Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şaka kıızz benim konum değil bu herkesin atamam senii atarsam tadı tuzu kalmaz seni atmam ben terk ederim burayı kız coronamı oldun sen??? Ateş bilmem ne diyon
Valla bilmiyorum ya ama başka da bişeyim yok çok değil ateşim hafif, boğazımda geçmiş bugün eşimde de bişey yok
Ateş de hamilelik belirtisi bi kere

Oy o sondaki emojini sevsinler senin bayıldım ona ya
Evet ateş de belirti hiç düşmezse sanırım değilmi??
Aynen benimki de düşmüyo ilaç bile içtim yine düşmedi
ya coronayım ya hamile artık bilmiyorum Allah kerim

Bi de ne zaman sen belirti sorsan sol tarafımda bi batma oluyo bunu da anlamış değilim bak yoktu bişey yine oldu

Ovu testlerine devam ediyomusun peki hamilelik te onlar koyulaşıyomuş ya

Tamamdır saymıyorum zaten aklıma bile gelmiyor artık eskiden olsa saatleri falan da sayardım
Sayma bebem boşver hani hep diyolar ya ne zaman kafana takmasan oluyomuş falan,
bakalım görücez oluyor mu olmuyor mu

Ovu testlerine devam ediyomusun peki hamilelik te onlar koyulaşıyomuş ya
Yok devam etmiyorum sanırım o 10. Günden sonra pozitif oluyo. Geçen biri vardı yumurtlamasının 11. Günü pozitif olmuş ovu beni etiketlemiş niye olabilir diye gebelik olabilir dedim,
İkinci gün yine etiketlemiş yine aynı koyu git gebelik testi yap diye darladım bi sürü yapmıyodu , sonra yaptı pozitif. Sonra tebrik ettim falan kız ortadan kayboldu. Sonra bi konu açmış hikayesini yazmış demiş ki adetime 6 gün kala içimden bi ses test yap dedi yaptım

Vay be milletin içindeki sesmi oldun sen
Bende içimden bi ses JOYz ne sor dedi sordum diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…