Buurdayızz burdayızz.
Varmı bişey bende tık yokBuurdayızz burdayızz.
Yani ben burdayım
Solda hafif var ya ağrı bence kistten çatlamadı o yumurta kist oldu kesinVarmı bişey bende tık yok
kizzzlarrr benide alin araniza bat 29ocakti bende beklemiorum hicbisey desemde inanmayin hergun ovu testi yapip yapip kuruorumYaaav mesajın başında gülüyom gülüyom sonuna gelince suratım ekşiyo
Sende hep negatif düşünüyon beee atacam seni gruptan bak kötü düşünme
Olmayan bat listemden silecem seni
27sinde yapalım test zaten bizimkiler dakikasında geliyo gelmezse yaparız gelirse boşa test parası vermeyiz ha derseniz ben dayanamam yaparım yapın bana bakmayın sizama sonucu bizede atın
Oğlumda olmustu her gün adet ağrısı gibi ama sızı şeklinde ve beyaz akıntı olmustuSolda hafif var ya ağrı bence kistten çatlamadı o yumurta kist oldu kesin3 günde hamilelikten değildir herhalde ya başlıyo mu hemen belirtiler cidden yumurtlamadan sonra
Buyur tabi canım ne demek bizde sendeniz merak etmekizzzlarrr benide alin araniza bat 29ocakti bende beklemiorum hicbisey desemde inanmayin hergun ovu testi yapip yapip kuruorumsaka gibi vallaha . Birisi yukardan kamerayla beni izlese bu kesin delirmis der tesstler yapip sesli dusunup kendi kendime yorumlar yapmaya basladim burasi baya kafa bi yere benzio
Heh işte aynen öyle benimde sızı şeklinde amaa umutlanınca zaman geçmiyo kisttir diyip geçelimOğlumda olmustu her gün adet ağrısı gibi ama sızı şeklinde ve beyaz akıntı olmustu
Yumurtlaman olduysa hemen o ovu testlerini yavaşça yere bırak ve aramıza katılkizzzlarrr benide alin araniza bat 29ocakti bende beklemiorum hicbisey desemde inanmayin hergun ovu testi yapip yapip kuruorumsaka gibi vallaha . Birisi yukardan kamerayla beni izlese bu kesin delirmis der tesstler yapip sesli dusunup kendi kendime yorumlar yapmaya basladim burasi baya kafa bi yere benzio
He ya biz kist büyütüyozHeh işte aynen öyle benimde sızı şeklinde amaa umutlanınca zaman geçmiyo kisttir diyip geçelim
Senin akıntı varmı hala kistlerin büyüyomuHeh işte aynen öyle benimde sızı şeklinde amaa umutlanınca zaman geçmiyo kisttir diyip geçelim
Var büyüyolar ablasıSenin akıntı varmı hala kistlerin büyüyomu
yapisti ama ovu testi yapmayinca kendimi yemek yememis gibi hissediorumYumurtlaman olduysa hemen o ovu testlerini yavaşça yere bırak ve aramıza katıl
Kurmak yok kurmak yasak
evet yaa okudum onu size ses vermedenBuyur tabi canım ne demek bizde sendeniz merak etmebi beyaz akıntı geldi diye bizde burda delirdik dün gece görmüşsündür
Alla allaa bu ne çeşit bi bağımlılık ayolyapisti ama ovu testi yapmayinca kendimi yemek yememis gibi hissediorumovularimi kimseye gostermeden yapmaya devam edeyim ben siz gormezden gelin
O ne gıı o ilaç kafa hapımı,evet yaa okudum onu size ses vermedenvalla bi sonraki ay ovuyu movuyu birakip cipralex 10mg a basliorum kafam guzel dolasmak istiyorum yeter artik gina geldi yaaaoo
İyi iyiVar büyüyolar ablası
Utanmasam adetliyken basliycamAlla allaa bu ne çeşit bi bağımlılık ayol
Bari yumurtlamadan 10 gün sonra başla yapmaya koyulaşmaz o öyle hemen
Evet boyle mahalle yanar o... taranir derlerya o hesap hicbisi umrunda olmuyor dio icen kankilerO ne gıı o ilaç kafa hapımı,
Yok sen illa bişeye bağımlı olcam diyosan ovuya devam et bacım boşverEvet boyle mahalle yanar o... taranir derlerya o hesap hicbisi umrunda olmuyor dio icen kankiler
naime deyişin nedemek gı.? Benim guutt Gott lar gibi yaptinGüzel de virüs işte gezdirmiyo
Bizi tıktı eve kendi ülke ülke geziyo naime deyişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?