Ben doktor takibinde olduğumda 3. hafta da öğrendim mesela kanda ve idrarda. yani erken yada geç döllenmeye göre değişiyor ama en garantisi tabi ki adet sonrası öğrenmek. zaten erken öğrendiğinde belki tutunmyor kimyasal oluyor sonra üzülüyorsun. ben adet günüm geçmeden test yapmamaya niyet ettim artık.Adet olmadigin surece umut var .olmayacaksin belkideEki Görüntüle 2770264
Valla bende onu anlamıyorum yaa. ben bi kere kaldım o da dış gebelik oldu zatenBu insanlar nasıl ne biliyim tek ilişkiyle, yok spiralle yok prezervatifle falan hamile kalıyolar ya
Benimki de özelde ama haftasonu çalışmıyo canım doktorÖzelde eğer haftasında muayene edebiliyo eğer geliyorsa canım benim doktorum haftasonu hatta bı kaç sefer akşam 10 da falan bile çağırmıştıdedim paranın gözünü seveyim bu saatte muayene
Amin canım ins Rabb'im sağlıklı Bir şekilde kucağımıza verdin benim de gündüz üşüyor hararet hep oluyor gece gündüzBenim de gündüz donuyor ayaklarım gece ateş gbi yanıyo yaa
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Maşallah Allah bağışlasın nasip olsun dolu keseyi görmekVitamin imin güzel teyzeleri değerimiz 345 çıktı salı günü kesemizi göreceğiz
Olur canım sabret Allah büyük benim de 4 kaynım olduİnsallah Rabbim tez vakitte en hayırlısını nasip ederPıhtılasma testi yaptırdın mı?
İlk gece hamile kalqnq ve korunurken hamile kalana gicik oluyorumBu insanlar nasıl ne biliyim tek ilişkiyle, yok spiralle yok prezervatifle falan hamile kalıyolar ya
BenKızlar 2 gündür giremiyorum kayınvalidemlere geldik telefon elime alamıyorum ki
Bir daha ki aya kaç kişi kaldık
Bi de yiyip yiyip kilo almayanlaraİlk gece hamile kalqnq ve korunurken hamile kalana gicik oluyorumulan ben 5.seneye gircem o kadar iğne ilaç hastane yolu yemeği aşılama si ameliyatı tüp u anca oldu oda güzel ilerler inşallah
Zahmetli ama meyvesini alabilme ihtimalin yüksek senin sebepsiz infertilite falan miBi de yiyip yiyip kilo almayanlara
İnşallah sağlıkla kucagına al
Ben de bu ay son kez denicem olmazsa tüpe gidicem artık
Tesekkur ederm amin insallah. Bi daha aynı sey olur diye korkuyorumOlur canım sabret Allah büyük benim de 4 kaynım oldu
Malesef bende hep o korkuyla hamilelik geçirdi m sonlandı psikolojim bozuldu gerekirse sizde türbeye gidin adak adayın dua edin keçi koyun kesin dağıtım fakir muhtaç ailelere o eti. Hayriniz kabul olur evlat sahibi olursunuzTesekkur ederm amin insallah. Bi daha aynı sey olur diye korkuyorum
Amin guzel dilekleriniz icin sagolunMalesef bende hep o korkuyla hamilelik geçirdi m sonlandı psikolojim bozuldu gerekirse sizde türbeye gidin adak adayın dua edin keçi koyun kesin dağıtım fakir muhtaç ailelere o eti. Hayriniz kabul olur evlat sahibi olursunuz
Benim karışık ya 1 ay öncesine kadar sebepsiz deniyordu sonra takipte gelişmiş yumurta bulunamadı ama pko da yok bende. Sonra bu ay klomenle büyüttük yumurtaları ama iğne verilmedi çok büyüdü bu seferde yine olmadıZahmetli ama meyvesini alabilme ihtimalin yüksek senin sebepsiz infertilite falan mi
Allah Allah niye öyle nerde yanlış yapiyolar acaba başka doktorlara gorundunmuBenim karışık ya 1 ay öncesine kadar sebepsiz deniyordu sonra takipte gelişmiş yumurta bulunamadı ama pko da yok bende. Sonra bu ay klomenle büyüttük yumurtaları ama iğne verilmedi çok büyüdü bu seferde yine olmadı
İnşallah diğer ay olur canimmKızlarrrr bende kan testi yaptırdımsonuç 0.19 diğer aya koşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?