Kız yarın ayın 3ü yokmu belirti felaann sen ne milletle ugrasıp duruyon azcık da kendinden bahset sen nasılsın test yapcak mısın yarınnYalniz degilmisim bu duyguda
Emin ol o an derdin i... Olmuyo o zamanIyi bana ne ,dogurduktan sonra git wc i.... o zaman. Iyilikte yaramiyo
Buna iyi güldümBen gecen sene gunde 6tane progestan iciyodum.misler gibi nerdeyse 24 saat uyuyodum. Sonra dr.ye soyledim.Tmm o zaman sabah oglen aksam 2 2 2 alttan gonder dedi.Tabi oyle olunca benim uyku normallesti.Ama asabiyet bâki kaldi .kontrol gunu esim dr.ye nededi biliyonmu? Dr.hanim bu yine icseya o ilaclari olmazmi?neguzel uyuyup duruyodu.hic dusunemedj burdan cikinca ewe gidicez diyeeee
Yaa değiştiriyo ismini ne biliyim ben yeni biri sandım
İnşallahhhhhh aşermişsindirBende uyku sersemi dun uzun sure birbebekmeselesi olarak okudum ezbere .Du , bnde vuriim ozendim.Belkide aşerdim gectiiiii
E anacım diyip duruyo bende anan dedim
Demi , anacimda anacim.Iyiki by kiz olmus, erkek olaydi yazacakti elin kizinin basini.Amma anaci cikti buda yahuEmin ol o an derdin i... Olmuyo o zaman
Buna iyi güldüm
Yaa değiştiriyo ismini ne biliyim ben yeni biri sandım
İnşallahhhhhh aşermişsindir
E anacım diyip duruyo bende anan dedim
Niye gulum ùşeniyonmuÜff ne kadar konuşmuşsunuz ben yaşlandım artık size yetişemiyorum
N Neslhannn doğum tecrübelerini okurken gülmekten öldüm
Kızlar ben bu hamileliğimde olağanüstü bir şey olmadığı sürece minimum doktora gitmeyi düşünüyorum
Ha bu arada ilk defa kan verdim az önce. Kalp ile keseyi görmeye birlikte gitmeyi düşünüyorum
Guzel guzel belim agriyo Oturunca.Ama uzanirsam geciyo.Arasirada kasiklarim agriyo. Baska bisey yokKız yarın ayın 3ü yokmu belirti felaann sen ne milletle ugrasıp duruyon azcık da kendinden bahset sen nasılsın test yapcak mısın yarınninşallahhhhhh pozitif testle gelirsin inşallahhhhhh
Şu bebek bi dogsun buyusunde bu mesajini okutcam ona ,gòr senBenim de ikinci çocuk artık heyecan İşlerini ilkinde yaşadık çok şükür
Valla şaka değil o ultrasona çok nadir girmek istiyorum Allah biliyor. Başarabilirsem inşallah
İşte ağlanacak halime gülüp geçiyom bendeÜff ne kadar konuşmuşsunuz ben yaşlandım artık size yetişemiyorum
N Neslhannn doğum tecrübelerini okurken gülmekten öldüm
Kızlar ben bu hamileliğimde olağanüstü bir şey olmadığı sürece minimum doktora gitmeyi düşünüyorum
Ha bu arada ilk defa kan verdim az önce. Kalp ile keseyi görmeye birlikte gitmeyi düşünüyorum
Heee en belirgin belirtimdi zatenGuzel guzel belim agriyo Oturunca.Ama uzanirsam geciyo.Arasirada kasiklarim agriyo. Baska bisey yokayagimiz haliya takilmadiki Senin gibi, hamile kalalim (hatirlarsin umarim kendi belirtini)
İnşallahhhhhh bi dahaki ayyyKızlar günaydın. Ya telefonum bozuldu benim giremedim hiç. Bakıyorum grup hala aktif ne güzelBen şehir disindaydim bu ay ve batı sizlerle beklerken 2 gün erken regl oldum. Ve hiç erken regl olmam ben 1,2 gün gecikir ama 2 gün erken geldiğini hiç gormedim. Neyse kısmet bu aya artık yine yine yine ..........
Bir hafta sonra gel değerlerin sıfırlanmış mı bakalım dedi doktor onun demesine göre çoktan düşük başlamış olmalıydı bakalım cuma günü 1 hafta olacak inşallahKontrolün felan yokmu canım bi kan verip baktırsaninşallah normale dönmüştür yaaa
Canım bi kan verip değerin ne durumda bi baksan olmazmı?Bir hafta sonra gel değerlerin sıfırlanmış mı bakalım dedi doktor onun demesine göre çoktan düşük başlamış olmalıydı bakalım cuma günü 1 hafta olacak inşallah
Yarın vermeyi düşünüyorum inşallahCanım bi kan verip değerin ne durumda bi baksan olmazmı?
Gözün aydın canım kaç haftalık onu sordunmu pekiOoo ben çok anaciyim kızgünlük konusmalarimizi duysan
neyse kızlar gittik geldik coooooooook şükür herşey güzel dedi keseyi gösterdi çevresi güzel dedi bi tane kist varmış oda bebek için büyüme hormonu mu ne salgiliyomus bisey olmaz bundan dedi haftaya salı yada Perşembe kalp kalp kalpeşim nasıl yapsak izin nasi alcam deyince trip attım diycem kalbini duymadı çocuğum gelmedi yanımda baban Tükür babanın suratına diye neyse bı konusuyum izin almaya çalışam dedi geri oda haklı gerçi 2 hafta izinliydi tüp bebek de mecburen Rıza hatır aldiydi o zaman şimdi napar bilmiyorum kendi düşünsün banane
İnşallahh bi mucize olurda rabbim sağlıkla kavuşuturur bebeğinle seni inşallahhhhhhYarın vermeyi düşünüyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?