- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Yani ama işte kocam anlamiyo he deyip geciyom onlara ne desen agresif sinirli hormonluyumCanım 3. 4. Ayında anca cıkar karnın hadi eşini anlıyom anan niye bilmiyo
Daha susam kadar bişey
Yazık adama bunda bari yapmaBana suni sancı verdiler artık doğuma yarım saat kaldı eşim geldi görüş saatinde canın çok acıyomu hayatım dedi ağlayarak elimi tuttu
Sonra doğumdan sonra sende nasıl bi güç var vallahi parmaklarımı uyuşturdun birbirine geçtiler dedi
Siz siz olun doğururken birinin elini tutmayınelinizde kalabilir
Gidiklarim sancin gelir
Ya bak ayan olmuş ,Duyuyom zaten soylerken ondan dedimyoksa niye hayriye, huriye , nuriye demedim
Bence onların hormonları halay çekiyoYani ama işte kocam anlamiyo he deyip geciyom onlara ne desen agresif sinirli hormonluyum
Bunda antrenmanlisin bizler napcaz bakalımKeşke öyle kolay olsa yaa
Hastanede hemşire tanıdıktı
Bende sancı yok suyum sızıntı şeklinde gelmişti 2 hafta erken doğurmak zorunda kaldım
Sancım yok hiç hemşire damar yolunu bi taktı bende korkudan sancı geldi ufaktan nasıl ağlıyorum ama nolcak şimdi diyesalak kafam işte bilmeyince
Diyorum kendi hormonlarınıza bakın sizi doktora şikayet etcem diye eşim ben etcem seni salı sen merak etme diyoBence onların hormonları halay çekiyo
Canım nasıl bir şey biliyomusun sancıyla açılman oluyo suyun geliyo doğum başlayınca sıfır sancı sanki sen doğurmuyosun sadece ıkınma hissi geliyo insanaBunda antrenmanlisin bizler napcaz bakalım
AyyCanım nasıl bir şey biliyomusun sancıyla açılman oluyo suyun geliyo doğum başlayınca sıfır sancı sanki sen doğurmuyosun sadece ıkınma hissi geliyo insana
Orda doktorunu dinlediğin sürece sıkıntı yok ama doktoru dinlemeyip o ıkın dedikçe ıkınmazsan sıkıntı büyük hem bebek için hem senin için
Sen ıkınmazsan diğer hemşiler karnını bastırıyor var gücüyle sanki güreşiyoz ordaben görmedim de gerçi arkadaş anlatmıştı Allah tan bana öyle bişey yapmadılar
Amin inşallah canım çevrem bana öyle bir anlattıki dedim ben doğuramam kesin masada kalırım ölüm çıkarAyyAllah'ım hayırlı bebisler hayırlı doğumlar versin
İnşallahhhhhh sağlıklı haberle gel canım inşallah bi tanede olsa sağlıklı olur inşallah kuzummBen yatıyorum kızlar iyi geceler hepinize Allah'a emanet olsun iyiki varsınızsohbet güzelde sabahberken kalkacagim 8 8 buçuk gibi uyanmam lazım 9 da eşim gelecek direk hastaneye gideceğiz inşallah dualariniz eksik etmeyin görelim miniğin yada minişlerin kesesini
Yaaavvv , takcam damar yolunuda , sondanida ,birak kendini benim sefkatli kollarimaKeşke öyle kolay olsa yaa
Hastanede hemşire tanıdıktı
Bende sancı yok suyum sızıntı şeklinde gelmişti 2 hafta erken doğurmak zorunda kaldım
Sancım yok hiç hemşire damar yolunu bi taktı bende korkudan sancı geldi ufaktan nasıl ağlıyorum ama nolcak şimdi diyesalak kafam işte bilmeyince
Ne sondası be o kadar da değilYaaavvv , takcam damar yolunuda , sondanida ,birak kendini benim sefkatli kollarimaihsan Bey den neyim eksik mis
Iyi bana ne ,dogurduktan sonra git wc i.... o zaman. Iyilikte yaramiyoNe sondası be o kadar da değilbak bilmiyon ne varsa takcam diyon ya bide neyim eksik diyon
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunGecmis olsun gulum
Ya teşekkür ederim çok mutlu oldum mesajı görünce unutmamışsın
Umudun gercegin oluversin bianda❣Ya teşekkür ederim çok mutlu oldum mesajı görünce unutmamışsınŞimdilik iyiyim çok şükür hala kanama lekelenme ağrı sızı yok çok şükür belki bir ihtimal normale dönmüştür umuduyla bekliyorum
Simdi gordum bunuuGünaydın kuzucum az önce amh sonucumu aldım 2.2 geldi sabah sabah nasıl sevindim
Valla ignelerden dogru diyosun, kucuk dunya maketi gibi benim gobusumBüyümüş zateneşim le anacim öyle diyo hayır diyom bende daha ne büyümesi iğneden dır o gel sana da vurak 2 3 gün iğne diye 1 ayı geçti iğne ilaca başlayalı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?