Anladım peki artışı nasıl baktırmış mıydınız? Düzenli artıyor mu?Beta ile var görünüyor.
Merhabaa inşallahMerhaba inşallah her şey güzel olur sizin için. Beta değerleriniz nasıldı acaba paylaşabilir misiniz
İyi bakalım artmıştır inşallah adet sancısı bende de var hep normal diyorlarBilmiyorum canım dün baktırdım 97.24 cıktı işte perşembe kontrole gitcem bende kanama felan yok bende çok şükür ağrı sadece adet sızısı var o kadar beyaz akıntı eşliğinde
Maşallah güzel artmış yine çok şükür kurtulmuşsunuz dış gebelik sıkıntısından darısı bana inşallahMerhabaa inşallahtabiki.. 21 ocak 120 23ocak 245 25 ocak 576 26ocak 749 28 ocak 1445
İnşallah canım senin mesajı şimdi gördüm çok geçmiş olsun rabbim sağlık versin inşallahMaşallah güzel artmış yine çok şükür kurtulmuşsunuz dış gebelik sıkıntısından darısı bana inşallah
Amin canım inşallah Allah razı olsunİnşallah canım senin mesajı şimdi gördüm çok geçmiş olsun rabbim sağlık versin inşallah
Hım hayırlısıBeta ile var görünüyor.
Gözün aydın, artışın güzel olmuş. Çok sevindimMerhabaa inşallahtabiki.. 21 ocak 120 23ocak 245 25 ocak 576 26ocak 749 28 ocak 1445
Sen temkinli olumsuz, doktor temkinli olumsuz. Bir salamadınız gitti. O bebek bir doğsun da size göstersin gününüzüİyiyiz canım şükür 2 gün çalışma yat dedi. Vajinal usg ile baktı küçük bir kese görüyorum ama daha erken c. Tsi bidaha bakalım dedi. Sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor ama şimdilik herşey içib erken dedi cnm
İnşallahSen temkinli olumsuz, doktor temkinli olumsuz. Bir salamadınız gitti. O bebek bir doğsun da size göstersin gününüzü
Yaa aynen onlar teknik bir olay gibi yaklaşıyor tamamen. Çat çat her şeyi söyleyiveriyorlar ama bunlar bazen sadece ihtimalden ibaret oluyor. Biz moral bozduğumuzla kalıyoruz. Halbuki bu süreçte moral bozukluğu ve strese yer yokİnşallahama canım insan ister istemez doktor ne derse kafaya takıyo gerçekten aslında onlar uyarı amaçlı söylüyo kötüyede alıştırmaya çalışıyolar bizi çünkü nelerini görüyorlar ki bizde onlar gibi hüsran yaşamayalım diye ama biz korkuyoruz
Ben dün akşam beta verdim 97.24 cıktı doktora görünmedim cünkü yok kimyasal yok dış boş gebelik diyecek moralimi bozacak beni oğlumda cok korkuttu sağolsuno yüzden bu defa girmedim bile yanına cıktım geldim
Ne kadar kötü bir şey doktorun bu kadar müjdeli bir durumda bile önce olumsuzu konuşması... Değişsen o doktoru iyi olur sankiKorkutma kendini. Benim doktorum biraz tuhaf hep olumsuz konuşuyor hep olumsuza hazırlamaya çalışıyor diye bu haldeyim sen sakin ol inşallah
Yatacam uyumayı zorluycam simdi bi bakayım buralara dedimAynısı bende de varsabah 6 da sanki 2 gün uyumusum gibi dikiliyom ayağa akşam üstü uyku bastırıyor uyuyorum oğlumla
İnşallah canımMaşallah güzel artmış yine çok şükür kurtulmuşsunuz dış gebelik sıkıntısından darısı bana inşallah
Ne doğru dedin doktoru değiştircez yaaa 2 gün işi gücü bıraktırdı daha şimdidenSen temkinli olumsuz, doktor temkinli olumsuz. Bir salamadınız gitti. O bebek bir doğsun da size göstersin gününüzü
Çok teşekkür ederim darısı başına inşallahGözün aydın, artışın güzel olmuş. Çok sevindim
Aynen canım değiştircem.Ne kadar kötü bir şey doktorun bu kadar müjdeli bir durumda bile önce olumsuzu konuşması... Değişsen o doktoru iyi olur sanki
Benimde sol ağrıyor kız korkma.Kız benim de sol ağrıyo haa korkmaya başladım
Ben doktora bir hafta sonra falan gideceğim inşallah bu defa kararlıyım
Doktorun bak olumlu konuşup moral veriyor böyle olmalı. MaşallahBenimde sol ağrıyor kız korkma.
Doktor bana bununla ilgili hiçbir şey demedi.
Ultrasonda rahme baktı rahim ağzına
Betaya baktı o kadar
Şuan her şey yolunda keseyi de görürsek tamamdır dedi.
Betaya da güzel dedi
Bencede bana da biraz tuhaf geldi.Ne kadar kötü bir şey doktorun bu kadar müjdeli bir durumda bile önce olumsuzu konuşması... Değişsen o doktoru iyi olur sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?