- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Biz o testleri yapamadan perrttttt
Hahahh
Herkes kendi batını kendi beklesin arkadaşlar burası da böyle bi bek
DönmesiiinnnVarmı belirti benim beyaz akıntı ve alt karnımda bi ağrı var daha çok sağ tarafımdabu akıntı sarıya dönmezse ben umutlanacam ya
Zaten bilmiyomusundaSayma dediysek geriye sayma dedik zaten bilmiyomuşundaBatınıda hesaplama demedik yani
Ben ki adete 5 gün kala test yapmaya başlayan bennn batı iki gün nasıl geçiririm acep
Aman yaav zaten adet olurum ben farketmez ne zaman derseniz yapalım yani
Ben yakaladim onuN Neslhannn E EbrarAsell Kızlaaar bi uyudum uyandım çarşı pazar karışmış adımı çalmışlar hee kim o nerde
Birinin burnu tıkanmış birinin omzu ağrımış benimde 2 gündür boğazım agrıyo hamile miyim derken corona olup çıkcaz burdan
Sordum da neden aynısı diye, gece açmış üyeliği ilk aklına gelen isim buymuşBen yakaladim onuhirkızzz calmisss. Bir bebekmeselesi boyle yazmis. AMA bizi kandiramaz , o Tsiz Neslhannn korkma dedi bana.
Fazlamı boşverdik dersinBiz o testleri yapamadan perrtttttniyeyse umutsuzum buaydan.
Bi insan bu kadarmı sevinir sağ sol engeli oldugunaZaten bilmiyomusundageri saymayi bilmeyenler, Tsiz goremeyenler , Sagini solunu ayiramayanlarBiziizzzz .heeyoooo .biziiz onlar
Aman inşallah pozitif olsun da varsın cümle alem negatif desinBi insan bu kadarmı sevinir sağ sol engeli oldugunabende sayma engelli birimiz görme ama sadece açık testlerdeki çizgiyi görmüyo kız bu bana negatif senin testin diycek bana inadına dedim ya sana inat çift çizgi bile olsa acıcam içini dedim bende sana inat kabak gibi negatif dicem dedi
Kafadan atalım derken cidden atıcaz galiba kaptırdık gidiyoruz bakalım bebek fikrinden tümden vazgeçmezsek iyiFazlamı boşverdik dersin
Bir dahaki ay ben bebek istemiyorum diye konu açıyomuşuz sonra hepimiz hamileAman inşallah pozitif olsun da varsın cümle alem negatif desin
Kafadan atalım derken cidden atıcaz galiba kaptırdık gidiyoruz bakalım bebek fikrinden tümden vazgeçmezsek iyi
Gelin cinsiyetide süpriz olsun deriz artık baktırmayızAman inşallah pozitif olsun da varsın cümle alem negatif desin
Kafadan atalım derken cidden atıcaz galiba kaptırdık gidiyoruz bakalım bebek fikrinden tümden vazgeçmezsek iyi
Yohh canım daha makas bıçak yapcazGelin cinsiyetide süpriz olsun deriz artık baktırmayız
O gerçekmi yaYohh canım daha makas bıçak yapcaz
Sana sormak lazım bebişi olan sensinO gerçekmi yahiç denemek aklıma gelmedi de
Hadi ya nelerde biliyonSana sormak lazım bebişi olan sensin
Bir de çin takvimi var tabii her ay baktığım
Bu ay erkek diyor bana
Sen bakmış mıydın oğlunda çin takvimine doğru çıktı mııHadi ya nelerde biliyon
Bi eksiğin bebek senin oda gelir inşallah sağlıkla
Baktım ona ama hatırlamıyorum ya ne desem yalan olur şimdiSen bakmış mıydın oğlunda çin takvimine doğru çıktı mıı
Aman benim oğlum da yok kızım da farketmezBaktım ona ama hatırlamıyorum ya ne desem yalan olur şimdi
Ağzından bal damlıyo ama seninnAman benim oğlum da yok kızım da farketmez
Ama senin bi kızın olsa pek güzel olur
Tabi önce sağlıklı olsunlar
Yeni belirtiyle geleyim mi sırt ağrısıAğzından bal damlıyo ama seninn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?