Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yazık adama bunda bari yapma

Gidiklarim sancin gelir
Keşke öyle kolay olsa yaa
Hastanede hemşire tanıdıktı
Bende sancı yok suyum sızıntı şeklinde gelmişti 2 hafta erken doğurmak zorunda kaldım
Sancım yok hiç hemşire damar yolunu bi taktı bende korkudan sancı geldi ufaktan nasıl ağlıyorum ama nolcak şimdi diye salak kafam işte bilmeyince

Bunda antrenmanlisin bizler napcaz bakalım

Bunda antrenmanlisin bizler napcaz bakalım
Canım nasıl bir şey biliyomusun sancıyla açılman oluyo suyun geliyo doğum başlayınca sıfır sancı sanki sen doğurmuyosun sadece ıkınma hissi geliyo insana
Orda doktorunu dinlediğin sürece sıkıntı yok ama doktoru dinlemeyip o ıkın dedikçe ıkınmazsan sıkıntı büyük hem bebek için hem senin için
Sen ıkınmazsan diğer hemşiler karnını bastırıyor var gücüyle sanki güreşiyoz orda ben görmedim de gerçi arkadaş anlatmıştı Allah tan bana öyle bişey yapmadılar

Ayy Allah'ım hayırlı bebisler hayırlı doğumlar versin

Ben yatıyorum kızlar iyi geceler hepinize Allah'a emanet olsun iyiki varsınız sohbet güzelde sabahberken kalkacagim 8 8 buçuk gibi uyanmam lazım 9 da eşim gelecek direk hastaneye gideceğiz inşallah dualariniz eksik etmeyin görelim miniğin yada minişlerin kesesini

Ayy Allah'ım hayırlı bebisler hayırlı doğumlar versin
Amin inşallah canım çevrem bana öyle bir anlattıki dedim ben doğuramam kesin masada kalırım ölüm çıkar
İnsan bi sakinleştirir değilmi şöyle olur böyle olur diye ama nerde ince fikir evde doğuran kadının doğumunu dinlersen böyle olur işte bendeki de kafa korkmayın sakın rabbim öyle bi güç veriyoki mucize resmen doğumu yapıp bebeğini koklayıp öpünce herrrrşeyi unutuyosun gercekten zaten sancı ağrı bişey kalmıyo bıçak gibi kesiliyo birden rabbim sağlıklı bebekler sağlıklı doğumlar nasip etsin kolay doğumlar nasip etsin inşallahhhhhh

İnşallahhhhhh sağlıklı haberle gel canım inşallah bi tanede olsa sağlıklı olur inşallah kuzumm

Yaaavvv , takcam damar yolunuda , sondanida ,birak kendini benim sefkatli kollarima ihsan Bey den neyim eksik mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…