- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Kıst i ben soğan kürü ile dokmustum adetin 1 günü başlayıp sonuna kadar kullanmıştım sabah akşam bı su bardağı su bı orta boy soğan 2 ye bölüp kabuklariyla cezve de tam 2 dkka kaynatıp biraz soğuyunca içmiştim yudum yudum denedim midem bulanmisti senin bulanmiyosa yudum yudum icmen daha eftal canım adeti nasıl sokturuyo anlatamam sana sabah akşam iç süper rahatlattiydi beniGeldim doktordan kist olmuş benim tedavi iptal doğum kontrol verdi o kadar üzgünüm ki
Canım biliyosub ben korayda yapmıştım
Yemeklik beyaz soğanın kabuklarını soy
4 e böl
1.5 su bardağı kaynayan suyun içine at
5 dk ağzı kapalı şekilde kaynat
Sonra süz ve ne cok sıcak ne de soğuk olacak şekilde iç
Ilık yani
Adetin bittikten sonra 2. Günü sabah akşam aç karnına yap sabah midem almaz dersen öğlen akşam yap ama mutlaka aç karnına iç yemekten en az 15 20 dk önce içmen gerek içince hemen yemek yeme
15 gün içtim ben
Çok güzel temizliyo insanın içini gerçekten
Kistlere de iyi geliyo diye biliyorum ben
İnşallahh vesile olur bu ay belki hem kistlerin gider hemde hamile kalırsın inşallahhhhhh
Tabi catlamadigindan kist oluyo 4 senede kaç kere oldu bende öyle hep soğan la attımÇatlamadığı için herhalde sadece klomen kullandım hem de günde bi taneEvett bir ay çöp şuan bildğin doğum kontrol hapı kullanıcam ya sinirlerim bozuldu
Bir de amh verdim 2 saate cıkıcak sonuçları bakalım o ne çıkacak
Haklısın tabi ki ama nerdeyse 2 senedir uğrasıyorum 1 ay benim için o kadar önemli ki.. Aynen soğan kürü de uygulayayım diyorum kistlere çok faydalı oldugunu duydum bakalım hayırlısı hakkımızda hepimizinolsun canım kendini yıpratma inşallah daha güzel sonuçlar olur bundan sonra üzme kendini stres vs de çok etki ediyor her şeye biliyorsun. doğal kürler vs bi bak istersen ama kist gitmeyecek bir kist değildir heralde bende çikolata kisti vardı mesela ama hala umuduum var.
Şimdi adetim pazar günü bitti diyelim pazartesi mi başlıyim salı mı yani canımCanım biliyosub ben korayda yapmıştım
Yemeklik beyaz soğanın kabuklarını soy
4 e böl
1.5 su bardağı kaynayan suyun içine at
5 dk ağzı kapalı şekilde kaynat
Sonra süz ve ne cok sıcak ne de soğuk olacak şekilde iç
Ilık yani
Adetin bittikten sonra 2. Günü sabah akşam aç karnına yap sabah midem almaz dersen öğlen akşam yap ama mutlaka aç karnına iç yemekten en az 15 20 dk önce içmen gerek içince hemen yemek yeme
15 gün içtim ben
Çok güzel temizliyo insanın içini gerçekten
Kistlere de iyi geliyo diye biliyorum ben
İnşallahh vesile olur bu ay belki hem kistlerin gider hemde hamile kalırsın inşallahhhhhh
Şimdi bugün adetim başladı bugün mü başliyim hep farklı farklı yazıyor her yerdeKıst i ben soğan kürü ile dokmustum adetin 1 günü başlayıp sonuna kadar kullanmıştım sabah akşam bı su bardağı su bı orta boy soğan 2 ye bölüp kabuklariyla cezve de tam 2 dkka kaynatıp biraz soğuyunca içmiştim yudum yudum denedim midem bulanmisti senin bulanmiyosa yudum yudum icmen daha eftal canım adeti nasıl sokturuyo anlatamam sana sabah akşam iç süper rahatlattiydi beni
Pazar biterse salı başlıycan canım 15 günden fazla kullanma zararlıŞimdi adetim pazar günü bitti diyelim pazartesi mi başlıyim salı mı yani canım
Bu ay diyorum ki gideyim bi tahlilerimi yaptırayım eksik vitaminlerimi tamamlayayım kilo vermeye devam edeyim madem bu ay bebek yok kendime bebeğe yatırım yapayım bari..JOYz ben bunu yaptıgım ay hamile kaldım koraya hayıt ekstraktı ve omg3 içiyodum bide 3 ay olmustu onlara başlayalı
Hayıt kadınların hormonlarını dengeliyo aklında bulunsun
Sen bilirsin canım yinede ama Saraçoğlunun videosuna bak bence biŞimdi bugün adetim başladı bugün mü başliyim hep farklı farklı yazıyor her yerdeEn iyisi bu akşam başliyim ben
