İnşallah canımAyyy inşallah kötü bir şey yoktur canım yaa
Rabbim bebeğini de seni de korusun inşallah canımİnşallah canım
İnşallah canım Allah razı olsuun. Başlangıç 120 sonra 245 sonra 570 bunlar 2 gün arayla 570 in ertesi günü 749 çıktı daha yaptırmadımRabbim bebeğini de seni de korusun inşallah canım
Beta hcg nasıl arttı tarih tarih yazabilir misin? Hani düzenli artmıyomus ya oyle olunca
Gayet te iyii ilerlemiş aslında amaİnşallah canım Allah razı olsuun. Başlangıç 120 sonra 245 sonra 570 bunlar 2 gün arayla 570 in ertesi günü 749 çıktı daha yaptırmadım
Aynen canım inşallahGayet te iyii ilerlemiş aslında ama
Bol bol dua et canım inşallah bir sorun yokturRabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah
Kese görme ihtimalin varmı yarın?Aynen canım inşallahallah büyük bakalım yarın yazarım sonuçları inşallah
Balim beniiimmmmmmmmAhh keşkee canımm
Ederiz tabiki gulumBuraya yazdım mı bilmiyorum kızlar. Dış gebelik riskin var dedi dr kaç saattir depresyon takılıyorum. Yarın dr a gidicem dua edermisiniz sağlıklı olsun inşallah
Noldu bizim kuzucuğumuzaaBalim beniiimmmmmmmmkiyamam kuzumaaaaa
Daha adet olmadiya, insaallah gec belli eder insaallah vardir dedimde gulumNoldu bizim kuzucuğumuzaa
Yaaa inşallahhhhhh süpriz yapar kuzusu onaaDaha adet olmadiya, insaallah gec belli eder insaallah vardir dedimde gulum
Yaaa inşallahhhhhh süpriz yapar kuzusu onaa
İnşallah öyle bir şey yokturİnşallah canım benim. Sağ kasığımda baskı hissediyorum arada kramp giriyor oturunca beni rahatsız ediyor diye mesaj attım öyle yazdı(
Cok dogru demissinde gulum , eskiler dogal beslendi, herseyi mevsiminde topraktan ne cikarsa onu yedi , paket gida, dondurulmus urun bilmedi , saglikli yasadigi icin saglikli gebelik ler yasadi , dogurdu.tarlada bi agac altinda dogurdular yeri geldi.babaannem derdi , en kucuk amcami tarlada dogurup tek basina ,sarmis bebegi , bir iki saat yatmis sonra da yuruyerek ewe geldim derdi. Hey gidi eski toprak lar.İnşallah öyle bir şey yoktur
Yaw eskiler ne bilirdi iç gebelik dış gebelik şimdi pozitifi görmenin sevinci bile 5 dk. Sonra başlıyor kurgular ya öyleyse ya böyleyse diye.. Rabbim güzel sonuçlar duymayı nasip etsin
Doktorlar her zaman en kötü ihtimali söyler hazırlıklı ol diye. Sen iyiyi düşünerek git. Güzel haberlerle dönersin inşallahBuraya yazdım mı bilmiyorum kızlar. Dış gebelik riskin var dedi dr kaç saattir depresyon takılıyorum. Yarın dr a gidicem dua edermisiniz sağlıklı olsun inşallah
Oyyy bı gece girmedim koris e kardeş gelmiş@birbebekmeselesi E EbrarAsell kızlar 97.24 sonucummrabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Yeni yeni karisiyodur belki kız kana falan 2 3 gün sonra bidaha ver kan testi beta içinOğlumda yumurtlamanın 15. Günü 378.48 çıkmıştı bunda 14. Günü 97.24 cıktı normaldir değilmi aynı şekilde cıkmaması
Öyle yapıcam canımYeni yeni karisiyodur belki kız kana falan 2 3 gün sonra bidaha ver kan testi beta için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?