Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi bana ne ,dogurduktan sonra git wc i.... o zaman. Iyilikte yaramiyo
Emin ol o an derdin i... Olmuyo o zaman
Buna iyi güldüm
Sonunda aradigim kopuklugu buldum N Neslhannn in error yaptigi yer
Yaa değiştiriyo ismini ne biliyim ben yeni biri sandım
Bende uyku sersemi dun uzun sure birbebekmeselesi olarak okudum ezbere .Du , bnde vuriim ozendim.Belkide aşerdim gectiiiii
İnşallahhhhhh aşermişsindir
E anacım diyip duruyo bende anan dedim

Üff ne kadar konuşmuşsunuz ben yaşlandım artık size yetişemiyorum
N Neslhannn doğum tecrübelerini okurken gülmekten öldüm
Kızlar ben bu hamileliğimde olağanüstü bir şey olmadığı sürece minimum doktora gitmeyi düşünüyorum
Ha bu arada ilk defa kan verdim az önce. Kalp ile keseyi görmeye birlikte gitmeyi düşünüyorum

Emin ol o an derdin i... Olmuyo o zaman

Buna iyi güldüm

Yaa değiştiriyo ismini ne biliyim ben yeni biri sandım

İnşallahhhhhh aşermişsindir

E anacım diyip duruyo bende anan dedim
Demi , anacimda anacim.Iyiki by kiz olmus, erkek olaydi yazacakti elin kizinin basini.Amma anaci cikti buda yahu

Niye gulum ùşeniyonmu tek tek git , herseyi gor, butun heyecani yasa . N Neslhannn şuna bisey soyle, yada kirmizi Cantayi getir.

Kız yarın ayın 3ü yokmu belirti felaann sen ne milletle ugrasıp duruyon azcık da kendinden bahset sen nasılsın test yapcak mısın yarınn inşallahhhhhh pozitif testle gelirsin inşallahhhhhh
Guzel guzel belim agriyo Oturunca.Ama uzanirsam geciyo.Arasirada kasiklarim agriyo. Baska bisey yok ayagimiz haliya takilmadiki Senin gibi, hamile kalalim(hatirlarsin umarim kendi belirtini)

Hepsiyle ayri ayri ugrasmaya bayiliyom.Canlarim onlar benim yaaa. bazen òpùyom, bazen şaplakliyom onlari.Bazende kaynanalik yapiyom.Gelinlerim cok iyi cikti hepside Masaallah hic kalbimi kirmiyolar.yoksaaaaa, kimine temizlik yaptiritim aseriyolar falan demem balik pisittiririm hemide canli temizletip

Test yapmicam, çùnkùùù negative gormek istemiyom. AMA 1testim var, onuda ortadan ikiye yarmak istiyomvalla cok merak ettim 2aydir nasil bisey olur cizgiler kesilmis tesste

Niye gulum ùşeniyonmu tek tek git , herseyi gor, butun heyecani yasa . N Neslhannn şuna bisey soyle, yada kirmizi Cantayi getir.
Benim de ikinci çocuk artık heyecan İşlerini ilkinde yaşadık çok şükür
Valla şaka değil o ultrasona çok nadir girmek istiyorum Allah biliyor. Başarabilirsem inşallah

Kızlar günaydın. Ya telefonum bozuldu benim giremedim hiç. Bakıyorum grup hala aktif ne güzel Ben şehir disindaydim bu ay ve batı sizlerle beklerken 2 gün erken regl oldum. Ve hiç erken regl olmam ben 1,2 gün gecikir ama 2 gün erken geldiğini hiç gormedim. Neyse kısmet bu aya artık yine yine yine ..........

İşte ağlanacak halime gülüp geçiyom bende haber ver hcg ni bana unutma

İnşallahhhhhh bi dahaki ayyy

Kontrolün felan yokmu canım bi kan verip baktırsan inşallah normale dönmüştür yaaa
Bir hafta sonra gel değerlerin sıfırlanmış mı bakalım dedi doktor onun demesine göre çoktan düşük başlamış olmalıydı bakalım cuma günü 1 hafta olacak inşallah

Ooo ben çok anaciyim kız günlük konusmalarimizi duysan

neyse kızlar gittik geldik coooooooook şükür herşey güzel dedi keseyi gösterdi çevresi güzel dedi bi tane kist varmış oda bebek için büyüme hormonu mu ne salgiliyomus bisey olmaz bundan dedi haftaya salı yada Perşembe kalp kalp kalp eşim nasıl yapsak izin nasi alcam deyince trip attım diycem kalbini duymadı çocuğum gelmedi yanımda baban Tükür babanın suratına diye neyse bı konusuyum izin almaya çalışam dedi geri oda haklı gerçi 2 hafta izinliydi tüp bebek de mecburen Rıza hatır aldiydi o zaman şimdi napar bilmiyorum kendi düşünsün banane

Gözün aydın canım kaç haftalık onu sordunmu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…