Saymasana kııızzz23 Ocakmış tam bilmişim bir haftam var
Valla bilmiyorum ya ama başka da bişeyim yok çok değil ateşim hafif, boğazımda geçmiş bugün eşimde de bişey yokŞaka kıızz benim konum değil bu herkesin atamam senii atarsam tadı tuzu kalmaz seni atmam ben terk ederim burayıkız coronamı oldun sen??? Ateş bilmem ne diyon
Oy o sondaki emojini sevsinler seninValla bilmiyorum ya ama başka da bişeyim yok çok değil ateşim hafif, boğazımda geçmiş bugün eşimde de bişey yok
Ateş de hamilelik belirtisi bi kere
Tamamdır saymıyorum zaten aklıma bile gelmiyor artık eskiden olsa saatleri falan da sayardımjetese Burda amacımız tam tersine geçmek bilmeyen o günleri geçirmek o yüzden bata gün saymıyoz Gülüyoruz eğleniyoruz
Aynen benimki de düşmüyo ilaç bile içtim yine düşmediOy o sondaki emojini sevsinler seninbayıldım ona ya
Evet ateş de belirti hiç düşmezse sanırım değilmi??
Heh tamam bu bizden olmuş bileTamamdır saymıyorum zaten aklıma bile gelmiyor artık eskiden olsa saatleri falan da sayardım
Saymıyorum kııızz sordun diye söyledimSaymasana kııızzzbak hiç söz dinliyomu yaaa
Bol bol sorarım bendeAynen benimki de düşmüyo ilaç bile içtim yine düşmedi
ya coronayım ya hamile artık bilmiyorum Allah kerim
Bi de ne zaman sen belirti sorsan sol tarafımda bi batma oluyo bunu da anlamış değilim bak yoktu bişey yine oldu
Ovu testlerine devam ediyomusun peki hamilelik te onlar koyulaşıyomuş yaAynen benimki de düşmüyo ilaç bile içtim yine düşmedi
ya coronayım ya hamile artık bilmiyorum Allah kerim
Bi de ne zaman sen belirti sorsan sol tarafımda bi batma oluyo bunu da anlamış değilim bak yoktu bişey yine oldu
Sayma bebem boşver hani hep diyolar ya ne zaman kafana takmasan oluyomuş falan,Tamamdır saymıyorum zaten aklıma bile gelmiyor artık eskiden olsa saatleri falan da sayardım
Oluyor oluyor test ettim daha önceSayma bebem boşver hani hep diyolar ya ne zaman kafana takmasan oluyomuş falan,
bakalım görücez oluyor mu olmuyor mu
Oooo bebeemler felan bana bir kere bebeem demedin ya o benden küçük diyemi yapıyosun böyleSayma bebem boşver hani hep diyolar ya ne zaman kafana takmasan oluyomuş falan,
bakalım görücez oluyor mu olmuyor mu
ay yok çekilirim aranızdan lütfen ağlamaOooo bebeemler felan bana bir kere bebeem demedin ya o benden küçük diyemi yapıyosun böyle
Ağlıycam tutmayın beniii
Yok devam etmiyorum sanırım o 10. Günden sonra pozitif oluyo. Geçen biri vardı yumurtlamasının 11. Günü pozitif olmuş ovu beni etiketlemiş niye olabilir diye gebelik olabilir dedim,Ovu testlerine devam ediyomusun peki hamilelik te onlar koyulaşıyomuş ya
Kız dur sen nereye çekiliyon kal oldugun yerde 2 naz yaptırmıyon yaaay yok çekilirim aranızdan lütfen ağlama
Vay be milletin içindeki sesmi oldun senYok devam etmiyorum sanırım o 10. Günden sonra pozitif oluyo. Geçen biri vardı yumurtlamasının 11. Günü pozitif olmuş ovu beni etiketlemiş niye olabilir diye gebelik olabilir dedim,
İkinci gün yine etiketlemiş yine aynı koyu git gebelik testi yap diye darladım bi sürü yapmıyodu , sonra yaptı pozitif. Sonra tebrik ettim falan kız ortadan kayboldu. Sonra bi konu açmış hikayesini yazmış demiş ki adetime 6 gün kala içimden bi ses test yap dedi yaptım
Tamaam yap nazınıKız dur sen nereye çekiliyon kal oldugun yerde 2 naz yaptırmıyon yaa
BUU TOPİĞE GİREEENN BİR DAHA ÇIKAMAAZZ
Oyy kıskandın mıı çeeenOooo bebeemler felan bana bir kere bebeem demedin ya o benden küçük diyemi yapıyosun böyle
Ağlıycam tutmayın beniii
Yaaa işleri büyüttük artık çakmalarım bile çıkıyor
HAHAHAOyy kıskandın mıı çeeenSen artık abla oldun koca bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?