- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Rica ederim balim benimKızlar yetişemiyorum mesajlara yaakaçırdığım olursa bana söyleyin arkadaşı görmemişim agrım olmuyo felan yazmıs E EbrarAsell olmasa görmeyecktim teşekkür ederim canım
Sussanda anladikkiiiiiiiSusma hakkımı kullanıyorum
Sen doğum paketi sormuşsun sanırım ben direkt hamilelil sigortası sordum ondan anlamsız olduBana yasak 2 ay falan kardeş oldukzaten öncesinde de kardeşlik tüp bebek den dolayı doktor kalbi falan duyalım bı 2 ay falan geçsin yine konuşuruz dedi
Oooo bana bu gittiğim yerde 8500 dedi ama 10 15 kalem şey saydı kal atışından itibaren herşey tahlil tetkik nts şeker yüklemesi vs hamilelikte ki herşey ve doğum normal sezeyan ve de doğum sonrasi kontrol işitme göz testi kanı başta aonra diyetisyen herşey dahildi bana anlattığı
Bnde cok olmuyo yaziversene KizaYa ben gördüm de ben de olmadığından çok fazla yanlış bilgi vermek istemedim
Kız aman aman bı belirtim yok ki benim daha hala göğüslerde var ağrı bitmek bilmedi o daBnde cok olmuyo yaziversene Kiza
Aynen doğum paketiydi sabah daniscam doktora nasıl yapabilir 2. 3.bi seçenek yokmu falan diyeSen doğum paketi sormuşsun sanırım ben direkt hamilelil sigortası sordum ondan anlamsız oldu
Valla, benide gonalf ovitrelle menopur dellendiriyo , costuruyo, kudurtuyoHaaa E EbrarAsell kız bıde hormonlarım halay cekiyomus eşim ve annem diyoçok sinirleniyomusum herşeye hiçte bile siz sinir ediyosunus belki de diyorum üste cikiyorum
Simdiden nazlan , tadini cikar bitiverir 9ay deli olmaKız aman aman bı belirtim yok ki benim daha hala göğüslerde var ağrı bitmek bilmedi o daannemin arkadaşı var çok yakın soruyo bisiler istiyomu nasıl diye turp gibi hiç hamile değil sanki diye benle dalga geçiyorlar bende diyorum bu haklarımı kullanacağım bı süre sonra
Analariniz da paketle dogurdu demi siziVallahi çok karışık yaa boşver sen sigortayı
Evet ilk 3 ay dolana kadarKızlar doktor size de cinsel ilişkiyi yasakladı mı?
Demi cok haklısınAnalariniz da paketle dogurdu demi siziaayy, cok kaynanalik yapasim geldi
Bana da kalp atışını duyana kadar dedi.Evet ilk 3 ay dolana kadar
Keseyi beta kaçken gördün canım tam kaç haftalıktıBana da kalp atışını duyana kadar dedi.
3 hafta sonra randevum var
Aynen oyle çok iyiyiz böyleValla, benide gonalf ovitrelle menopur dellendiriyo , costuruyo, kudurtuyoesimde oyle diyo.bende yuzsuzlugumle bastiriyom. biz boyle iyiyiz , dewam gùlùm dewam ediyoz.
Vallaha yapamıyorum ameliyat oldum tısıl tısıl kalktım işimi kendim gördüm bide anacumla eşime hizmet ettim yapmışkenSimdiden nazlan , tadini cikar bitiverir 9ay deli olma
Uuuuu tabi paket olmazsa olmaz bayilmamiz lazım o kadar parayı oralara hastaneler çok kalabalık çok yoğun erken den git sıra bekle bide doktor cemkirsin misAnalariniz da paketle dogurdu demi siziaayy, cok kaynanalik yapasim geldi
Sanciniz gelince , gonderin ebe naciyeye bi cocuk , cagirip gelsin, kaynatir suyu , temiz carsaf marsaf hazirlayin bakiim dogum cantasi yerineDemi cok haklısın
Ne gerek pakete
Aaaa olmaz fotocumuz falan olması lazım doğum klibi yapmak lazımSanciniz gelince , gonderin ebe naciyeye bi cocuk , cagirip gelsin, kaynatir suyu , temiz carsaf marsaf hazirlayin bakiim dogum cantasi yerine
Tamam , o is bende hadiAaaa olmaz fotocumuz falan olması lazım doğum klibi yapmak lazım
Yok beni ihsan bey doğurttuSanciniz gelince , gonderin ebe naciyeye bi cocuk , cagirip gelsin, kaynatir suyu , temiz carsaf marsaf hazirlayin bakiim dogum cantasi yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?