Canım ben yatıyorum benim sıpa sabah erken kalkar sizin gibi öğlene kadar uyuyamıyorum ben bu E EbrarAsell inde geleceği yok herhalde öpüyorum sizi çokcanaYa yok bazıları hakkaten sinirlerimi bozuyo ya dişim ağrıyo hamile miyim acaba diye konu açanı gördüm ben
Biz akşam yatmak bilmeyen sabah kalkmak bilmeyenlerCanım ben yatıyorum benim sıpa sabah erken kalkar sizin gibi öğlene kadar uyuyamıyorum ben bu E EbrarAsell inde geleceği yok herhalde öpüyorum sizi çokcanaiyi geceler tatlı rüyalar sabah görüşmek üzere yeni belirtilerle
Hayir gebelik varsa cikiyor cogu kadin kimyasal geciriyor farkinda olmadan kimyasalds cikiyor adetle birlkkte kayboluyorÇıkıyor bazı testlerde
Kimyasal gebelik geçiren birisi adet zamanı gelince adet oluyor mu peki .Hayir gebelik varsa cikiyor cogu kadin kimyasal geciriyor farkinda olmadan kimyasalds cikiyor adetle birlkkte kayboluyor
Meraba kizlar, sabah enistemin vefat haberini aldim garibim cok iyi bi insandi cok uzgunum cok yuzden butun gun deliye dòndùm elim kolum bagli kaldi burda Corona dan yasaklardan dolayi gidemedim yanlarinda olamadim 1ay oncede amcami kaybetmistim onada gidemedimCanım ben yatıyorum benim sıpa sabah erken kalkar sizin gibi öğlene kadar uyuyamıyorum ben bu E EbrarAsell inde geleceği yok herhalde öpüyorum sizi çokcanaiyi geceler tatlı rüyalar sabah görüşmek üzere yeni belirtilerle
Yine oyle oldu bak
Òlùmlù dunya yaa, an itibariyle aklimdan vazgecmek gecmedide degilAman inşallah pozitif olsun da varsın cümle alem negatif desin
Kafadan atalım derken cidden atıcaz galiba kaptırdık gidiyoruz bakalım bebek fikrinden tümden vazgeçmezsek iyi
Sordum da neden aynısı diye, gece açmış üyeliği ilk aklına gelen isim buymuş
Ya öyle çok orjinal bi ismim yok da ilk akla geleceklerden bişey
Simdi gelebileebimiyim?JOYz kar yağıyo şuan çok güzellll keşke yakın olsaydık beraber camın önünde karı izleye izleye çay içerdik E EbrarAsell sende bi boş vaktinde gelirdin artık
Tamda boyle biriyim vallaBiz akşam yatmak bilmeyen sabah kalkmak bilmeyenler
İyi geceler kuzucum
2020 den itibaren çin takviminden ciksa ciksa çaki bebek cikar.Sen bakmış mıydın oğlunda çin takvimine doğru çıktı mıı
Cewaba bakHoşbuldum
Kırık kırığı çeker diyelim biz ona
Asil ben uyumusum bu yorumu yazdiktan sonra
Canm genelde adetten önce hcg hemen düsüyor ve adet oluyorsun gününde bende gecen ay öyleydi positifti testler ama cok koyu degildi hcg hafif yükselmisti adete bir gün kala hic cizgi cikmadi yani hemen düsmüstü degerim adetim vaktinde geldi. Bir kac gün geciktirebilir ama cabuk düsmez ise hcg. Düsükte yasadim.ben düsüklerde geciO adet gününü 6. Haftada düsügüm olmustu adegim 1 hafta gecikmisti sonra hcg yükselmeyince aksine düsünce kanama basladi daha sansicli oldu adet ve affedersn wcde et parcalari düstüKimyasal gebelik geçiren birisi adet zamanı gelince adet oluyor mu peki .
Yoksa adeti gecikiyor mu
Yaaa başın sağolsun nur içinde yatsın inşallah kuzum yaaa kusura bakma bilemedim benMeraba kizlar, sabah enistemin vefat haberini aldim garibim cok iyi bi insandi cok uzgunum cok yuzden butun gun deliye dòndùm elim kolum bagli kaldi burda Corona dan yasaklardan dolayi gidemedim yanlarinda olamadim 1ay oncede amcami kaybetmistim onada gidemedim
Aminnn canım öyle diyosunda ölüm herkese var sen neden vazgeçiyosun ki rabbimden hayırlısını iste düşünme öyle ya kıyamammÒlùmlù dunya yaa, an itibariyle aklimdan vazgecmek gecmedide degil1ayda 2 òlùm cok geldi psikolojime.Rabbim beterinden korusun.Kimseye esinin evladinin ana babasinin acisini yasatmasin, yasayanlarada sonsuz sabirlar versin insaallah
Canım benimYazip gittikletinizi okumak bile terapicancazlarimmm
Karacasu da merkeze biraz uzak canım köy yeri sessizz sakinnnSimdi gelebileebimiyim?bolumuydu burasi? Sahi neresindesin gulum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?