- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
1 gün varsa verir2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim düşük oldu doktor ilk adetimden sonra kalabilecegimi söyledi ilk adetimi oldum şimdi 1 gün kaldı adetime korkuyorum adet olacağım diye çok bekledik1 günüm varya test sonuç verirmiki
Hahaha ne güzel olur yaTamam bi daha sana test yap demiycem inşallah bebek vardır da gelmez adetin karnın şişince hamileymişim dersin
1 gün varsa
Benim bildgim kimyasal gebelikler düşükten sayılmıyor ara vermeye de gerek duyulmuyor2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim düşük oldu doktor ilk adetimden sonra kalabilecegimi söyledi ilk adetimi oldum şimdi 1 gün kaldı adetime korkuyorum adet olacağım diye çok bekledik1 günüm varya test sonuç verirmiki
1 gün varsa
Kimyasal gebelik olduğunda 10 günüm geçti test negatif çıktı kanda öğrendim gebe oldugumu acaba kimyasal olduğu için mi belli olmadı testte1 gün varsa verir
B
Benim bildgim kimyasal gebelikler düşükten sayılmıyor ara vermeye de gerek duyulmuyor
inşallah bu sefer sağlıklı bi şekilde tutunmuştur sana bebeğin yap testini varsa çıkar
B
Benim bildgim kimyasal gebelikler düşükten sayılmıyor ara vermeye de gerek duyulmuyor
inşallah bu sefer sağlıklı bi şekilde tutunmuştur sana bebeğin yap testini varsa çıkar
Çok teşekkür ederimVar görünüyor net canım hayırlı olsun
Bende öyle duydum ins vardır o kadar çok bekledik kiB
Silikde olsa cıkar bence geç döllenme değilse2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim düşük oldu doktor ilk adetimden sonra kalabilecegimi söyledi ilk adetimi oldum şimdi 1 gün kaldı adetime korkuyorum adet olacağım diye çok bekledik1 günüm varya test sonuç verirmiki
Sorma ne yaptığımı bilmiyorumAz önce dedim ki sanaaaaaaADET OLACAK GİBİ Bİ HİS OLUYO KORKMA dediiiiimmmmm
Tabi heyecandan ne okuyon ne diyon bilmiyon ki sen şimdi
Haklısın canım bende perşembe gitcem inşallah rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi miniklerimize inşallahSorma ne yaptığımı bilmiyorumŞimdi inşallah kimyasal dış mış değildir ya da önceki talihsizliği yaşamam endişeleri bastı. 4-5 gün sonra dr gideceğim inşallah
Beta değerlerin nedir canım strese sokma kendini güzel güzel artışlar olcak inşallahAmin inşallah aynen öyle hamileyim diye sevinemeden şimdi ne olacak diye düşünmeye başlıyoruz
Yarın bı test yapıyım ben o zaman teşekkür ederim böyle konuşmak rahatlatiyorSilikde olsa cıkar bence geç döllenme değilse
Bende kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kalmıstım oğluma
Aynen bende kimyasal geçirdim kopkoyu çıktı hatta adetimden bir hafta önce büyük ihtimalle erkenden döllendi ama olmadı.Silikde olsa cıkar bence geç döllenme değilse
Bende kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kalmıstım oğluma
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canımAynen bende kimyasal geçirdim kopkoyu çıktı hatta adetimden bir hafta önce büyük ihtimalle erkenden döllendi ama olmadı.
Amin canım inşallahRabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım
Amin inşallahRica ederim her zaman canım inşallah pozitifle gelirsin
Ayyy amiin inşallah canııım beniiim iyiki varsınYaa bak boşuna evham yaptınannesi korkma miniğin seninle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh
Benim sağ yumurtalığım ağrıyordu normal ultrason da göremedi o yüzden baktı canım çok sağolAyy iyi iyi maşallahvajinal niye baktı ki bendemi gene vajinal baktircam ki salı
4+3Kaç haftalık seninki şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?