Etmem mi kızz hepinize ediyorum canlarım benimmmayyy ayyyy inşallahhh canımm ya ne güzel dua ettin seninde ağzın bal yesinn inşallah bizde hayırlı haberleri alırız sen gibisende sağlıkla kucağını al canım inşallah.ayy bak hamile duası kabul olur yaaaa inşallah bol bol et bize duaaa
Oda doğru canım o zaman bu ay kendini toparla biraz canım benim ama bizide unutmaaaDoğum kontrol hapı kullanırken olmaz ki kuzum bi daha ki aya artık..
2 saate çıkar dediler canım sonuç özel hastaneye gidiyorum ben belki devlette 1 hafta sonra cıkıyodur bilemedim.. Aynen öyle yapıcam bu ay kilo veriyodum zaten vermeye devam edicem.. Hayırlısı Allah tan artıkAmh 2 bir hafta sonra çıkıyor diye biliyorum
Oğlumda klomen çatlatma iğnesi olfuğum ay kalamadım sonraki ay kaldım.
Geçen ay da;soğan kürü yaptım erken adet falan da gördüm baya etkiledi vücudumu sanırım. Bak bu ay onun üstüne hamile kaldım. Bir iki ay önemli diyoruz ama Sabret gebelik oldumu hiç bu zamanları hatırlamıyorsun.
bu ay dinlen psikolojikmen de dinlen. Vücudunu temizle arındır. Soğan suyu ile. Fazla kilon varsa ver bak. Ben nasibin ne olduğuna çok tanık oldum. Hatta geçen bir video izledim nasip üzerine çok rahatladım. Her şey Allah’tan...
ayyy inşallahhh inşallahh yaaa bakalım hayırlısı sağlıklı ise gelsin anasına yavrummEtmem mi kızz hepinize ediyorum canlarım benimmmrabbim hepinize burda pozitif paylaşmayı nasip etsin inşallahhhhhh sağlıklı bebek haberlerinizle bizde her ay yeniden sevinelim inşallah canım benim
Unutur muyum kızz en perişan anımda yanımda siz varsınız.. Bu süreçleri en yakınlarımla paylaşamıyorum ben.. Yaşamayan anlamıyor çünküOda doğru canım o zaman bu ay kendini toparla biraz canım benim ama bizide unutmaaa
Gözünaydııın vajinal mi normal miiHanımlar kese gözüktüüüü
Sorma ben 2.yi istiyorum diyince herkes beklesene acelen ne dedi bana cevrem eşimde sorun var yaşı geçmeden yapalım diyorum ama ne anlarlar hiçbiri tedavi ile hamile kalmadı hastane yoluna düşmedi rabbim düşürmesin yinede kimseyi cok zorUnutur muyum kızz en perişan anımda yanımda siz varsınız.. Bu süreçleri en yakınlarımla paylaşamıyorum ben.. Yaşamayan anlamıyor çünkü
Yaa ben bu mesajı nasıl görmemmmm gözün aydın canımm rabbim kalp atısını duymayıda nasip etsin inşallahhhhhhHanımlar kese gözüktüüüü
Geçmiş olsuunGeldim doktordan kist olmuş benim tedavi iptal doğum kontrol verdi o kadar üzgünüm ki
Aynen benim de birincisi olsa Allah nasip ederse hiç korunmadan 2. İçin hamile kalmaya çalışıcam yaşım da beklemeye müsait değil zatenSorma ben 2.yi istiyorum diyince herkes beklesene acelen ne dedi bana cevrem eşimde sorun var yaşı geçmeden yapalım diyorum ama ne anlarlar hiçbiri tedavi ile hamile kalmadı hastane yoluna düşmedi rabbim düşürmesin yinede kimseyi cok zor
Bi tek eşim destek oldu bana onlara ne onlarmı verecek ekmeğini dedicanım kocam
Sağol canımm..Geçmiş olsuun
İşte cevrene de aynısını acelen ne nasıl bakcan derler bencede tedavi ile hamilelik olursa maddi manevi durumun müsait oldugu sürece 2. Yi hemen yapmalısın çok okuyorum burda 2. İçin tekrar ugrasanlarıAynen benim de birincisi olsa Allah nasip ederse hiç korunmadan 2. İçin hamile kalmaya çalışıcam yaşım da beklemeye müsait değil zaten
Ben adet başlayınca başlamıştım bitince bırakmıştım çünkü çok fazla olmuştu her gün yatak yorgan yıkadım falan denenmiş cevremdeki insanlar tarafından bişey bu eski ebelerden biri annemin arkadaşına bunu tavsiye etmişti oda çevresinde bu dertten yananlara hep aynı tarifi veriyoŞimdi bugün adetim başladı bugün mü başliyim hep farklı farklı yazıyor her yerdeEn iyisi bu akşam başliyim ben
Oooo gözün aydınHanımlar kese gözüktüüüü
Dünden randevu almıştım bu gün gittim söyledim şikayetlerimi ultrasonla baktı gebelik değildir dedi yine de kan idrar istediYaaa daha neehadi inşallah sende pozitiflerle gel
Doktorların hangisi moral veriyoki o versin canım bekle bakalım sonuçlarını inşallah güzel haberler ver bizeDünden randevu almıştım bu gün gittim söyledim şikayetlerimi ultrasonla baktı gebelik değildir dedi yine de kan idrar istediüzüldüm öyle diyince
Onu görüşmen lazım canım her sigorta şirketi farklı ama ben bu hafta bakıp halledeceğim bilgi aldığımda size de yazarımDoğumu da düşündüğünde toplam ne çıkıyo ki
Amin canım amin hiçbir sıkıntı yokmuş şuan bakalım. Hepimiz sağlıkla alalım kucaklara bebişleri inşallahYaa ben bu mesajı nasıl görmemmmm gözün aydın canımm rabbim kalp atısını duymayıda nasip etsin inşallahhhhhh
Bakalım canım sigorta başlarsa orada yaptırırım da başlaması 1-2haftayı bulursa devlette yaptıracağımGit devlete ya da sağlık ocağına milyoner olsam yine vermem o parayı dolandırıcı bunlar
Bende alayım bari salı günü unutmazsam inşallah bı daha uygun olursa öyle yaptırırız ne gerek var fazla para vermeye zaten battik ben 20 bin falan sanıyorum bı hesapladim 30 bine doğru gelmişiz daha bunun alışverişi yatağı eskiği gediği var yani bı bebiş bize 50 bine mal olcka galibaOnu görüşmen lazım canım her sigorta şirketi farklı ama ben bu hafta bakıp halledeceğim bilgi aldığımda size de yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?