Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geldim doktordan kist olmuş benim tedavi iptal doğum kontrol verdi o kadar üzgünüm ki
Kıst i ben soğan kürü ile dokmustum adetin 1 günü başlayıp sonuna kadar kullanmıştım sabah akşam bı su bardağı su bı orta boy soğan 2 ye bölüp kabuklariyla cezve de tam 2 dkka kaynatıp biraz soğuyunca içmiştim yudum yudum denedim midem bulanmisti senin bulanmiyosa yudum yudum icmen daha eftal canım adeti nasıl sokturuyo anlatamam sana sabah akşam iç süper rahatlattiydi beni

JOYz ben bunu yaptıgım ay hamile kaldım koraya hayıt ekstraktı ve omg3 içiyodum bide 3 ay olmustu onlara başlayalı
Hayıt kadınların hormonlarını dengeliyo aklında bulunsun

Tabi catlamadigindan kist oluyo 4 senede kaç kere oldu bende öyle hep soğan la attım

Haklısın tabi ki ama nerdeyse 2 senedir uğrasıyorum 1 ay benim için o kadar önemli ki.. Aynen soğan kürü de uygulayayım diyorum kistlere çok faydalı oldugunu duydum bakalım hayırlısı hakkımızda hepimizin

Şimdi adetim pazar günü bitti diyelim pazartesi mi başlıyim salı mı yani canım

Şimdi bugün adetim başladı bugün mü başliyim hep farklı farklı yazıyor her yerde En iyisi bu akşam başliyim ben

Şimdi adetim pazar günü bitti diyelim pazartesi mi başlıyim salı mı yani canım
Pazar biterse salı başlıycan canım 15 günden fazla kullanma zararlı
Saraçoğlunun videolarına gir bak anlatıyo zaten
15 günden fazla içince rahim duvarını inceltiyo hamile kalsanda bebek tutunamıyo

JOYz ben bunu yaptıgım ay hamile kaldım koraya hayıt ekstraktı ve omg3 içiyodum bide 3 ay olmustu onlara başlayalı
Hayıt kadınların hormonlarını dengeliyo aklında bulunsun
Bu ay diyorum ki gideyim bi tahlilerimi yaptırayım eksik vitaminlerimi tamamlayayım kilo vermeye devam edeyim madem bu ay bebek yok kendime bebeğe yatırım yapayım bari..

canım ben 4 senedir uğraşıyorum hadi ilk senemizi sayma evliliğimizin 5. senesine gireceğiz bir dış gebelik bir kimysal oldu geçen sene martta kaldım bir daha kalamadım ama tedaviyi de bıraktım çünkü psikolojik olarak çok yorulmuştum. şimdi yine kendi kendime kürdü vs deniyorum olmazsa gidip tüp bebek yaptırıcam ama ondan da çok korkuyorum maaliyeti vs değilde ya o da olmazsa diye sanırım hayata küserim bu sefer gibi geliyor ama inan her şey allahtan bak soğan kürü yapıcam diyrosun bu belki vesile belki kist olmasaydı yapmayacaktın ve sğreç uzayacaktı ama soğan kürü yapıp hamile kalan çok var ki bende geçen sene yaptım ondan sonra kaldım.o yüzden bazen bizim kötü gördüklerimiz aslında hayrımızadır.asla kötü düşünme senelerce uğraşan insanlar var 9 sene 10 sene. rabbim inşallah daha fazla bekletmeden bebek sahibi olmamızı sağlar ama hayırlısını da o bilir verende o alanda. her şey biz insanlar için. kendini sakın bu psikolojiye sokma eğer istiyorsan savaş.

Ahh ne diyim ki iyi ki var bu platform iyi ki varsınız hepiniz..

bencede bu bi vesile olcak çok güzel anlatmıssın canım resmen duygularıma tercüman oldun yaa agzın bal yesin göbüşün bebekle dolsun inşallah emi kız

Ahh ne diyim ki iyi ki var bu platform iyi ki varsınız hepiniz..
sende iyi ki varsın canım benim asla pes etme rabbim hepimize nasip edecek bu güzel duyguyu yaşamayı inanıyorum ben.. bu ay dediğin gibi bi bekle kendine yatırım yap vücudunu dinlendir her şey daha güzel olacak emin ol bak görürsün

Amh 2 bir hafta sonra çıkıyor diye biliyorum
Oğlumda klomen çatlatma iğnesi olfuğum ay kalamadım sonraki ay kaldım.
Geçen ay da;soğan kürü yaptım erken adet falan da gördüm baya etkiledi vücudumu sanırım. Bak bu ay onun üstüne hamile kaldım. Bir iki ay önemli diyoruz ama Sabret gebelik oldumu hiç bu zamanları hatırlamıyorsun.
bu ay dinlen psikolojikmen de dinlen. Vücudunu temizle arındır. Soğan suyu ile. Fazla kilon varsa ver bak. Ben nasibin ne olduğuna çok tanık oldum. Hatta geçen bir video izledim nasip üzerine çok rahatladım. Her şey Allah’tan...

bencede bu bi vesile olcak çok güzel anlatmıssın canım resmen duygularıma tercüman oldun yaa agzın bal yesin göbüşün bebekle dolsun inşallah emi kız
ayyy ayyyy inşallahhh canımm ya ne güzel dua ettin seninde ağzın bal yesinn inşallah bizde hayırlı haberleri alırız sen gibi sende sağlıkla kucağını al canım inşallah.ayy bak hamile duası kabul olur yaaaa inşallah bol bol et bize duaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…