Dedim valla çok sıradan oldu amaİste tabi dedinmi çizgi çıktı diye ben gibi pat diye
Nedense senden de umutluyum ben yaaSöktürücü hiç içmedim yaa içmem herhalde bekliyim bakalım biraz daha
Tabi OK marka prezervetıfin kurbanıyım benDemeek sen de onlardansın burnumuzun dibine kadar gelmiş hem dee
Merhaba adetime 1 gün var sağ kasığımda sürekli kasılma kramplar şeklinde ağrım oluyorSağ yumurtalık cnm. Sanki bişi asılmış çekiştiriyor orayı öyle tuhaf bir his
Ben gibi heyecandandırDedim valla çok sıradan oldu ama
Kız benim bir acaba bile yok içimde oturdum adetimi bekliyorumNedense senden de umutluyum ben yaainşallah seninde vardır sağlıklı miniğin yaa
Iyyyy ruhsuz yaaa bütün enerjimi sömürüyon yaaKız benim bir acaba bile yok içimde oturdum adetimi bekliyorum
Biraz ağrım oluyor arada inşallah normaldirBen gibi heyecandandırdemekki geç döllenme olmuş bak
Bunu alın burdan yaa bunu burdan alınnTabi OK marka prezervetıfin kurbanıyım ben
Benim 4 gün kala negatifti.kızlar 31 aralıkta adet olmuştum.adetim bitti 2 gün sonra başladım 5 gün soğan suyu içtim.sonra adetin sonra 4-5 gün incir havuç içtim.ve bu güne kadarda çok düzenli olmamakla birlikte zeytinyağlı incir yedim.adetin 9-10-13-16-22. günleri ilişkim oldu yaklaşık 30 günde bir adet görüyorum bazen 29 günde bir bazen 32 güde bazen 30 günde bir.30 günden hesaplarsam ortalama 16. gün yumurtlamış olmam lazım ilişkiden 10 gün sonra ve 11 gün sonra erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi :/ daha adet olmama 3-4 gün vardı. şimdi 2-3 gün kaldı bu akşam veya yarın sabah tekrar yapsammı adet geçene kadar yapsammı yoksa umudumu kesmelimiyim olsa çıkardı diyip.tabi yine yapıcam test adet olana kadar ama umudum çok kırıldı.gerçekten fikrinizi söylermsin
Var görünüyor net canım hayırlı olsunElim titriyor şu an var mı sizce de hayalet mi görüyorum
Az önce dedim ki sanaaaaaaBiraz ağrım oluyor arada inşallah normaldir
HHahah napimIyyyy ruhsuz yaaa bütün enerjimi sömürüyon yaa
Evet bu arkadaşımızdı o kişiBenim 4 gün kala negatifti.
1 gün kala kıpkırmızı çizgi çıktı
Yok şekerim ben de öyle düşünmüştüm ama yemin etti. Asla da yalan söylemez. Sonra öğrendim zaten bu markada sık sık oluyormuş bu durumBunu alın burdan yaa bunu burdan alınn
Hahah şaka şakaa kız senin koca sana tuzak kurmuş olmasıın
Tamam bi daha sana test yap demiycem inşallah bebek vardır da gelmez adetin karnın şişince hamileymişim dersinHHahah napim
2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim düşük oldu doktor ilk adetimden sonra kalabilecegimi söyledi ilk adetimi oldum şimdi 1 gün kaldı adetime korkuyorum adet olacağım diye çok bekledikBenimde öyleydi canım test yaptınmı rabbim gönlüne göre versin inşallah
Sen kalk tam da yumurtanın o 24 saatlik ömründe yırtılYok şekerim ben de öyle düşünmüştüm ama yemin etti. Asla da yalan söylemez. Sonra öğrendim zaten bu markada sık sık oluyormuş bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?