Bir önlem kanıtlanmış bişi yok dedi. Ben dinen caiz değil diye biliyorum zaten doğuma kadar olmicak bişeyBana da kalp atışını duyana kadar dedi.
3 hafta sonra randevum var
Kız adımı değiştirdim ben
Dini yönünü araştırmadım fırsat bulup daha heyecan merak dan da ama tüp bebek olduğu için benim doktorum a sorduğumda Amerika da yurt dışında falan bisey demiyolar ama biz Türk milleti olarak biraz pimpirikli davranıyoruz en azından kese kalp duyana kadar biraz zaman geçsin 2 ay falan bekleyelim sonra yine konuşuruz dediBir önlem kanıtlanmış bişi yok dedi. Ben dinen caiz değil diye biliyorum zaten doğuma kadar olmicak bişey
Bende tam emin değilim yanlış anlaşılma olmasın. Ama tedbirde fayda var. Biz mesela ay 30 en az 15 kere ilişki olurdu çok afedersiniz. Olmadı çocuk. Bu ay sadece 3 kez oldu ve oldu acaba etkisi var mı diye düşünmüyor değilim. Hani bu mu engelledi diye düşünüyorum. O yüzden tedbirli olalımDini yönünü araştırmadım fırsat bulup daha heyecan merak dan da ama tüp bebek olduğu için benim doktorum a sorduğumda Amerika da yurt dışında falan bisey demiyolar ama biz Türk milleti olarak biraz pimpirikli davranıyoruz en azından kese kalp duyana kadar biraz zaman geçsin 2 ay falan bekleyelim sonra yine konuşuruz dedi
Kız ALLAH SENİ NE YAPMASIN EMİKız adımı değiştirdim benyarın gorucem Ankaralı olan ben
Bende tam emin değilim yanlış anlaşılma olmasın. Ama tedbirde fayda var. Biz mesela ay 30 en az 15 kere ilişki olurdu çok afedersiniz. Olmadı çocuk. Bu ay sadece 3 kez oldu ve oldu acaba etkisi var mı diye düşünmüyor değilim. Hani bu mu engelledi diye düşünüyorum. O yüzden tedbirli olalım
Nereye yazayım kız daha alışamadım siteyeKız ALLAH SENİ NE YAPMASIN EMİKIZ EROR VERDİRTMEYİN ŞU BEYNİME BEHH!!
İNSAN Bİ PARANTEZ İÇİNDE (cennetimgel) YAZAR
Uuuu yaniTamam , o is bende hadiel Gormesin bitaraflarinizi
Sen dur daha o karnın büyüsün o acı su ağzına gelecek miden fokur fokur olacak ekşimekten daha bu nekiNereye yazayım kız daha alışamadım siteyeyahu benim bu saatlerde 2 gündür midem acı acı yanıyo ne yapsam gecmiyo
Ihsan Bey, 5yil daha yaslandi , boswer onu sen.Ben gelir dogurturum tmm hadi , Naciyeyi begenmediniz anlasilanYok beni ihsan bey doğurttuçokda güzel doğurttu suni sancıyla
Şaka bi yana cok korkuyodum o suni sancıdan ama korkulacak bişeyi yokmuş normal doğumda kasılmalar 5 6 dk da bir geliyosa sunide 2 3 dk da bir geliyo
Yani aradaki süre oynuyo sadece
İyikide vermiş valla 16.00 da bi yattım hastaneye sıfır sancıyla 21.21 de koray doğdu
Enisteeeeeeee , bak hele biUuuu yanianircaz bagircaz belkide sen gor her halimizi eşime diyom seni de alcam doğuma diye asla öyle bişey yapma ben dışarda 9 dogururum diyo almazlar zaten devlette diye hiç dusunmuyo beyinsiz dicem olmuycak
Ben beğendim kocam bana küsüp barisirken Naciye der onun hoşuna giderIhsan Bey, 5yil daha yaslandi , boswer onu sen.Ben gelir dogurturum tmm hadi , Naciyeyi begenmediniz anlasilan
Bana suni sancı verdiler artık doğuma yarım saat kaldı eşim geldi görüş saatinde canın çok acıyomu hayatım dedi ağlayarak elimi tuttuUuuu yanianircaz bagircaz belkide sen gor her halimizi eşime diyom seni de alcam doğuma diye asla öyle bişey yapma ben dışarda 9 dogururum diyo almazlar zaten devlette diye hiç dusunmuyo beyinsiz dicem olmuycak
Büyümüş zatenSen dur daha o karnın büyüsün o acı su ağzına gelecek miden fokur fokur olacak ekşimekten daha bu nekibunlar iyi günlerin elin ayagın şişeceekk gece kocan horul horul çekerken sen evin içinde zombi gibi geziceeenn
Durma ha tuvalete gidicenn
Sırtının ve yüzünün üstüne yatmayı özliycenn sen daha şimdiden böyleysen
Senmi evet doğurtursun gülmektenIhsan Bey, 5yil daha yaslandi , boswer onu sen.Ben gelir dogurturum tmm hadi , Naciyeyi begenmediniz anlasilan
Duyuyom zaten soylerken ondan dedimBen beğendim kocam bana küsüp barisirken Naciye der onun hoşuna gider
Canım 3. 4. Ayında anca cıkar karnın hadi eşini anlıyom anan niye bilmiyoBüyümüş zateneşim le anacim öyle diyo hayır diyom bende daha ne büyümesi iğneden dır o gel sana da vurak 2 3 gün iğne diye 1 ayı geçti iğne ilaca başlayalı bugün
Dime ya sistim zaten ben hamile kalmadanSen dur daha o karnın büyüsün o acı su ağzına gelecek miden fokur fokur olacak ekşimekten daha bu nekibunlar iyi günlerin elin ayagın şişeceekk gece kocan horul horul çekerken sen evin içinde zombi gibi geziceeenn
Durma ha tuvalete gidicenn
Sırtının ve yüzünün üstüne yatmayı özliycenn sen daha şimdiden böyleysen
Aynen canım sol daha sağlıklıDime ya ben mideden zaten sıkıntılıyım zaten 1 aydan fazladır yüz üstü yatamıyorum o yatista çok güzel aliyodum uykumu uyku düzenim değişti sırt üstü yatıyorum diye bide nette gördüm kızpar sol a yatın hamileler sağa yatınca akciğer sıkıntı yapılabiliyomus gelişimde bebeğe sol da iyiymiş
Gidiklarim sancin gelirSenmi evet doğurtursun gülmektentarihe geçeriz gülme krizine girip dogurdu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?