Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, 6+4 haftalık hamileyim. Kasıklarımda oturup kalkarken vs ağrılar oluyordu ama son 3 gündür bi ağrım yok bu normal midir?
Canım mesajını yeni gördüm kusur bakma bende de yok agrı 2 gündür bende 4+5 im normal yani korkma oğlum da da oluyodu agrım ilk haftalar oluyo oda bebek yerleştiği için ara ara olur tabiki oda rahim genişlediği için canım karışık oldu kusura bakma sağlıkla al kucagına inşallah

Karniniz kasiginiz agriyomu her zaman onu soyleyiver gııı.
Yoo çok nadir 12.gun kan verdiğim de ağrıdi bidaha ağrımadi sanki şiddetli şekilde göğüs desen transfer sonrası 7 8.gunden beri var hala da devam gece uyandiriyo bile ağrısı sağa sola dönerken arada bı

Kızlar yetişemiyorum mesajlara yaa kaçırdığım olursa bana söyleyin arkadaşı görmemişim agrım olmuyo felan yazmıs E EbrarAsell olmasa görmeyecktim teşekkür ederim canım
Ya ben gördüm de ben de olmadığından çok fazla yanlış bilgi vermek istemedim

Ya ben gördüm de ben de olmadığından çok fazla yanlış bilgi vermek istemedim
Canım hamilelik belirtileri bi olur bi olmaz bi gün dersin hamileyim bi gün dersin acaba hamile değilmiyim hiç belirti yok ben korayda ölüyodum bulantıdan bunda bişe yok fazla halsizlik de yok öyle
Değişiyor yani

Dün bütün mutfağı kaldırıp indirdiğim için her yerim ağrıyor ama kasık ağrısı başladı adet gibi ama 1 hafta var ve sinir benim beynimde ateşleme yapmaya başladı şu an kocama gıcığım

Olsun canım cevabın için çok teşekkür ederim, sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…