Çok şükürSorma yaa
Şööyle gözlerimi yuvasından cıkarmadan bi pozitif göriyim dedim rabbim nasip etti çok şükür
Bende de diyorum ya oğlumda mutfaga bile giremiyodum bunda çok şükür Rabbime yok öyle bişeyBende bulantı 0..tiksinme 0..
Ay evet yaaa maşallah inşallah böyle giderBende de diyorum ya oğlumda mutfaga bile giremiyodum bunda çok şükür Rabbime yok öyle bişey
Biliyomusun benimde son adete göre 4+2 yiz şuan
Aynen canım vesile hepsi rabbim ol diyince oluyo işte geçen gün okudunmu arkadaş transfer olacaktı yumurta toplattı transfer e gideceği ay kendiliğinden üçüzlere hamile kaldı demiştim sana
Nasip işte
Kız bide aynı dogurursakCanım tüp bebekte nasıl sayıyolar bilmiyorum ki
Ama ultrason da ölçümlerine görede söylüyorlar haftasını benim oğlan bi gidiyodum 1 hafta önden gidiyodu bi gidiyodum 1 hafta geriden geliyodubi doğdu 57 cm doğdu doktor şaştı kaldı 53 cm i görmüştüm de 57 yi ilk defa görüyorum demişti
Şimdi bile 1 yasında ama 2 yaş kıyafeti giyiyo baba uzun babaya benzedi
İnşallahhhhhhAy evet yaaa maşallah inşallah böyle gider
Amiiiin inşallahİnşallahhhhhh
Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah kızlar
Diğer arkadaşlarımızada tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhaminnn
İnşallahh canımKız bide aynı dogurursakevet okumuştum girip arada giriyorum oralara maşallah Rabbimin hikmeti gorcez kuzum salı günü hocama sorucam nasıl hesapliycam ben şimdi diye öğrenmiş olcaz inşallah onuda
Aminnnnnİnşallahhhhhh
Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah kızlar
Diğer arkadaşlarımızada tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhaminnn
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin evlatlarımıza inşallah canımNe güzel upuzun boyu olur maşallah korisimebüyüyünce de kız bulsun kendi boyuna göre
Bakmaya bakıyorum görümcem 2.yi ben gelince doğurmuştu resmen benim bebem şu anİnşallahh canım
Doğuralım kız nolcak
Ben gibi korkarsın tutmaya altını almaya ben cok korkuyordum ama alıstım annem beni mahsus bebekle tek bıraktı gelmedi sırf altını ben alıyım diye alabildim dedim ben biliyomusum zateenannemde az fena değil haa
Aminn Allah razı olsun canım benim rabbim kabul etsin ibadetini inşallahAminnnnngidip kuran okuyayim biraz hayırlı cumalar kızlar bu arada ne muradiniz ne istediğiniz vsrsa şu cuma saatinde gerçekleşsin inşallah tez vakitte
Mecbur yapcan kiiBakmaya bakıyorum görümcem 2.yi ben gelince doğurmuştu resmen benim bebem şu anama alt değiştirmede sıfır hiç yapmadım kimse de daha
Canım naptın tekrar test yaptınmı inşallah pozitiftirElim titriyor şu an var mı sizce de hayalet mi görüyorum
Elim mahkum yaniMecbur yapcan kii
Yaa kıyamammElim mahkum yanioyy gelsinde hele bı yaa neler yaparım neler 8 gözle bekliyoz resmen hele eşimi bı gör gı yigenlerine karşı adam baba gibi kendi çocuğuna nasıl olur kim bilir
İnşallah canimmYaa kıyamammpamuklara sarar yavrusunuu eminim çok güzel anne baba olucaksınız
Bende inanamıyorum bulantım felanda yok kese kalp duymadan inanamıycam sanırım bunaİnşallah canimmsendeki bu enerji ile sende çok daha guzel annesin Hala aglayasim geliyo ya benim değerler aklıma geldikçe karnıma baktıkça inanamıyorum hala daha inanamam galiba ultrason zamanı falan gelmedikçe hiç ümidim yoktu biliyosun az çok
Sıfır belirti sadece göğüs ağrısı var hala geçmek bilmedi daha oBende inanamıyorum bulantım felanda yok kese kalp duymadan inanamıycam sanırım buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?