Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten bilmiyomusunda geri saymayi bilmeyenler, Tsiz goremeyenler , Sagini solunu ayiramayanlarBiziizzzz .heeyoooo .biziiz onlar

Ben yakaladim onuhirkızzz calmisss. Bir bebekmeselesi boyle yazmis. AMA bizi kandiramaz , o Tsiz Neslhannn korkma dedi bana.

Ben yakaladim onuhirkızzz calmisss. Bir bebekmeselesi boyle yazmis. AMA bizi kandiramaz , o Tsiz Neslhannn korkma dedi bana.
Sordum da neden aynısı diye, gece açmış üyeliği ilk aklına gelen isim buymuş
Ya öyle çok orjinal bi ismim yok da ilk akla geleceklerden bişey de değil yani

Zaten bilmiyomusunda geri saymayi bilmeyenler, Tsiz goremeyenler , Sagini solunu ayiramayanlarBiziizzzz .heeyoooo .biziiz onlar
Bi insan bu kadarmı sevinir sağ sol engeli olduguna bende sayma engelli birimiz görme ama sadece açık testlerdeki çizgiyi görmüyo kız bu bana negatif senin testin diycek bana inadına dedim ya sana inat çift çizgi bile olsa acıcam içini dedim bende sana inat kabak gibi negatif dicem dedi

Aman inşallah pozitif olsun da varsın cümle alem negatif desin
Fazlamı boşverdik dersin
Kafadan atalım derken cidden atıcaz galiba kaptırdık gidiyoruz bakalım bebek fikrinden tümden vazgeçmezsek iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…