Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sırf şu çizgiyi net görmek için test yaptım çarşamba akşamı beta hcg 97.24 cıkmıstı daha koyu cıkması gerekmezmiydi sizce? Eki Görüntüle 2771738
Ekleyemedim giiii niyeki yaaa sinir oldum ama şöyle soyleyim seninkinden biraz belirgin olmuş geçen yaptığım seninki gibiydi az daha koyulasmis

Ekleyemedim giiii niyeki yaaa sinir oldum ama şöyle soyleyim seninkinden biraz belirgin olmuş geçen yaptığım seninki gibiydi az daha koyulasmis
Senin beta maşallah artmış canım benimki en fazla 200 dür 201 dememiştir yani gördük koyu çizgiyi rahatladık

Senin beta maşallah artmış canım benimki en fazla 200 dür 201 dememiştir yani gördük koyu çizgiyi rahatladık
Ay artsın da salı günü görek keseyi heycanla bekliyom bide tek mi çift mi onun merakı içindeyim daha belirsiz ya o 4 senenin sonunda çok şükür Rabbime

Ay artsın da salı günü görek keseyi heycanla bekliyom bide tek mi çift mi onun merakı içindeyim daha belirsiz ya o 4 senenin sonunda çok şükür Rabbime
İnşallahh canım inşallah bende perşembe gitcem inşallah tam 5 haftalık olmus olacak belki bende görürüm keseyi Allah ın izniyle

Battan sayarsam 4+2 oluyo ama transfer sayarsam 2+2
Canım tüp bebekte nasıl sayıyolar bilmiyorum ki
Ama ultrason da ölçümlerine görede söylüyorlar haftasını benim oğlan bi gidiyodum 1 hafta önden gidiyodu bi gidiyodum 1 hafta geriden geliyodu bi doğdu 57 cm doğdu doktor şaştı kaldı 53 cm i görmüştüm de 57 yi ilk defa görüyorum demişti
Şimdi bile 1 yasında ama 2 yaş kıyafeti giyiyo baba uzun babaya benzedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…