Tabi 23 Ocak adet günümdü evde öğrenmiştim adetten iki gün önce 25 Ocak’ta beta 376 çıktı 27 Ocak’ta sabah 11 gibi tekrar kan verdim 386 çıktı ben inanamadım başka bir hastaneye gittim aynı gün tekrar kan verdim 4 saat sonra 417 çıktı ama labaratuardan mı kaynaklı bu fark yoksa bir anda artmaya mı başladı bilemiyorum zaten yeterli bir artış da değil 417 bile yarın tekrar baktıracağım yine yazarım umarım artmıştır doktorum eğer keseyi görürsem beta değerlerini ciddiye almayacağım göremezsem dış gebeliktir kürtaja alırım dediBetan gün gün nasıl cıktı canım yazabilirmisin acaba merak ettim
İnşallahhhhhh düzene girer artışı
Yazdım canım son mesajdaBeta değerlerin nedir canım strese sokma kendini güzel güzel artışlar olcak inşallah
Ben bı 25 inde verdim bide 27 sinde bidaha kan olayı yok dedi doktorum güzel dedi irdeleyesim takip edesim geldi de kan çok zor aliyolar bende damar içerde ve çok ince iğneyi soktuğunda gelmiyosa oynadıkça oynuyolar içerde çok acitiyolar sırf ondan korktugumdan baktirmayasim geldiTabi 23 Ocak adet günümdü evde öğrenmiştim adetten iki gün önce 25 Ocak’ta beta 376 çıktı 27 Ocak’ta sabah 11 gibi tekrar kan verdim 386 çıktı ben inanamadım başka bir hastaneye gittim aynı gün tekrar kan verdim 4 saat sonra 417 çıktı ama labaratuardan mı kaynaklı bu fark yoksa bir anda artmaya mı başladı bilemiyorum zaten yeterli bir artış da değil 417 bile yarın tekrar baktıracağım yine yazarım umarım artmıştır doktorum eğer keseyi görürsem beta değerlerini ciddiye almayacağım göremezsem dış gebeliktir kürtaja alırım dedi
Benimde aynıydı kollarım mosmor olurdu ama kan pıhtılaşması olunca coraspin kullanıyorum takmasıyla çıkarması bir oluyor maşallahBen bı 25 inde verdim bide 27 sinde bidaha kan olayı yok dedi doktorum güzel dedi irdeleyesim takip edesim geldi de kan çok zor aliyolar bende damar içerde ve çok ince iğneyi soktuğunda gelmiyosa oynadıkça oynuyolar içerde çok acitiyolar sırf ondan korktugumdan baktirmayasim geldi
Kullanıyorum onları da yine aynı yöne aynı damar sıkıntı olunca illet ettim kan vermekten artıkBenimde aynıydı kollarım mosmor olurdu ama kan pıhtılaşması olunca coraspin kullanıyorum takmasıyla çıkarması bir oluyor maşallah
Çok şükür gerek kalmaz inşallah ona hiçKullanıyorum onları da yine aynı yöne aynı damar sıkıntı olunca illet ettim kan vermekten artık
İnsallah canımÇok şükür gerek kalmaz inşallah ona hiç
Kız benim de sol ağrıyo haa korkmaya başladımBenim sağ yumurtalığım ağrıyordu normal ultrason da göremedi o yüzden baktı canım çok sağol
4+3
Hayır bence olmuyor çünkü daha önceki gebeliğimde alttan bakmıştı doktor zaten bebek çok ileride o kadar ucundan tutuyor ki ultrason aletini ulaşması imkansızİnsallah canımalttan muayene sıkıntı olmuyomuymus ya orda takıldım ben ya
Korkutma kendini. Benim doktorum biraz tuhaf hep olumsuz konuşuyor hep olumsuza hazırlamaya çalışıyor diye bu haldeyim sen sakin ol inşallahKız benim de sol ağrıyo haa korkmaya başladım
Ben doktora bir hafta sonra falan gideceğim inşallah bu defa kararlıyım
Hım gebelik var mı pekiBenimde öyle cnm dinlen gün içinde
Yaa rabbim yardımcınız olsun kuzum yaaa inşallah bişey yoktur inşallahhhhhhTabi 23 Ocak adet günümdü evde öğrenmiştim adetten iki gün önce 25 Ocak’ta beta 376 çıktı 27 Ocak’ta sabah 11 gibi tekrar kan verdim 386 çıktı ben inanamadım başka bir hastaneye gittim aynı gün tekrar kan verdim 4 saat sonra 417 çıktı ama labaratuardan mı kaynaklı bu fark yoksa bir anda artmaya mı başladı bilemiyorum zaten yeterli bir artış da değil 417 bile yarın tekrar baktıracağım yine yazarım umarım artmıştır doktorum eğer keseyi görürsem beta değerlerini ciddiye almayacağım göremezsem dış gebeliktir kürtaja alırım dedi
Merhaba inşallah her şey güzel olur sizin için. Beta değerleriniz nasıldı acaba paylaşabilir misiniz?Korkutma kendini. Benim doktorum biraz tuhaf hep olumsuz konuşuyor hep olumsuza hazırlamaya çalışıyor diye bu haldeyim sen sakin ol inşallah
İnşallah ya tek duamYaa rabbim yardımcınız olsun kuzum yaaa inşallah bişey yoktur inşallahhhhhh
Aynısı bende de varBu saatlerde acayip uyku çöküyo ya 3 4 gündürgece de gelmiyo sonra
Bilmiyorum canım dün baktırdım 97.24 cıktı işte perşembe kontrole gitcem bende kanama felan yok bende çok şükür ağrı sadece adet sızısı var o kadar beyaz akıntı eşliğindeİnşallah ya tek duamSende durumlar nasıl her şey yolunda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?