Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum canım dün baktırdım 97.24 cıktı işte perşembe kontrole gitcem bende kanama felan yok bende çok şükür ağrı sadece adet sızısı var o kadar beyaz akıntı eşliğinde
İyi bakalım artmıştır inşallah adet sancısı bende de var hep normal diyorlar

Sen temkinli olumsuz, doktor temkinli olumsuz. Bir salamadınız gitti. O bebek bir doğsun da size göstersin gününüzü

Sen temkinli olumsuz, doktor temkinli olumsuz. Bir salamadınız gitti. O bebek bir doğsun da size göstersin gününüzü
İnşallah ama canım insan ister istemez doktor ne derse kafaya takıyo gerçekten aslında onlar uyarı amaçlı söylüyo kötüyede alıştırmaya çalışıyolar bizi çünkü nelerini görüyorlar ki bizde onlar gibi hüsran yaşamayalım diye ama biz korkuyoruz
Ben dün akşam beta verdim 97.24 cıktı doktora görünmedim cünkü yok kimyasal yok dış boş gebelik diyecek moralimi bozacak beni oğlumda cok korkuttu sağolsun o yüzden bu defa girmedim bile yanına cıktım geldim

Yaa aynen onlar teknik bir olay gibi yaklaşıyor tamamen. Çat çat her şeyi söyleyiveriyorlar ama bunlar bazen sadece ihtimalden ibaret oluyor. Biz moral bozduğumuzla kalıyoruz. Halbuki bu süreçte moral bozukluğu ve strese yer yok Salmak lazım salmak. Kursunu bulsam gideceğim ben de

Korkutma kendini. Benim doktorum biraz tuhaf hep olumsuz konuşuyor hep olumsuza hazırlamaya çalışıyor diye bu haldeyim sen sakin ol inşallah
Ne kadar kötü bir şey doktorun bu kadar müjdeli bir durumda bile önce olumsuzu konuşması... Değişsen o doktoru iyi olur sanki

Kız benim de sol ağrıyo haa korkmaya başladım
Ben doktora bir hafta sonra falan gideceğim inşallah bu defa kararlıyım
Benimde sol ağrıyor kız korkma.
Doktor bana bununla ilgili hiçbir şey demedi.
Ultrasonda rahme baktı rahim ağzına
Betaya baktı o kadar
Şuan her şey yolunda keseyi de görürsek tamamdır dedi.
Betaya da güzel dedi

Doktorun bak olumlu konuşup moral veriyor böyle olmalı. Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…