Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa artık rüyalarımıza giriyor allahım hemen sağlıkla netleşsin
Ya, net kopunca o mesaj yarim kaldi , eksik gitti.Du anlattimmm gerisini sen yazmissinki bize;adet kanamasi demistiniz adetin sokulecek heweslenme demistiniz. Hani nooldu? Yerlesme kanamasiymis iste hamile yim.

Belli olmaz şaşmıştır belki pik olmuş test yalanmı söylüyo şimdi
Beyaz akıntım falan da oldu yani bildigin yumurtlama. Ne enteresan ya adet sonrası hemen ilk defa görüyorum yumurtlama. Bı de internetten inofolic combi sipariş ettim bu ay yumurtlamaya kadar kullanırım diyodum

Aaaaa iyi ki sizi buldum kiiii. Elbet olacak kuzu inanalım. Sıra sende bu ay inşallah öncelikle
Demi , iyiki tanistik hepimiz biz cok tatli bi grup olduk .Allah cc nazardan korusun bizi.Sira hakkimi, bakalim yarin kime dewredicem.adet agrilarim full dewam.tum adet belirtilerimle birlikte

Beyaz akıntım falan da oldu yani bildigin yumurtlama. Ne enteresan ya adet sonrası hemen ilk defa görüyorum yumurtlama. Bı de internetten inofolic combi sipariş ettim bu ay yumurtlamaya kadar kullanırım diyodum
Erken yumurtlama demek erken döllenme erken öğrenmek demek daha ne istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…