Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba
Benim çatlama dün mü olmuş bugün mü bilemedim fikri olan var mı

Eklentiler

• 20210201_130511.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 30
Canım hamilelik belirtileri bi olur bi olmaz bi gün dersin hamileyim bi gün dersin acaba hamile değilmiyim hiç belirti yok ben korayda ölüyodum bulantıdan bunda bişe yok fazla halsizlik de yok öyle
Değişiyor yani
İşte sen bize yol göstereceksin tecrübeli olarak ben diyorum hamilelik yok galiba diye kendi kendime

Umarım ebru hanım bana uğur getirir aldım sarı papatyalarından daha önce lapodic ovülasyon testi kullandım bir kez ama yumurtlama yakalayamamıştım

Kizzlarr selam. Bisi soracagim. Yaa ben hala adet olmadim kontrole gittim artik ne oldu ne bitti aceba diye bi folikul var buyuk sekilde dedi yani çatlamamis bi yumurta. Neden catlamamis dedim beklicez dedi sizce iliskiye girwyimmi yoksa yumurta takibimi yapayim anlamadim yaa doktorda bik bik bik soyledi gecti soecaklarimida unuttum yaa. Bana bi akilverin

Kaç gün gecikti adetin? O büyük ihtimalle artık çatlamıcak kisti ya adetle atıcaksın ya da benim gibi atamıcaksın

Kızlar özel sigorta işini konuştum.
İnanılmaz saçma şartları var. Hamilelik sigortası ayrı. Ama sigortayı yaptırmak için hamile olmamanız "planlıyor" olmanız lazım.
Doğum içinde olursa 6 bin filan oluyor ve kontroller dahil değil.
Ben zaten kontroller için istiyordum
Taksitle ayda 500-600 tl oluyor fasa fiso...
Bizde vazgeçtik.
Rutin kontrollerimi özelden yaptırmaya devam edeceğim.
Test ve tahlilleri devlette yaptıracağım.
Doğum içinde özel bir hastane ile anlaşacağız.
Artık ne kadar olur bilmiyorum zaten eşimin ailesi ödeyecek.
Sigortayı merak edenler için bilgilendirme

Kızlar doktor size de cinsel ilişkiyi yasakladı mı?

Kızlar doktor size de cinsel ilişkiyi yasakladı mı?
Bana yasak 2 ay falan kardeş olduk zaten öncesinde de kardeşlik tüp bebek den dolayı doktor kalbi falan duyalım bı 2 ay falan geçsin yine konuşuruz dedi
Oooo bana bu gittiğim yerde 8500 dedi ama 10 15 kalem şey saydı kal atışından itibaren herşey tahlil tetkik nts şeker yüklemesi vs hamilelikte ki herşey ve doğum normal sezeyan ve de doğum sonrasi kontrol işitme göz testi kanı başta aonra diyetisyen herşey dahildi bana anlattığı

Vallahi çok karışık yaa boşver sen sigortayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…