Amin inşallah ◉‿◉Doktorların hangisi moral veriyoki o versin canım bekle bakalım sonuçlarını inşallah güzel haberler ver bize
Doktorların hangisi moral veriyoki o versin canım bekle bakalım sonuçlarını inşallah güzel haberler ver bize
Bende de oldu 2 kez cnm bişi yok diye düşünüyorumKIZLAR AZ ÖNCE SAĞ KASIĞIMA BİR AĞRI GİRDİ DEDİM DÜŞÜK YAPIYORUM HERHALDE AMA LEKELENME YOK
SONRA AĞRI KALÇA KEMİĞİME GEÇTİ VE ŞİMDİ HAFİFLEDİ BİRŞEY YOKTUR DEĞİLMİ?
Çok korktum yaaBende de oldu 2 kez cnm bişi yok diye düşünüyorum
Korkmayalım yok inşallah kötü bişeyÇok korktum yaa
Şuan hiçbirşeyim yok birden girdi ağrı zaten sendedemi öyle oluyodu canım kaçıncı kaç haftalıktı senin bebekKorkmayalım yok inşallah kötü bişey
Evet birden oldu cnm. Sat a göre 4+4 senin kaçŞuan hiçbirşeyim yok birden girdi ağrı zaten sendedemi öyle oluyodu canım kaçıncı kaç haftalıktı senin bebek
Sata göre 4+2 canım benimde yakımısız ekim 6 doğum gösteriyo ekim 8 de senin sanırımEvet birden oldu cnm. Sat a göre 4+4 senin kaç
4 Ekim benim gösteriyor cnmSata göre 4+2 canım benimde yakımısız ekim 6 doğum gösteriyo ekim 8 de senin sanırım
4+1 ile ekim 7 de ben tam aranızdaSata göre 4+2 canım benimde yakımısız ekim 6 doğum gösteriyo ekim 8 de senin sanırım
Yok yaaa farkediliyor. Normalde olmazdı çünkü.4+1 ile ekim 7 de ben tam aranızda
Valla bu defa benim de ağrım oluyor kendimizi mi çok dinliyoruz acaba
Heyttt bee korayla uğrasırken matematik işlemi yaparsam böyle olur4 Ekim benim gösteriyor cnm
Yok canım ben yanlış hesapladım onunkini korayla ugrasırken4+1 ile ekim 7 de ben tam aranızda
Vallahi dinlemedim kendimi yemek yiyoduk oğluşumu yediriyordum birden ağrı girdi şahsen koraydan fırsat bulup kendimi dinleyemiyorum ben4+1 ile ekim 7 de ben tam aranızda
HahaaYok canım ben yanlış hesapladım onunkini korayla ugrasırken4 ekim o yani 6 ekimle ben aranızda kaldım
İnşallahh doğum günlerimizide görürüz rabbimin izniyle sağlıkla kolayca doğar inşallah bebeklerimiz amin
Aminnnnnn inşallahİnşallahh doğum günlerimizide görürüz rabbimin izniyle sağlıkla kolayca doğar inşallah bebeklerimiz amin
Heyttt bee korayla uğrasırken matematik işlemi yaparsam böyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?