MaşallahBeta 25 ocakta 149 du 27 ocakta 345 di daha agnaniyorum yapmadım kidur gidem bari
Ekleyemiyorum dosya ozelden deneyim bideMaşallah
Ekleyemedim giiii niyeki yaaa sinir oldum ama şöyle soyleyim seninkinden biraz belirgin olmuş geçen yaptığım seninki gibiydi az daha koyulasmisSırf şu çizgiyi net görmek için test yaptımçarşamba akşamı beta hcg 97.24 cıkmıstı daha koyu cıkması gerekmezmiydi sizce? Eki Görüntüle 2771738
Senin beta maşallah artmış canım benimki en fazla 200 dür 201 dememiştir yaniEkleyemedim giiii niyeki yaaa sinir oldum ama şöyle soyleyim seninkinden biraz belirgin olmuş geçen yaptığım seninki gibiydi az daha koyulasmis
Ay artsın da salı günü görek keseyi heycanla bekliyomSenin beta maşallah artmış canım benimki en fazla 200 dür 201 dememiştir yanigördük koyu çizgiyi rahatladık
Evet belkide kız
Yaptım negatif çıktı bu gün de adet olmam gerekiyordu olmadim akıntım daha devam ediyorRica ederim her zaman canım inşallah pozitifle gelirsin
İnşallahh canım inşallahAy artsın da salı günü görek keseyi heycanla bekliyombide tek mi çift mi onun merakı içindeyim daha belirsiz ya o 4 senenin sonunda çok şükür Rabbime
Evet inşallah onunda vardır bebeği inşallahhhhhhEvet belkide kızuğurlu geldi bu topik bak siz 3 kisiydiniz sonra kaç kişi geldik tek tek güzel haberler aldık ,
Battan sayarsam 4+2 oluyo ama transfer sayarsam 2+2İnşallahh canım inşallahbende perşembe gitcem inşallah tam 5 haftalık olmus olacak belki bende görürüm keseyi Allah ın izniyle
İnşallahhhhhh Geç döllenmedir canım yarın tekrarla istersenYaptım negatif çıktı bu gün de adet olmam gerekiyordu olmadim akıntım daha devam ediyor
Bal tarçın çörek otu ise yardı galiba bak sendeİnşallahh canım inşallahbende perşembe gitcem inşallah tam 5 haftalık olmus olacak belki bende görürüm keseyi Allah ın izniyle
Canım tüp bebekte nasıl sayıyolar bilmiyorum kiBattan sayarsam 4+2 oluyo ama transfer sayarsam 2+2
Aynen canım vesile hepsi rabbim ol diyince oluyo işte geçen gün okudunmu arkadaş transfer olacaktı yumurta toplattı transfer e gideceği ay kendiliğinden üçüzlere hamile kaldı demiştim sanaBal tarçın çörek otu ise yardı galiba bak sende
Bence önemi yok bildiğin pembe çizgi. Ay nasıl mutlu ediyor şu insanıSırf şu çizgiyi net görmek için test yaptımçarşamba akşamı beta hcg 97.24 cıkmıstı daha koyu cıkması gerekmezmiydi sizce? Eki Görüntüle 2771738
Biliyomusun benimde son adete göre 4+2 yiz şuanBattan sayarsam 4+2 oluyo ama transfer sayarsam 2+2
Sorma yaaBence önemi yok bildiğin pembe çizgi. Ay nasıl mutlu ediyor şu insanı
Bende bulantı 0..tiksinme 0..Günaydın kızlar sizde de sabahları bulantı oluyor mu ya
İki gündür pert etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?