Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vur deyince öldürenlerden bizimki
Bu güzeldi bide o hamiş oluyomuş bizde tık yok ama biz zamanında yaptık ödevleri şimdi sınavı bekliyoruz biz
Bakalım hangimiz tam not alacak ben bu aydan ümitleniyorum nedense ya şu beyaz akıntı sarıya dönmeliydi bence dönmedi inşallah dönmez
Sende varmı belirti sorayım da belirtilerin kendini belli etsin biraz

Akıntı olmazsa olmaz bir belirti mi bende yok
Ara sıra sol kasıgımda ince bir sızı oluyor anlık o kadar

Akıntı olmazsa olmaz bir belirti mi bende yok
Ara sıra sol kasıgımda ince bir sızı oluyor anlık o kadar
Yooo bazıları hiç yaşamıyo akıntı ben şu yüzden taktım akıntıya oğlumdada böyle hep beyaz oldu canım ama hamile değilken sarı oluyodu genelde ondan yani herkeste farklı asma şu yüzünü bee

Yaa benim umudum o kadar az ki bu ay Şu kadar falan
Hatta doktor da umutlu değildi bence ki ben şimdi bu ay hamilelik şansım yok mu yok mu diye tutturduğum için adam üzülmesin falan diye herhalde sen yine de denemeye devam et dedi

Allahın işine karışma sanane belki olacak dev yumurtandan bir miniğin hem arkadan gelen yumurtalarım var diyodun belki onlar tuttu

İnşallahhhhhh akıntılar sarıya dönmezse 1 hafta içinde değme keyfimize
Ohhhh
Şuan çok hafif adet sancısına benzer şeyler var çok hafif ama..
Ya var ya şunları bi topikte okusam bu kadar erken belirti mi olur diye çemkirirdim millete

Ohhhh
Şuan çok hafif adet sancısına benzer şeyler var çok hafif ama..
Ya var ya şunları bi topikte okusam bu kadar erken belirti mi olur diye çemkirirdim millete
Ya ben ilk gebeliğimde gün gün belirtileri kaydettim takvime ve hala duruyo hiç sarı akıntı yazmamısım hep beyaz yazıyo ve hatırlıyorum zaten o akıntı beni umutlandırmıştı o zaman da inşallah bunlar bebişin habercisidir ya
Bir daha çemkirme millete herkes bir umut dünyasında yaşıyo bak halimize onlar gibi olduk hep senin yüzünden

Ya yok bazıları hakkaten sinirlerimi bozuyo ya dişim ağrıyo hamile miyim acaba diye konu açanı gördüm ben

Ya yok bazıları hakkaten sinirlerimi bozuyo ya dişim ağrıyo hamile miyim acaba diye konu açanı gördüm ben
Bu fazla olmuş ya bak şimdi konu başlığına uyduk HEYECANLI BEKLEYİŞ ama saymak yok fazla umutlanmakta yok sakin olalım derin nefes alalımm  haaaa alamıyom nefeeess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…