- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Ya, net kopunca o mesaj yarim kaldi , eksik gitti.Du anlattimmm gerisiniAaa artık rüyalarımıza giriyor allahım hemen sağlıkla netleşsin
Bendeki kulaktan doğma. Bide işime geldi hemen kabullendimDinen caiz olmadığını ilk defa duyuyorum valla.
Ay yok ben duramam benim kocada duramazBende
Bendeki kulaktan doğma. Bide işime geldi hemen kabullendim
Aaaaa iyi ki sizi buldum kiiii. Elbet olacak kuzu inanalım. Sıra sende bu ay inşallah öncelikle
Doktorun yasakladıysa katlan canım benimAy yok ben duramam benim kocada duramaz
Belli olmaz şaşmıştır belki pik olmuş test yalanmı söylüyo şimdiEki Görüntüle 2774867 Kızlar adetim bitti bugün 4 gün oldu biteli. Yani döngünün 9. Günü oluyor. Yumurtlama mi goruyorum daha yeni bitti reglim amabı bakiverin ya
Beyaz akıntım falan da oldu yani bildigin yumurtlama. Ne enteresan yaBelli olmaz şaşmıştır belki pik olmuş test yalanmı söylüyo şimdi
Napim ya kocaman bi boşluktayım
Gelen Giden yok balim.Yanii yarınsa gelmedi halaaaayarın test yaparsınmı sen
Demi , iyiki tanistik hepimizAaaaa iyi ki sizi buldum kiiii. Elbet olacak kuzu inanalım. Sıra sende bu ay inşallah öncelikle
Amiin canım inşallah hepimiziİnşallahh bi mucize olurda rabbim sağlıkla kavuşuturur bebeğinle seni inşallahhhhhh
Erken yumurtlama demek erken döllenme erken öğrenmek demek daha ne istiyorsunBeyaz akıntım falan da oldu yani bildigin yumurtlama. Ne enteresan yaadet sonrası hemen ilk defa görüyorum yumurtlama. Bı de internetten inofolic combi sipariş ettim bu ay yumurtlamaya kadar kullanırım diyodum
Valla bilmiyorum nasıl gidiyoNapim ya kocaman bi boşluktayım
Sen napıyon nasıl gidiyo gebişlik
Allah seni ne yapmasın emi kadın
Napcan şimdi 3 damlamı damlatcan 1 buçuk damlamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?