Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ben direkt özel sigorta yaptırıcam
Her muayene için devlette rezillik çekiliyor burada
Doğumda filan da baya faydası oluyor.

Sıfır belirti sadece göğüs ağrısı var hala geçmek bilmedi daha o ay inşallah görürüz duyarız ilerler sağlıkla inşallah hadi gittim ben canimm sonra
Ben de felaket
Sabahları mide bulantısı
İştahsızlık
Halsizlik
Sürekli bel ağrısı
Aniden uyku bastırıyor aniden geçiyor
Aniden ateş basıyor aniden geçiyor
Göğüs uçlarıma kumaş değse acıyor
Yani daha başında böyleyse yandık
Kayınvalidem de diyor 2-3 yaşına gelsin 2.ciyi hemen yap birlikte büyüsün diyor
Ben birini nasıl büyütcem diyorum
İki bebe aynı anda asla uğraşamam

İyi bari en azından reglin gelmiş ya bi dahaki ayın cici annelerinin biride sen ol inşallah
Oldu oldu olmadı biz artık tüp bebeğe karar verdik canım rahatım o yüzden
bu ay son kez denicem şansımı :)

canım ben direkt özel sigorta yaptırıcam
Her muayene için devlette rezillik çekiliyor burada
Doğumda filan da baya faydası oluyor.
Özel sigorta da ne kadar ödüyeceksin canım ameliyat için araştırmıştık ama yaptirmamistik az tutunca belki salı günü bunu konuşabiliriz doktorda evet mantıklı

Kız ben şimdi bile ikiz olsa diyorum gerçi evlenmeden önce de istiyodum ikiz de etrafımdakiler bunu bilmeden hep dualarında inşallah ikiz olur diyo bozuntuya vermiyorum

İnşallahhhhhh Geç döllenmedir canım yarın tekrarla istersen
Yumurtlamadan kaç gün geçti biliyomusun
Dur kız şimdi tak etti diğer adetimle simdiki adedimi hesapladım arada 26 gün var yani daha adet olmama 5 gün varmış yumurtlama da 15 23 tarih arasiymis

Canım naptın tekrar test yaptınmı inşallah pozitiftir
3 tane test yaptım dünden beri çok silik olmakla beraber hepsi pozitif sanırım daha çok yeni. Diğer gebeliklerimdede hep böyle silik görüp doktora koşmuştum:) Her sabah bir test yaparım koyulaşırsa sorun yok. 5 haftayı doldurup öyle dr gideceğim inşallah sen ne yaptın takip edemedim

Kız bu arada beta kaç ki hala kese görünmedi?

Ben perşembe kontrole gitcem canım inşallah iyi bari sevindim canım varmı koyulaşma bari

Özel sigorta da ne kadar ödüyeceksin canım ameliyat için araştırmıştık ama yaptirmamistik az tutunca belki salı günü bunu konuşabiliriz doktorda evet mantıklı
Özelde muayene için 15 tl filan ödüyorsun. Testlere para ödemiyorsun. Sadece testler için bile sigorta değer ya.
Bugün benden testlere 1000 tl istediler mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…