canım ben 4 senedir uğraşıyorum hadi ilk senemizi sayma evliliğimizin 5. senesine gireceğiz bir dış gebelik bir kimysal oldu geçen sene martta kaldım bir daha kalamadım ama tedaviyi de bıraktım çünkü psikolojik olarak çok yorulmuştum. şimdi yine kendi kendime kürdü vs deniyorum olmazsa gidip tüp bebek yaptırıcam ama ondan da çok korkuyorum maaliyeti vs değilde ya o da olmazsa diye sanırım hayata küserim bu sefer gibi geliyor ama inan her şey allahtan bak soğan kürü yapıcam diyrosun bu belki vesile belki kist olmasaydı yapmayacaktın ve sğreç uzayacaktı ama soğan kürü yapıp hamile kalan çok var ki bende geçen sene yaptım ondan sonra kaldım.o yüzden bazen bizim kötü gördüklerimiz aslında hayrımızadır.asla kötü düşünme senelerce uğraşan insanlar var 9 sene 10 sene. rabbim inşallah daha fazla bekletmeden bebek sahibi olmamızı sağlar ama hayırlısını da o bilir verende o alanda. her şey biz insanlar için. kendini sakın bu psikolojiye sokma eğer istiyorsan savaş.Haklısın tabi ki ama nerdeyse 2 senedir uğrasıyorum 1 ay benim için o kadar önemli ki.. Aynen soğan kürü de uygulayayım diyorum kistlere çok faydalı oldugunu duydum bakalım hayırlısı hakkımızda hepimizin
Aynen kuzum bakayım..Sen bilirsin canım yinede ama Saraçoğlunun videosuna bak bence bi
Git devlete ya da sağlık ocağına milyoner olsam yine vermem o parayı dolandırıcı bunlarValla canım bir sürü test yazdı kağıda
Her şeye bakacaklarmış
Ahh ne diyim ki iyi ki var bu platform iyi ki varsınız hepiniz..canım ben 4 senedir uğraşıyorum hadi ilk senemizi sayma evliliğimizin 5. senesine gireceğiz bir dış gebelik bir kimysal oldu geçen sene martta kaldım bir daha kalamadım ama tedaviyi de bıraktım çünkü psikolojik olarak çok yorulmuştum. şimdi yine kendi kendime kürdü vs deniyorum olmazsa gidip tüp bebek yaptırıcam ama ondan da çok korkuyorum maaliyeti vs değilde ya o da olmazsa diye sanırım hayata küserim bu sefer gibi geliyor ama inan her şey allahtan bak soğan kürü yapıcam diyrosun bu belki vesile belki kist olmasaydı yapmayacaktın ve sğreç uzayacaktı ama soğan kürü yapıp hamile kalan çok var ki bende geçen sene yaptım ondan sonra kaldım.o yüzden bazen bizim kötü gördüklerimiz aslında hayrımızadır.asla kötü düşünme senelerce uğraşan insanlar var 9 sene 10 sene. rabbim inşallah daha fazla bekletmeden bebek sahibi olmamızı sağlar ama hayırlısını da o bilir verende o alanda. her şey biz insanlar için. kendini sakın bu psikolojiye sokma eğer istiyorsan savaş.
canım ben 4 senedir uğraşıyorum hadi ilk senemizi sayma evliliğimizin 5. senesine gireceğiz bir dış gebelik bir kimysal oldu geçen sene martta kaldım bir daha kalamadım ama tedaviyi de bıraktım çünkü psikolojik olarak çok yorulmuştum. şimdi yine kendi kendime kürdü vs deniyorum olmazsa gidip tüp bebek yaptırıcam ama ondan da çok korkuyorum maaliyeti vs değilde ya o da olmazsa diye sanırım hayata küserim bu sefer gibi geliyor ama inan her şey allahtan bak soğan kürü yapıcam diyrosun bu belki vesile belki kist olmasaydı yapmayacaktın ve sğreç uzayacaktı ama soğan kürü yapıp hamile kalan çok var ki bende geçen sene yaptım ondan sonra kaldım.o yüzden bazen bizim kötü gördüklerimiz aslında hayrımızadır.asla kötü düşünme senelerce uğraşan insanlar var 9 sene 10 sene. rabbim inşallah daha fazla bekletmeden bebek sahibi olmamızı sağlar ama hayırlısını da o bilir verende o alanda. her şey biz insanlar için. kendini sakın bu psikolojiye sokma eğer istiyorsan savaş.
Canımmmmmm sende iyiki varsın kuzum benimmAhh ne diyim ki iyi ki var bu platform iyi ki varsınız hepiniz..
Aynen canım hem kafan dağılır biraz ama dene yinede belki soğan vesile olurBu ay diyorum ki gideyim bi tahlilerimi yaptırayım eksik vitaminlerimi tamamlayayım kilo vermeye devam edeyim madem bu ay bebek yok kendime bebeğe yatırım yapayım bari..
sende iyi ki varsın canım benim asla pes etme rabbim hepimize nasip edecek bu güzel duyguyu yaşamayı inanıyorum ben.. bu ay dediğin gibi bi bekle kendine yatırım yap vücudunu dinlendir her şey daha güzel olacak emin ol bak görürsünAhh ne diyim ki iyi ki var bu platform iyi ki varsınız hepiniz..
Amh 2 bir hafta sonra çıkıyor diye biliyorumÇatlamadığı için herhalde sadece klomen kullandım hem de günde bi taneEvett bir ay çöp şuan bildğin doğum kontrol hapı kullanıcam ya sinirlerim bozuldu
Bir de amh verdim 2 saate cıkıcak sonuçları bakalım o ne çıkacak
ayyy ayyyy inşallahhh canımm ya ne güzel dua ettin seninde ağzın bal yesinn inşallah bizde hayırlı haberleri alırız sen gibibencede bu bi vesile olcak çok güzel anlatmıssın canım resmen duygularıma tercüman oldun yaa agzın bal yesin göbüşün bebekle dolsun inşallah emi kız
Doğum kontrol hapı kullanırken olmaz ki kuzum bi daha ki aya artık..Aynen canım hem kafan dağılır biraz ama dene yinede belki soğan vesile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?