- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Yani hayatım.Doktorun bak olumlu konuşup moral veriyor böyle olmalı. Maşallah
Çok haklısın vallaa bize normal gebelik olmaz tüp bebek demişti bu dr ondan snr kaldı üstümüzde bu olumsuzluk ama bundan snr böyle bakcam bende hayırlısı allahtanYani hayatım.
Dış gebelik vs olursa da Allahtan napayım
Buna stres yaparsam daha kötü etkilenirim
Hiç kafama takmıyorum ondan.
Her şey nasip
Nasibinde varsa zaten her türlü yaşar bebek. Ben ne koltuklar çektim dolap kaldırdım düşmedi.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Düşmesinde bile vardır bir sebep.
Hayırsız evlat olacaktır vs.
Ben ve eşim hep böyle bakarız olaylara ondan hiç stres yapmam.
Biz şimdi kutlamalara başladık bile
Olmazsa da napak bacım
Kız senin doktor biraz olumsuz.Çok haklısın vallaa bize normal gebelik olmaz tüp bebek demişti bu dr ondan snr kaldı üstümüzde bu olumsuzluk ama bundan snr böyle bakcam bende hayırlısı allahtan
Aynen canım yaaaa. C. Tesi son gidişim onaaKız senin doktor biraz olumsuz.
Benim bir arkadaşımın doktorun dediğine göre çocuğu olması imkansızdı oldu hemde 2 tane.
Yani nasip böyle şeyler.
Doktorlar bazen "çok biliyor"
Benim oğlumda ölüyordum bulantıdan bunda yok çok şükür bulantım inşallah da olmaz yaGünaydın kızlar sizde de sabahları bulantı oluyor mu ya
İki gündür pert etti beni
Kız net işte rahat bırak çizgiyi azad et gebelik testiniSırf şu çizgiyi net görmek için test yaptımçarşamba akşamı beta hcg 97.24 cıkmıstı daha koyu cıkması gerekmezmiydi sizce? Eki Görüntüle 2771738
Ay ben de bir iştahsızlıkBenim oğlumda ölüyordum bulantıdan bunda yok çok şükür bulantım inşallah da olmaz ya
Aynen öyle hele devlet doktorları maşallah rezil etcek kıvamda insanları biraz daha uygun olsa d.paketi emdrvlete hiç gitmem de bakacaz salı konuscam doktorla bı çok pahalı paket 8500 1000 TL daha konulup tüp bebek yapılır tekrar ilaçlar haricindeKız senin doktor biraz olumsuz.
Benim bir arkadaşımın doktorun dediğine göre çocuğu olması imkansızdı oldu hemde 2 tane.
Yani nasip böyle şeyler.
Doktorlar bazen "çok biliyor"
Kız N Neslhannn benim gecenki de böyleydi bende yapcam birazdan kalkarsam inşallah yataktanSırf şu çizgiyi net görmek için test yaptımçarşamba akşamı beta hcg 97.24 cıkmıstı daha koyu cıkması gerekmezmiydi sizce? Eki Görüntüle 2771738
Bende hiç bişey yok dahaGünaydın kızlar sizde de sabahları bulantı oluyor mu ya
İki gündür pert etti beni
Tamam tamamKız net işte rahat bırak çizgiyi azad et gebelik testini
Bende de yok kötü düşünme beBende hiç bişey yok dahaacaba duscekmi değerim
Folikasit bazılarına bulantı yapıyo doktor banada verince yaparsa söylerim canımAy ben de bir iştahsızlık
Sabahları bulantı oluyor
Bi ateş basıyor bir geçiyor
İki gündür kahvaltı yapamıyorum portakal suyu içip folikasit alıyorum akşam yoğurt filan yiyorum
Beta 25 ocakta 149 du 27 ocakta 345 di daha agnaniyorum yapmadım kiSenin beta hangi gün kaçtı ve o günkü testin ve şimdiki testin resmini atsana merak ettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?