Sen coronada görcen çift çizgiyi az kaldıYeni belirtiyle geleyim mi sırt ağrısı
Cidden bu işin sonucunda corona çıkıcam galiba
HHahahSen coronada görcen çift çizgiyi az kaldı
Tövbe tövbeee
Benim oğlumda sırtım değilde tam belim agrımıştı canım olabilir belki bilmiyom ki benimde rahmim kasılıyo arada beyaz akıntı devam bakalımHHahah
Yaa yok mu belirtilerde sırt agrısı, belimden az yukarıda bi ağrı var bugün
Yaa o çok etkiliymiş evett ben bir de klomenle beraber onu kullanıcaktım allahtan tadını sevmedim de bıraktım yoksa benim yumurtalar ejderha yumurtasına dönerdi heptenBenim oğlumda sırtım değilde tam belim agrımıştı canım olabilir belki bilmiyom ki benimde rahmim kasılıyo arada beyaz akıntı devam bakalım
Bebek varmı bilmem ama sağlam yumurtladım bu ay he çörek otu kürü sağolsun
Yok ilaç la kürü aynı anda uygulama asla tehlikeliYaa o çok etkiliymiş evett ben bir de klomenle beraber onu kullanıcaktım allahtan tadını sevmedim de bıraktım yoksa benim yumurtalar ejderha yumurtasına dönerdi hepten
Onu E EbrarAsell yapıyo hepimizi yatırıp öyle geliyoKızlaaarrr niçün konuşmuyonuz ya tabi ben yatarım gecenin 1 inde mesajlaşırsınız bensizsizi gidiler
Aynen
Doktoru çok ev ödevi vermiş
Gündüzde kayboluyor o sadece gece değilkiDoktoru çok ev ödevi vermiş
Oda doğruGündüzde kayboluyor o sadece gece değilki
Noldu gene neren ağrıyo söyleOda doğru
Belirti var mı belirti
HahahahNoldu gene neren ağrıyo söyle
Valla şuan bişey yok sadece rahimde kasılma ağrı tarzı bişey oluyo
Ya benim yumurtalar gelişti bebek oldu yada nur topu gibi kist oldu onun ağrısı
Ahh bugün kar fotografları görmekten içim şişti kıskançlıktan yani buraya yağmıyor hiçJOYz kar yağıyo şuan çok güzellll keşke yakın olsaydık beraber camın önünde karı izleye izleye çay içerdik E EbrarAsell sende bi boş vaktinde gelirdin artık
Hiçmi yağmadı yaaHahahah
Benim de ya corona ya bebek bakıcaz artık
Ahh bugün kar fotografları görmekten içim şişti kıskançlıktan yani buraya yağmıyor hiç
Yok kız İzmirde karı kim kaybetmiş biz bulalımHiçmi yağmadı yaa
Bebektir bebek
Ne bilem ben yaaYok kız İzmirde karı kim kaybetmiş biz bulalım
Dönerken yolluk da koyarsın mıı azcıkNe bilem ben yaasen gel boluya ben verem sana kar
KoyarımDönerken yolluk da koyarsın mıı azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?