kaç kişi kaldık

Benim de gündüz donuyor ayaklarım gece ateş gbi yanıyo yaa
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Amin canım ins Rabb'im sağlıklı Bir şekilde kucağımıza verdin benim de gündüz üşüyor hararet hep oluyor gece gündüz

Bu insanlar nasıl ne biliyim tek ilişkiyle, yok spiralle yok prezervatifle falan hamile kalıyolar ya
İlk gece hamile kalqnq ve korunurken hamile kalana gicik oluyorum ulan ben 5.seneye gircem o kadar iğne ilaç hastane yolu yemeği aşılama si ameliyatı tüp u anca oldu oda güzel ilerler inşallah

İlk gece hamile kalqnq ve korunurken hamile kalana gicik oluyorum ulan ben 5.seneye gircem o kadar iğne ilaç hastane yolu yemeği aşılama si ameliyatı tüp u anca oldu oda güzel ilerler inşallah
Bi de yiyip yiyip kilo almayanlara
İnşallah sağlıkla kucagına al
Ben de bu ay son kez denicem olmazsa tüpe gidicem artık

Tesekkur ederm amin insallah. Bi daha aynı sey olur diye korkuyorum
Malesef bende hep o korkuyla hamilelik geçirdi m sonlandı psikolojim bozuldu gerekirse sizde türbeye gidin adak adayın dua edin keçi koyun kesin dağıtım fakir muhtaç ailelere o eti. Hayriniz kabul olur evlat sahibi olursunuz

Amin guzel dilekleriniz icin sagolun Allah saglıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin

Zahmetli ama meyvesini alabilme ihtimalin yüksek senin sebepsiz infertilite falan mi
Benim karışık ya 1 ay öncesine kadar sebepsiz deniyordu sonra takipte gelişmiş yumurta bulunamadı ama pko da yok bende. Sonra bu ay klomenle büyüttük yumurtaları ama iğne verilmedi çok büyüdü bu seferde yine olmadı

Allah Allah niye öyle nerde yanlış yapiyolar acaba başka doktorlara gorundunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…