- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Tamam kuzum ediyom
Kiz daha duayi ediyom dememle sonucu gormem bir oldu
Oğlumda yumurtlamanın 15. Günü 378.48 çıkmıştı bunda 14. Günü 97.24 cıktı normaldir değilmi aynı şekilde cıkmamasıKiz daha duayi ediyom dememle sonucu gormem bir olduErenlere karistim zaarrr ,sabirla.Cok sukur gulum, insaallah
Gözünaydın canımm çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben anlamiyom gulum ya degerlerden .cunku bizim gutgutlar eline kagit wermiyo burda , sadece pozitif yada negative diyo.Oğlumda yumurtlamanın 15. Günü 378.48 çıkmıştı bunda 14. Günü 97.24 cıktı normaldir değilmi aynı şekilde cıkmaması
AMİİİİİİNNNNN inşallah darısı başınıza kızlarGözünaydın canımm çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah
Ya , belki bhcg gec yukseliyodur diye dusundum nebiliim gulum, oyle olmasini istiyorum cunkuAy ne bileyim yumurtlama tarihimi bilmesem geç döllenme dicem de yok yaa sanmam beni bulmaz o mucizeler
Anladım canım teşekkür ederimBen anlamiyom gulum ya degerlerden .cunku bizim gutgutlar eline kagit wermiyo burda , sadece pozitif yada negative diyo.
Bence normal canım normalde bugün bat günündü sonuçta oğlununki yüksekmiş seninOğlumda yumurtlamanın 15. Günü 378.48 çıkmıştı bunda 14. Günü 97.24 cıktı normaldir değilmi aynı şekilde cıkmaması
Ahh keşkee canımmYa , belki bhcg gec yukseliyodur diye dusundum nebiliim gulum, oyle olmasini istiyorum cunku
DeğilmiBence normal canım normalde bugün bat günündü sonuçta oğlununki yüksekmiş senin
Canım gözünaydııın mesajları okuyamadım en son buraya denk geldimOğlumda yumurtlamanın 15. Günü 378.48 çıkmıştı bunda 14. Günü 97.24 cıktı normaldir değilmi aynı şekilde cıkmaması
Teşekkür ederim canım benimCanım gözünaydııın mesajları okuyamadım en son buraya denk geldim
Neden öyle bir şey dediki canım ne alakaymıs kiBuraya yazdım mı bilmiyorum kızlar. Dış gebelik riskin var dedi dr kaç saattir depresyon takılıyorum. Yarın dr a gidicem dua edermisiniz sağlıklı olsun inşallah
İnşallah canım benim. Sağ kasığımda baskı hissediyorum arada kramp giriyor oturunca beni rahatsız ediyor diye mesaj attım öyle yazdıNeden öyle bir şey dediki canım ne alakaymıs ki
İnşallahhhhhh sağlıklı bir gebeliktir
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh bebeğini
Sağ kasık derken tam kasıgındamı yoksa rahmindemi canımİnşallah canım benim. Sağ kasığımda baskı hissediyorum arada kramp giriyor oturunca beni rahatsız ediyor diye mesaj attım öyle yazdı(
Sağ yumurtalık cnm. Sanki bişi asılmış çekiştiriyor orayı öyle tuhaf bir hisSağ kasık derken tam kasıgındamı yoksa rahmindemi canım
Benim hep aynı noktada sağ tarafta ama rahimde yani hissediyorum
Kasık diyince biraz daha kalça kemiğine yakın oluyo ondan sordum
Ayyy inşallah kötü bir şey yoktur canım yaaSağ yumurtalık cnm. Sanki bişi asılmış çekiştiriyor orayı öyle tuhaf bir his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?