Simdi gordum bunuu
Yaaa tam dibe vurmuşken umutlarım yeşillendi bugünSimdi gordum bunuu
Diyorum kendi hormonlarınıza bakın sizi doktora şikayet etcem diye eşim ben etcem seni salı sen merak etme diyo
Seni yerimkiiiiiiYaaa tam dibe vurmuşken umutlarım yeşillendi bugün
Çook çok şükür canııım tüp bebek için acele etmeme gerek kalmadı hele bi şu ayı atlatayım daaSeni yerimkiiiiii❣❣❣❣cok sukur gulum ya
Insaallah insaallah insaallah insaallah insaallah kuzumÇook çok şükür canııım tüp bebek için acele etmeme gerek kalmadı hele bi şu ayı atlatayım daa
Gercekten miii?caiz degil. Ilk kez duydum vallaBir önlem kanıtlanmış bişi yok dedi. Ben dinen caiz değil diye biliyorum zaten doğuma kadar olmicak bişey
Beklenen şaplak 24 saat geciklmeli gelmis.Tùhhhh , kacirmisim.daha uzun suredir mutlu olacaktiiimmmmNereye yazayım kız daha alışamadım siteyeyahu benim bu saatlerde 2 gündür midem acı acı yanıyo ne yapsam gecmiyo
AyyAyyAllah'ım hayırlı bebisler hayırlı doğumlar versin
Bende uyku sersemi dun uzun sure birbebekmeselesi olarak okudum ezbere .Kız ALLAH SENİ NE YAPMASIN EMİKIZ EROR VERDİRTMEYİN ŞU BEYNİME BEHH!!
İNSAN Bİ PARANTEZ İÇİNDE (cennetimgel) YAZAR
AnanCanım 3. 4. Ayında anca cıkar karnın hadi eşini anlıyom anan niye bilmiyo
Daha susam kadar bişey
Seni bekliyom burda korkma,sakin olll ,musmutlu gitgelAy heycandan 6 bucukdan beri ayaktayım yaaaa dua edin kızstrese giriyorum sanki yavaş yavaş
Valla öyle biliyorum yanlış olmasınGercekten miii?caiz degil. Ilk kez duydum valla
Arastirdim birazda adetliyken ve lohusalikta yaziyoValla öyle biliyorum yanlış olmasın
Yalniz degilmisim bu duygudaBiri dr a görüncek mi diye gidince bende gitmek görmek istiyorum. Ay ne salak etti bu durum beni yaaa. Kontrollü olmakta zorlanıyorum.
Hımmm öyledir o zmnArastirdim birazda adetliyken ve lohusalikta yaziyo
Kontrolün felan yokmu canım bi kan verip baktırsanYa teşekkür ederim çok mutlu oldum mesajı görünce unutmamışsınŞimdilik iyiyim çok şükür hala kanama lekelenme ağrı sızı yok çok şükür belki bir ihtimal normale dönmüştür umuduyla bekliyorum
Canım naptınnAy heycandan 6 bucukdan beri ayaktayım yaaaa dua edin kızstrese giriyorum sanki yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?