Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorun bak olumlu konuşup moral veriyor böyle olmalı. Maşallah
Yani hayatım.
Dış gebelik vs olursa da Allahtan napayım
Buna stres yaparsam daha kötü etkilenirim
Hiç kafama takmıyorum ondan.
Her şey nasip
Nasibinde varsa zaten her türlü yaşar bebek. Ben ne koltuklar çektim dolap kaldırdım düşmedi.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Düşmesinde bile vardır bir sebep.
Hayırsız evlat olacaktır vs.
Ben ve eşim hep böyle bakarız olaylara ondan hiç stres yapmam.
Biz şimdi kutlamalara başladık bile
Olmazsa da napak bacım

Çok haklısın vallaa bize normal gebelik olmaz tüp bebek demişti bu dr ondan snr kaldı üstümüzde bu olumsuzluk ama bundan snr böyle bakcam bende hayırlısı allahtan

Çok haklısın vallaa bize normal gebelik olmaz tüp bebek demişti bu dr ondan snr kaldı üstümüzde bu olumsuzluk ama bundan snr böyle bakcam bende hayırlısı allahtan
Kız senin doktor biraz olumsuz.
Benim bir arkadaşımın doktorun dediğine göre çocuğu olması imkansızdı oldu hemde 2 tane.
Yani nasip böyle şeyler.
Doktorlar bazen "çok biliyor"

Benim bir arkadaşımın doktorun dediğine göre çocuğu olması imkansızdı oldu hemde 2 tane.
Yani nasip böyle şeyler.
Banada tüp bebek bile zor dediler bakın 2. Ye hamile kaldım B Bilgi012 canım herşey nasip GÜNAYDIN BU ARADA KIZLAR

Günaydın kızlar sizde de sabahları bulantı oluyor mu ya
İki gündür pert etti beni

Sırf şu çizgiyi net görmek için test yaptım çarşamba akşamı beta hcg 97.24 cıkmıstı daha koyu cıkması gerekmezmiydi sizce?

Benim oğlumda ölüyordum bulantıdan bunda yok çok şükür bulantım inşallah da olmaz ya
Ay ben de bir iştahsızlık
Sabahları bulantı oluyor
Bi ateş basıyor bir geçiyor
İki gündür kahvaltı yapamıyorum portakal suyu içip folikasit alıyorum akşam yoğurt filan yiyorum

Yani nasip böyle şeyler.
Aynen öyle hele devlet doktorları maşallah rezil etcek kıvamda insanları biraz daha uygun olsa d.paketi emdrvlete hiç gitmem de bakacaz salı konuscam doktorla bı çok pahalı paket 8500 1000 TL daha konulup tüp bebek yapılır tekrar ilaçlar haricinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…