Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Etmem mi kızz hepinize ediyorum canlarım benimmm rabbim hepinize burda pozitif paylaşmayı nasip etsin inşallahhhhhh sağlıklı bebek haberlerinizle bizde her ay yeniden sevinelim inşallah canım benim

2 saate çıkar dediler canım sonuç özel hastaneye gidiyorum ben belki devlette 1 hafta sonra cıkıyodur bilemedim.. Aynen öyle yapıcam bu ay kilo veriyodum zaten vermeye devam edicem.. Hayırlısı Allah tan artık

Etmem mi kızz hepinize ediyorum canlarım benimmm rabbim hepinize burda pozitif paylaşmayı nasip etsin inşallahhhhhh sağlıklı bebek haberlerinizle bizde her ay yeniden sevinelim inşallah canım benim
ayyy inşallahhh inşallahh yaaa bakalım hayırlısı sağlıklı ise gelsin anasına yavrumm

Oda doğru canım o zaman bu ay kendini toparla biraz canım benim ama bizide unutmaaa
Unutur muyum kızz en perişan anımda yanımda siz varsınız.. Bu süreçleri en yakınlarımla paylaşamıyorum ben.. Yaşamayan anlamıyor çünkü

Unutur muyum kızz en perişan anımda yanımda siz varsınız.. Bu süreçleri en yakınlarımla paylaşamıyorum ben.. Yaşamayan anlamıyor çünkü
Sorma ben 2.yi istiyorum diyince herkes beklesene acelen ne dedi bana cevrem eşimde sorun var yaşı geçmeden yapalım diyorum ama ne anlarlar hiçbiri tedavi ile hamile kalmadı hastane yoluna düşmedi rabbim düşürmesin yinede kimseyi cok zor
Bi tek eşim destek oldu bana onlara ne onlarmı verecek ekmeğini dedi canım kocam

Aynen benim de birincisi olsa Allah nasip ederse hiç korunmadan 2. İçin hamile kalmaya çalışıcam yaşım da beklemeye müsait değil zaten

Aynen benim de birincisi olsa Allah nasip ederse hiç korunmadan 2. İçin hamile kalmaya çalışıcam yaşım da beklemeye müsait değil zaten
İşte cevrene de aynısını acelen ne nasıl bakcan derler bencede tedavi ile hamilelik olursa maddi manevi durumun müsait oldugu sürece 2. Yi hemen yapmalısın çok okuyorum burda 2. İçin tekrar ugrasanları

Şimdi bugün adetim başladı bugün mü başliyim hep farklı farklı yazıyor her yerde En iyisi bu akşam başliyim ben
Ben adet başlayınca başlamıştım bitince bırakmıştım çünkü çok fazla olmuştu her gün yatak yorgan yıkadım falan denenmiş cevremdeki insanlar tarafından bişey bu eski ebelerden biri annemin arkadaşına bunu tavsiye etmişti oda çevresinde bu dertten yananlara hep aynı tarifi veriyo

Dünden randevu almıştım bu gün gittim söyledim şikayetlerimi ultrasonla baktı gebelik değildir dedi yine de kan idrar istedi üzüldüm öyle diyince
Doktorların hangisi moral veriyoki o versin canım bekle bakalım sonuçlarını inşallah güzel haberler ver bize

Yaa ben bu mesajı nasıl görmemmmm gözün aydın canımm rabbim kalp atısını duymayıda nasip etsin inşallahhhhhh
Amin canım amin hiçbir sıkıntı yokmuş şuan bakalım. Hepimiz sağlıkla alalım kucaklara bebişleri inşallah

Onu görüşmen lazım canım her sigorta şirketi farklı ama ben bu hafta bakıp halledeceğim bilgi aldığımda size de yazarım
Bende alayım bari salı günü unutmazsam inşallah bı daha uygun olursa öyle yaptırırız ne gerek var fazla para vermeye zaten battik ben 20 bin falan sanıyorum bı hesapladim 30 bine doğru gelmişiz daha bunun alışverişi yatağı eskiği gediği var yani bı bebiş bize 50 bine mal olcka galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…