Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen doğum paketi sormuşsun sanırım ben direkt hamilelil sigortası sordum ondan anlamsız oldu

Bnde cok olmuyo yaziversene Kiza
Kız aman aman bı belirtim yok ki benim daha hala göğüslerde var ağrı bitmek bilmedi o da annemin arkadaşı var çok yakın soruyo bisiler istiyomu nasıl diye turp gibi hiç hamile değil sanki diye benle dalga geçiyorlar bende diyorum bu haklarımı kullanacağım bı süre sonra

Haaa E EbrarAsell kız bıde hormonlarım halay cekiyomus eşim ve annem diyo çok sinirleniyomusum herşeye hiçte bile siz sinir ediyosunus belki de diyorum üste cikiyorum
Valla, benide gonalf ovitrelle menopur dellendiriyo , costuruyo, kudurtuyo esimde oyle diyo.bende yuzsuzlugumle bastiriyom. biz boyle iyiyiz , dewam gùlùm dewam ediyoz.

Simdiden nazlan , tadini cikar bitiverir 9ay deli olma

Valla, benide gonalf ovitrelle menopur dellendiriyo , costuruyo, kudurtuyo esimde oyle diyo.bende yuzsuzlugumle bastiriyom. biz boyle iyiyiz , dewam gùlùm dewam ediyoz.
Aynen oyle çok iyiyiz böyle
Simdiden nazlan , tadini cikar bitiverir 9ay deli olma
Vallaha yapamıyorum ameliyat oldum tısıl tısıl kalktım işimi kendim gördüm bide anacumla eşime hizmet ettim yapmışken çene mi yorana kadar kendim yaparım Allah'a şükür elim ayağım tutuyo
Analariniz da paketle dogurdu demi sizi aayy, cok kaynanalik yapasim geldi
Uuuuu tabi paket olmazsa olmaz bayilmamiz lazım o kadar parayı oralara hastaneler çok kalabalık çok yoğun erken den git sıra bekle bide doktor cemkirsin mis

Sanciniz gelince , gonderin ebe naciyeye bi cocuk , cagirip gelsin, kaynatir suyu , temiz carsaf marsaf hazirlayin bakiim dogum cantasi yerine
Yok beni ihsan bey doğurttu çokda güzel doğurttu suni sancıyla
Şaka bi yana cok korkuyodum o suni sancıdan ama korkulacak bişeyi yokmuş normal doğumda kasılmalar 5 6 dk da bir geliyosa sunide 2 3 dk da bir geliyo
Yani aradaki süre oynuyo sadece
İyikide vermiş valla 16.00 da bi yattım hastaneye sıfır sancıyla 21.21 de koray doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…