Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi yaaa ee nolcak şimdi peki canım kendiliğinden gidecekmi o kistler
Geçmiş olsun bu arada kuzum
Doğum kontrol hapıyla gidicekmiş önümüzdeki ayda bebek filan yok yani ay böyle kendimi yerden yere vura vura ağlamak istiyorum şuan

Doğum kontrol hapıyla gidicekmiş önümüzdeki ayda bebek filan yok yani ay böyle kendimi yerden yere vura vura ağlamak istiyorum şuan
Canım çok iyi anlıyorum seni rabbim tez vakitte şifa versin sana inşallahhhhhh
1 ay çöpemi gitti şimdi
Yumurtlar neden o kadar çok büyümüş peki
Sadece klomen yapmaz ki oyle

Canım çok iyi anlıyorum seni rabbim tez vakitte şifa versin sana inşallahhhhhh
1 ay çöpemi gitti şimdi
Yumurtlar neden o kadar çok büyümüş peki
Sadece klomen yapmaz ki oyle
Çatlamadığı için herhalde sadece klomen kullandım hem de günde bi tane Evett bir ay çöp şuan bildğin doğum kontrol hapı kullanıcam ya sinirlerim bozuldu
Bir de amh verdim 2 saate cıkıcak sonuçları bakalım o ne çıkacak

N Neslhannn soğan kürü de kullanayım diyorum bilen biri bana net anlatabilir mi nasıl uygulandığını

Ben de o kadar üzgünüm ki daha doktorun odasında başladım ağlamaya inşallah
olsun canım kendini yıpratma inşallah daha güzel sonuçlar olur bundan sonra üzme kendini stres vs de çok etki ediyor her şeye biliyorsun. doğal kürler vs bi bak istersen ama kist gitmeyecek bir kist değildir heralde bende çikolata kisti vardı mesela ama hala umuduum var.

N Neslhannn soğan kürü de kullanayım diyorum bilen biri bana net anlatabilir mi nasıl uygulandığını
Canım biliyosub ben korayda yapmıştım
Yemeklik beyaz soğanın kabuklarını soy
4 e böl
1.5 su bardağı kaynayan suyun içine at
5 dk ağzı kapalı şekilde kaynat
Sonra süz ve ne cok sıcak ne de soğuk olacak şekilde iç
Ilık yani
Adetin bittikten sonra 2. Günü sabah akşam aç karnına yap sabah midem almaz dersen öğlen akşam yap ama mutlaka aç karnına iç yemekten en az 15 20 dk önce içmen gerek içince hemen yemek yeme
15 gün içtim ben
Çok güzel temizliyo insanın içini gerçekten
Kistlere de iyi geliyo diye biliyorum ben
İnşallahh vesile olur bu ay belki hem kistlerin gider hemde hamile kalırsın inşallahhhhhh

Yaa kıyamam
İnşallahh onun sonucu temiz çıkar bari yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…