- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
O testi attigindaki yazismalarimizi cok iyi hatirliyorum
Eveeet :))agrisa dert agrimasada dert sana dogru, sen gecen haftada korkmustun .
kız ben ne normal ne değil anlamıyorum ki benim de ilk hamilelik. Bana her şey normal geliyor
Karniniz kasiginiz agriyomu her zaman onu soyleyiver gııı.kız ben ne normal ne değil anlamıyorum ki benim de ilk hamilelik. Bana her şey normal geliyor
Yaaa aynen öyleydi rabbim E EbrarAsell ime ve sanada nasip etsin inşallahhhhhh kuzummmHahahaa o kadar umutsuzdun ki devam etmedin hakkaten
Canım mesajını yeni gördüm kusur bakma bende de yok agrı 2 gündür bende 4+5 im normal yani korkma oğlum da da oluyodu agrım ilk haftalar oluyo oda bebek yerleştiği için ara ara olur tabiki oda rahim genişlediği için canım karışık oldu kusura bakma sağlıkla al kucagına inşallahMerhaba, 6+4 haftalık hamileyim. Kasıklarımda oturup kalkarken vs ağrılar oluyordu ama son 3 gündür bi ağrım yok bu normal midir?
Günaydın kuzucum az önce amh sonucumu aldım 2.2 geldi sabah sabah nasıl sevindim
Türkçe konusuyduk aslında amaFransizcam yetmiyo anlamiyom sizi
yani hemen hemenKarniniz kasiginiz agriyomu her zaman onu soyleyiver gııı.
Türkçe konusuyduk aslında ama
Amiinnn bal bòcegimmmmm
Yoo çok nadir 12.gun kan verdiğim de ağrıdi bidaha ağrımadi sanki şiddetli şekilde göğüs desen transfer sonrası 7 8.gunden beri var hala da devam gece uyandiriyo bile ağrısı sağa sola dönerken arada bıKarniniz kasiginiz agriyomu her zaman onu soyleyiver gııı.
Susma hakkımı kullanıyorumOlsun,sende ondan onceki aylarda kullanmissindir ,
Ya ben gördüm de ben de olmadığından çok fazla yanlış bilgi vermek istemedimKızlar yetişemiyorum mesajlara yaakaçırdığım olursa bana söyleyin arkadaşı görmemişim agrım olmuyo felan yazmıs E EbrarAsell olmasa görmeyecktim teşekkür ederim canım
Canım hamilelik belirtileri bi olur bi olmaz bi gün dersin hamileyim bi gün dersin acaba hamile değilmiyim hiç belirti yok ben korayda ölüyodum bulantıdan bunda bişe yok fazla halsizlik de yok öyleYa ben gördüm de ben de olmadığından çok fazla yanlış bilgi vermek istemedim
Olsun canım cevabın için çok teşekkür ederim, sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Canım mesajını yeni gördüm kusur bakma bende de yok agrı 2 gündür bende 4+5 im normal yani korkma oğlum da da oluyodu agrım ilk haftalar oluyo oda bebek yerleştiği için ara ara olur tabiki oda rahim genişlediği için canım karışık oldu kusura bakma sağlıkla al kucagına inşallah
İnşallahh canım allah razı olsunOlsun canım cevabın için çok teşekkür ederim, sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?