Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim. Sağ kasığımda baskı hissediyorum arada kramp giriyor oturunca beni rahatsız ediyor diye mesaj attım öyle yazdı (
İnşallah öyle bir şey yoktur
Yaw eskiler ne bilirdi iç gebelik dış gebelik şimdi pozitifi görmenin sevinci bile 5 dk. Sonra başlıyor kurgular ya öyleyse ya böyleyse diye.. Rabbim güzel sonuçlar duymayı nasip etsin

Cok dogru demissinde gulum , eskiler dogal beslendi, herseyi mevsiminde topraktan ne cikarsa onu yedi , paket gida, dondurulmus urun bilmedi , saglikli yasadigi icin saglikli gebelik ler yasadi , dogurdu.tarlada bi agac altinda dogurdular yeri geldi.babaannem derdi , en kucuk amcami tarlada dogurup tek basina ,sarmis bebegi , bir iki saat yatmis sonra da yuruyerek ewe geldim derdi. Hey gidi eski toprak lar.

Buraya yazdım mı bilmiyorum kızlar. Dış gebelik riskin var dedi dr kaç saattir depresyon takılıyorum. Yarın dr a gidicem dua edermisiniz sağlıklı olsun inşallah
Doktorlar her zaman en kötü ihtimali söyler hazırlıklı ol diye. Sen iyiyi düşünerek git. Güzel haberlerle dönersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…