Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyomusun benimde son adete göre 4+2 yiz şuan
Aynen canım vesile hepsi rabbim ol diyince oluyo işte geçen gün okudunmu arkadaş transfer olacaktı yumurta toplattı transfer e gideceği ay kendiliğinden üçüzlere hamile kaldı demiştim sana
Nasip işte
Kız bide aynı dogurursak evet okumuştum girip arada giriyorum oralara maşallah Rabbimin hikmeti gorcez kuzum salı günü hocama sorucam nasıl hesapliycam ben şimdi diye öğrenmiş olcaz inşallah onuda

Kız bide aynı dogurursak evet okumuştum girip arada giriyorum oralara maşallah Rabbimin hikmeti gorcez kuzum salı günü hocama sorucam nasıl hesapliycam ben şimdi diye öğrenmiş olcaz inşallah onuda
İnşallahh canım
Doğuralım kız nolcak
Ben gibi korkarsın tutmaya altını almaya ben cok korkuyordum ama alıstım annem beni mahsus bebekle tek bıraktı gelmedi sırf altını ben alıyım diye alabildim dedim ben biliyomusum zateen annemde az fena değil haa

İnşallahhhhhh
Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah kızlar
Diğer arkadaşlarımızada tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhh aminnn
Aminnnnn gidip kuran okuyayim biraz hayırlı cumalar kızlar bu arada ne muradiniz ne istediğiniz vsrsa şu cuma saatinde gerçekleşsin inşallah tez vakitte

Bakmaya bakıyorum görümcem 2.yi ben gelince doğurmuştu resmen benim bebem şu an ama alt değiştirmede sıfır hiç yapmadım kimse de daha

Aminnnnn gidip kuran okuyayim biraz hayırlı cumalar kızlar bu arada ne muradiniz ne istediğiniz vsrsa şu cuma saatinde gerçekleşsin inşallah tez vakitte
Aminn Allah razı olsun canım benim rabbim kabul etsin ibadetini inşallah okuduğun kuranların yüzü suyu hürmetine rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğinle seni inşallah canım benim

40 li iken falan alamam hiç korkudan halamın kızında oldu oda prematüre doğdu avuç içi kadardı cadı onda çok korkmustuk 7 bebesi olmasına rağmen babannem bile dokunmadı 3 4 aylık olana kadar annem baktı halama yardım ettiydi halbuki anamın 2 bebesi babannemin 7 yani bide

Yaa kıyamamm pamuklara sarar yavrusunuu eminim çok güzel anne baba olucaksınız
İnşallah canimm sendeki bu enerji ile sende çok daha guzel annesin Hala aglayasim geliyo ya benim değerler aklıma geldikçe karnıma baktıkça inanamıyorum hala daha inanamam galiba ultrason zamanı falan gelmedikçe hiç ümidim yoktu biliyosun az çok

Bende inanamıyorum bulantım felanda yok kese kalp duymadan inanamıycam sanırım buna

Bende inanamıyorum bulantım felanda yok kese kalp duymadan inanamıycam sanırım buna
Sıfır belirti sadece göğüs ağrısı var hala geçmek bilmedi daha o ay inşallah görürüz duyarız ilerler sağlıkla inşallah hadi gittim ben canimm sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…