Deme öyle tövbe tövbeee2020 den itibaren çin takviminden ciksa ciksa çaki bebek cikar.
İşiniz gücünüz uyku bebişler gelsinde görcem ben siziAsil ben uyumusum bu yorumu yazdiktan sonra
Canım başın sağolsun mekanları cennet olsun ikisinin de..Meraba kizlar, sabah enistemin vefat haberini aldim garibim cok iyi bi insandi cok uzgunum cok yuzden butun gun deliye dòndùm elim kolum bagli kaldi burda Corona dan yasaklardan dolayi gidemedim yanlarinda olamadim 1ay oncede amcami kaybetmistim onada gidemedim
Dur hemen üzülme dahaa çook varr umudu kaybetmek yok
Yaa öylemi dersinDur hemen üzülme dahaa çook varr umudu kaybetmek yok
Günaydın kuzummYaa öylemi dersin
Sende ne var yok?? Günaydın bu arada
Bak öyle dedin benim beyin sinyal verdi hemen sağ kasıkta bişey oluyo noluyo anlamıyorumGünaydın kuzumm
Benim dün gece sol kasıgım biraz agrıdı hatta acaba dedim o büyük yumurta çatlamadı da kist olarak kaldı mı
Biz işin şakasındayız da tabii döllenme gerçekleştiyse bile daha rahme bile yerleşmemiştir üzülmek için çok erken kıız sevinmek için de tabi
Ahahah işte sen diyince de bana oluyo psikolojiyi hafife almamak lazımBak öyle dedin benim beyin sinyal verdi hemen sağ kasıkta bişey oluyo noluyo anlamıyorum,
Ama biliyorum şuanki kesinliköe psikolojik ya
Çok tsekkur ederim bilgiler içinCanm genelde adetten önce hcg hemen düsüyor ve adet oluyorsun gününde bende gecen ay öyleydi positifti testler ama cok koyu degildi hcg hafif yükselmisti adete bir gün kala hic cizgi cikmadi yani hemen düsmüstü degerim adetim vaktinde geldi. Bir kac gün geciktirebilir ama cabuk düsmez ise hcg. Düsükte yasadim.ben düsüklerde geciO adet gününü 6. Haftada düsügüm olmustu adegim 1 hafta gecikmisti sonra hcg yükselmeyince aksine düsünce kanama basladi daha sansicli oldu adet ve affedersn wcde et parcalari düstü
Belli olur ayın 27 sindeAhahah işte sen diyince de bana oluyo psikolojiyi hafife almamak lazım
Amin melegim insaallah,Canım başın sağolsun mekanları cennet olsun ikisinin de..
Ya öyle bi döneme denk geldik ki sevdiklerimize son görevimizi bile yerine getiremiyoruz. İnşallah bu günlerde bitecek
Onlarida uyutcazİşiniz gücünüz uyku bebişler gelsinde görcem ben sizi
Karacasu da merkeze biraz uzak canım köy yeri sessizz sakinnngel sende gel
Hem uzulmuyoduk biz haniDur hemen üzülme dahaa çook varr umudu kaybetmek yok
Tabii tam da bunun için burda değil miyiz zatennHem uzulmuyoduk biz hani
Güzel de virüs işte gezdirmiyoCok guzel diye duydum boluyu.Seben dede bir arkadasim vardi. merkezde oturuyomus .onunlada bi gruptan tanismistik.3sene sonra kaybettik birbirimizin izini.Balikesir le cok benziyo Bolu konusma sekli , bazi mahalle koy isimleriben izine gelince haber Verim sende gel balikesir e, Berlin ede gell
Amaaannn ben onu hep unuttum kaymaya gittiydimHem uzulmuyoduk biz hani
He he sen öyle san uyutursunOnlarida uyutcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?