Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Varmı bişey bende tık yok
Solda hafif var ya ağrı bence kistten çatlamadı o yumurta kist oldu kesin 3 günde hamilelikten değildir herhalde ya başlıyo mu hemen belirtiler cidden yumurtlamadan sonra

kizzzlarrr benide alin araniza bat 29ocakti bende beklemiorum hicbisey desemde inanmayin hergun ovu testi yapip yapip kuruorumsaka gibi vallaha . Birisi yukardan kamerayla beni izlese bu kesin delirmis der tesstler yapip sesli dusunup kendi kendime yorumlar yapmaya basladimburasi baya kafa bi yere benzio

Buyur tabi canım ne demek bizde sendeniz merak etme bi beyaz akıntı geldi diye bizde burda delirdik dün gece görmüşsündür

Yumurtlaman olduysa hemen o ovu testlerini yavaşça yere bırak ve aramıza katıl
Kurmak yok kurmak yasak

Yumurtlaman olduysa hemen o ovu testlerini yavaşça yere bırak ve aramıza katıl
Kurmak yok kurmak yasak
yapisti ama ovu testi yapmayinca kendimi yemek yememis gibi hissediorumovularimi kimseye gostermeden yapmaya devam edeyim ben siz gormezden gelin

Buyur tabi canım ne demek bizde sendeniz merak etme bi beyaz akıntı geldi diye bizde burda delirdik dün gece görmüşsündür
evet yaa okudum onu size ses vermeden valla bi sonraki ay ovuyu movuyu birakip cipralex 10mg a basliorum kafam guzel dolasmak istiyorum yeter artik gina geldi yaaaoo

yapisti ama ovu testi yapmayinca kendimi yemek yememis gibi hissediorumovularimi kimseye gostermeden yapmaya devam edeyim ben siz gormezden gelin
Alla allaa bu ne çeşit bi bağımlılık ayol
Bari yumurtlamadan 10 gün sonra başla yapmaya koyulaşmaz o öyle hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…