Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir önlem kanıtlanmış bişi yok dedi. Ben dinen caiz değil diye biliyorum zaten doğuma kadar olmicak bişey
Dini yönünü araştırmadım fırsat bulup daha heyecan merak dan da ama tüp bebek olduğu için benim doktorum a sorduğumda Amerika da yurt dışında falan bisey demiyolar ama biz Türk milleti olarak biraz pimpirikli davranıyoruz en azından kese kalp duyana kadar biraz zaman geçsin 2 ay falan bekleyelim sonra yine konuşuruz dedi

Bende tam emin değilim yanlış anlaşılma olmasın. Ama tedbirde fayda var. Biz mesela ay 30 en az 15 kere ilişki olurdu çok afedersiniz. Olmadı çocuk. Bu ay sadece 3 kez oldu ve oldu acaba etkisi var mı diye düşünmüyor değilim. Hani bu mu engelledi diye düşünüyorum. O yüzden tedbirli olalım

Olabilir yani belkide doğru çocuk için kurulu beynimiz ondan da kaynaklı aynen tedbir almak da fayda var

Kız ALLAH SENİ NE YAPMASIN EMİ KIZ EROR VERDİRTMEYİN ŞU BEYNİME BEHH!!
İNSAN Bİ PARANTEZ İÇİNDE (cennetimgel) YAZAR
Nereye yazayım kız daha alışamadım siteye yahu benim bu saatlerde 2 gündür midem acı acı yanıyo ne yapsam gecmiyo

Tamam , o is bende hadi el Gormesin bitaraflarinizi
Uuuu yani anircaz bagircaz belkide sen gor her halimizi eşime diyom seni de alcam doğuma diye asla öyle bişey yapma ben dışarda 9 dogururum diyo almazlar zaten devlette diye hiç dusunmuyo beyinsiz dicem olmuycak

Nereye yazayım kız daha alışamadım siteye yahu benim bu saatlerde 2 gündür midem acı acı yanıyo ne yapsam gecmiyo
Sen dur daha o karnın büyüsün o acı su ağzına gelecek miden fokur fokur olacak ekşimekten daha bu neki bunlar iyi günlerin elin ayagın şişeceekk gece kocan horul horul çekerken sen evin içinde zombi gibi geziceeenn
Durma ha tuvalete gidicenn
Sırtının ve yüzünün üstüne yatmayı özliycenn sen daha şimdiden böyleysen

Ihsan Bey, 5yil daha yaslandi , boswer onu sen.Ben gelir dogurturum tmm hadi , Naciyeyi begenmediniz anlasilan

Uuuu yani anircaz bagircaz belkide sen gor her halimizi eşime diyom seni de alcam doğuma diye asla öyle bişey yapma ben dışarda 9 dogururum diyo almazlar zaten devlette diye hiç dusunmuyo beyinsiz dicem olmuycak
Bana suni sancı verdiler artık doğuma yarım saat kaldı eşim geldi görüş saatinde canın çok acıyomu hayatım dedi ağlayarak elimi tuttu
Sonra doğumdan sonra sende nasıl bi güç var vallahi parmaklarımı uyuşturdun birbirine geçtiler dedi
Siz siz olun doğururken birinin elini tutmayın elinizde kalabilir

Büyümüş zaten eşim le anacim öyle diyo hayır diyom bende daha ne büyümesi iğneden dır o gel sana da vurak 2 3 gün iğne diye 1 ayı geçti iğne ilaca başlayalı bugün

Büyümüş zaten eşim le anacim öyle diyo hayır diyom bende daha ne büyümesi iğneden dır o gel sana da vurak 2 3 gün iğne diye 1 ayı geçti iğne ilaca başlayalı bugün
Canım 3. 4. Ayında anca cıkar karnın hadi eşini anlıyom anan niye bilmiyo
Daha susam kadar bişey

Dime ya sistim zaten ben hamile kalmadan ben mideden sıkıntılıyım zaten 1 aydan fazladır yüz üstü yatamıyorum o yatista çok güzel aliyodum uykumu uyku düzenim değişti sırt üstü yatıyorum diye horluyo şimdi bile uyandiiryorum uyandirmamis gibi yapiyorum bide nette gördüm kızlar sol a yatın hamileler sağa yatınca akciğer sıkıntı yapılabiliyomus gelişimde bebeğe sol da iyiymiş

Aynen canım sol daha sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…