Vur deyince öldürenlerden bizimkiKoyarımkomik şey seni bizimki ödevi bitiremedi hala herhalde
Bu güzeldi bide o hamiş oluyomuş bizde tık yokVur deyince öldürenlerden bizimki
Akıntı olmazsa olmaz bir belirti mi bende yokBu güzeldi bide o hamiş oluyomuş bizde tık yokama biz zamanında yaptık ödevleri şimdi sınavı bekliyoruz biz
Bakalım hangimiz tam not alacak ben bu aydan ümitleniyorum nedense ya şu beyaz akıntı sarıya dönmeliydi bence dönmedi inşallah dönmez
Sende varmı belirtisorayım da belirtilerin kendini belli etsin biraz
Yooo bazıları hiç yaşamıyo akıntı ben şu yüzden taktım akıntıya oğlumdada böyle hep beyaz oldu canım ama hamile değilken sarı oluyodu genelde ondan yani herkeste farklı asma şu yüzünü beeAkıntı olmazsa olmaz bir belirti mi bende yok
Ara sıra sol kasıgımda ince bir sızı oluyor anlık o kadar
Yaa benim umudum o kadar az ki bu ayYooo bazıları hiç yaşamıyo akıntı ben şu yüzden taktım akıntıya oğlumdada böyle hep beyaz oldu canım ama hamile değilken sarı oluyodu genelde ondan yani herkeste farklı asma şu yüzünü bee
Allahın işine karışma sananeYaa benim umudum o kadar az ki bu ayŞu kadar falan
Hatta doktor da umutlu değildi bence ki ben şimdi bu ay hamilelik şansım yok mu yok mu diye tutturduğum için adam üzülmesin falan diye herhalde sen yine de denemeye devam et dedi
Yok artık yaaa bil bakalım az önce ne olduAllahın işine karışma sananebelki olacak dev yumurtandan bir miniğin hem arkadan gelen yumurtalarım var diyodun belki onlar tuttu
Noldu nolduu nolduuuYok artık yaaa bil bakalım az önce ne oldu
Beyaz akıntı geldiNoldu nolduu nolduuu
Geldii beklenen geldiii ahahahaaaBeyaz akıntı geldiHatta o kadar hissettim ki tuvalete koştum
Ya neden her sordugun 5 dk içinde gerçekleşiyor ki
Bi akıntıya bu kadar sevineceğimi hiç düşünmezdimGeldii beklenen geldiii ahahahaaayaşasınn yine bir tesadüfff yineee hadi bakalım hayırlısı
Ben senden cok sevindim batlar aynı yumurtlama aynı akıntı aynı yaşasııınnnBi akıntıya bu kadar sevineceğimi hiç düşünmezdim
Ay hadi hamileliği de aynı gün öğrenelim inşallahBen senden cok sevindim batlar aynı yumurtlama aynı akıntı aynı yaşasııınnn
İnşallahhhhhhAy hadi hamileliği de aynı gün öğrenelim inşallah
Bir akıntıya deliriyoruz biz dahaİnşallahhhhhhkız çok mutlu oldum yaa çift çizgiyi görsek aynı anda deliririz herhalde
İnşallahhhhhhBir akıntıya deliriyoruz biz daha
çift çizgi bizi uçurur uçurur
Ayy allahım nasip et
Ohhhhİnşallahhhhhhakıntılar sarıya dönmezse 1 hafta içinde değme keyfimize
Ya ben ilk gebeliğimde gün gün belirtileri kaydettim takvime ve hala duruyo hiç sarı akıntı yazmamısım hep beyaz yazıyo ve hatırlıyorum zaten o akıntı beni umutlandırmıştı o zaman da inşallah bunlar bebişin habercisidir yaOhhhh
Şuan çok hafif adet sancısına benzer şeyler var çok hafif ama..
Ya var ya şunları bi topikte okusam bu kadar erken belirti mi olur diye çemkirirdim millete
Ya yok bazıları hakkaten sinirlerimi bozuyo ya dişim ağrıyo hamile miyim acaba diye konu açanı gördüm benYa ben ilk gebeliğimde gün gün belirtileri kaydettim takvime ve hala duruyo hiç sarı akıntı yazmamısım hep beyaz yazıyo ve hatırlıyorum zaten o akıntı beni umutlandırmıştı o zaman da inşallah bunlar bebişin habercisidir ya
Bir daha çemkirme millete herkes bir umut dünyasında yaşıyo bak halimize onlar gibi oldukhep senin yüzünden
Bu fazla olmuş yaYa yok bazıları hakkaten sinirlerimi bozuyo ya dişim ağrıyo hamile miyim acaba diye konu açanı gördüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?