Canım benim inşallah tez vakitte sende sağlıklı evlat sahibi olursun rabbim nasip etsin inşallah sanadaVe hüsran 7 gün önce adet oldum bu ayda olmadı
Aminn inşaallah kahve rengi oldu bakalım kırmızıya ne zaman dönecekCanım benim inşallah tez vakitte sende sağlıklı evlat sahibi olursun rabbim nasip etsin inşallah sanada
İnşallahh kırmızıya dönmez de yerleşme kanamasıdırAminn inşaallah kahve rengi oldu bakalım kırmızıya ne zaman dönecek
Senin çatlama bugün olmuş canımKızlar merhaba
Benim çatlama dün mü olmuş bugün mü bilemedim fikri olan var mı
Teşekkür ederim kuzumSenin çatlama bugün olmuş canım
Hadi inşallah rabbim pozitif testini de paylaşmayı nasip etsinTeşekkür ederim kuzum
İşte sen bize yol göstereceksin tecrübeli olarakCanım hamilelik belirtileri bi olur bi olmaz bi gün dersin hamileyim bi gün dersin acaba hamile değilmiyim hiç belirti yok ben korayda ölüyodum bulantıdan bunda bişe yok fazla halsizlik de yok öyle
Değişiyor yani
Diyorum ya her gün belirti olmaz korkmayınİşte sen bize yol göstereceksin tecrübeli olarakben diyorum hamilelik yok galiba diye kendi kendime
Aminnnn çok teşekkür ederim canım inşallahHadi inşallah rabbim pozitif testini de paylaşmayı nasip etsin
Asla düzenli olmaz 40 günü geçer bazen 31. Gün oldu şaşırdım peçete koydum bekliyorumİnşallahh kırmızıya dönmez de yerleşme kanamasıdırçünkü olabilir dha 1 hafta var diyosun düzenlimi normalde adetin
Anladım bekle bakalım canım birazAsla düzenli olmaz 40 günü geçer bazen 31. Gün oldu şaşırdım peçete koydum bekliyorum
Kaç gün gecikti adetin? O büyük ihtimalle artık çatlamıcak kisti ya adetle atıcaksın ya da benim gibi atamıcaksınKizzlarr selam. Bisi soracagim. Yaa ben hala adet olmadim kontrole gittim artik ne oldu ne bitti aceba diye bi folikul var buyuk sekilde dedi yani çatlamamis bi yumurta. Neden catlamamis dedim beklicez dedi sizce iliskiye girwyimmi yoksa yumurta takibimi yapayim anlamadim yaa doktorda bik bik bik soyledi gecti soecaklarimida unuttum yaa. Bana bi akilverin
Bana yasak 2 ay falan kardeş oldukKızlar doktor size de cinsel ilişkiyi yasakladı mı?
Oooo bana bu gittiğim yerde 8500 dedi ama 10 15 kalem şey saydı kal atışından itibaren herşey tahlil tetkik nts şeker yüklemesi vs hamilelikte ki herşey ve doğum normal sezeyan ve de doğum sonrasi kontrol işitme göz testi kanı başta aonra diyetisyen herşey dahildi bana anlattığıKızlar özel sigorta işini konuştum.
İnanılmaz saçma şartları var. Hamilelik sigortası ayrı. Ama sigortayı yaptırmak için hamile olmamanız "planlıyor" olmanız lazım.
Doğum içinde olursa 6 bin filan oluyor ve kontroller dahil değil.
Ben zaten kontroller için istiyordum
Taksitle ayda 500-600 tl oluyor fasa fiso...
Bizde vazgeçtik.
Rutin kontrollerimi özelden yaptırmaya devam edeceğim.
Test ve tahlilleri devlette yaptıracağım.
Doğum içinde özel bir hastane ile anlaşacağız.
Artık ne kadar olur bilmiyorum zaten eşimin ailesi ödeyecek.
Sigortayı merak edenler için bilgilendirme
Vallahi çok karışık yaa boşver sen sigortayıKızlar özel sigorta işini konuştum.
İnanılmaz saçma şartları var. Hamilelik sigortası ayrı. Ama sigortayı yaptırmak için hamile olmamanız "planlıyor" olmanız lazım.
Doğum içinde olursa 6 bin filan oluyor ve kontroller dahil değil.
Ben zaten kontroller için istiyordum
Taksitle ayda 500-600 tl oluyor fasa fiso...
Bizde vazgeçtik.
Rutin kontrollerimi özelden yaptırmaya devam edeceğim.
Test ve tahlilleri devlette yaptıracağım.
Doğum içinde özel bir hastane ile anlaşacağız.
Artık ne kadar olur bilmiyorum zaten eşimin ailesi ödeyecek.
Sigortayı merak edenler için bilgilendirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?