Yok dün akşam üstü yapmıştım sonra sabah aynıydı. Yarın sabah koyulaşır diye düşünüyorum inşallah.Ben perşembe kontrole gitcem canım inşallah iyi bari sevindim canımvarmı koyulaşma bari
HaaCanım kese göründü benim bugün her şey yolunda
Benim de öyle olmustu canımYok dün akşam üstü yapmıştım sonra sabah aynıydı. Yarın sabah koyulaşır diye düşünüyorum inşallah.
O ne testi 1000 tl sorması ayıp yuhÖzelde muayene için 15 tl filan ödüyorsun. Testlere para ödemiyorsun. Sadece testler için bile sigorta değer ya.
Bugün benden testlere 1000 tl istediler mesela
Tam 5 haftalıkHaaçok şükür. Kaçsın şu an tam olarak ben 5 haftam dolsun hatta 6.haftaya doğru gideyim diyorum
Valla canım bir sürü test yazdı kağıdaO ne testi 1000 tl sorması ayıp yuh
Geldim doktordan kist olmuş benim tedavi iptal doğum kontrol verdi o kadar üzgünüm kiHadi inşallah gerek kalmaz canım tüp bebeğe
Hadi yaaaGeldim doktordan kist olmuş benim tedavi iptal doğum kontrol verdi o kadar üzgünüm ki
ya çok üzüldüm canım neden kist old klomenden dolayı falan mı?Geldim doktordan kist olmuş benim tedavi iptal doğum kontrol verdi o kadar üzgünüm ki
Doğum kontrol hapıyla gidicekmiş önümüzdeki ayda bebek filan yok yani ay böyle kendimi yerden yere vura vura ağlamak istiyorum şuanHadi yaaaee nolcak şimdi peki canım kendiliğinden gidecekmi o kistler
Geçmiş olsun bu arada kuzum
Evet canım klomendenya çok üzüldüm canım neden kist old klomenden dolayı falan mı?
Canım çok iyi anlıyorum seni rabbim tez vakitte şifa versin sana inşallahhhhhhDoğum kontrol hapıyla gidicekmiş önümüzdeki ayda bebek filan yok yani ay böyle kendimi yerden yere vura vura ağlamak istiyorum şuan
Çok üzüldüm canım inşallah bir an önce geçerEvet canım klomenden
Çatlamadığı için herhalde sadece klomen kullandım hem de günde bi taneCanım çok iyi anlıyorum seni rabbim tez vakitte şifa versin sana inşallahhhhhh
1 ay çöpemi gitti şimdi
Yumurtlar neden o kadar çok büyümüş peki
Sadece klomen yapmaz ki oyle
Ben de o kadar üzgünüm ki daha doktorun odasında başladım ağlamayaÇok üzüldüm canım inşallah bir an önce geçer
olsun canım kendini yıpratma inşallah daha güzel sonuçlar olur bundan sonra üzme kendini stres vs de çok etki ediyor her şeye biliyorsun. doğal kürler vs bi bak istersen ama kist gitmeyecek bir kist değildir heralde bende çikolata kisti vardı mesela ama hala umuduum var.Ben de o kadar üzgünüm ki daha doktorun odasında başladım ağlamayainşallah
Doğumu da düşündüğünde toplam ne çıkıyo kiÖzelde muayene için 15 tl filan ödüyorsun. Testlere para ödemiyorsun. Sadece testler için bile sigorta değer ya.
Bugün benden testlere 1000 tl istediler mesela
Canım biliyosub ben korayda yapmıştım
Yaa kıyamamÇatlamadığı için herhalde sadece klomen kullandım hem de günde bi taneEvett bir ay çöp şuan bildğin doğum kontrol hapı kullanıcam ya sinirlerim bozuldu
Bir de amh verdim 2 saate cıkıcak sonuçları bakalım o ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?