- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Keseyi görünce buldumcuk oldum sanki hiç aklımdan çıktı gitti oGözün aydın canım kaç haftalık onu sordunmu peki
Canım hayırlı olsun. Normal mi baktı vajinal miKeseyi görünce buldumcuk oldum sanki hiç aklımdan çıktı gitti odoktor da demedi bişey sevinçten oda unuttu galiba haftaya inşallah unutmamam lazım
Sağol canım vajinal baktı bu sefer sormadım hiç neden falan diye bende idrara sıkışık gitmiştim birazcık göbekten bakar diye ama vajinal baktıCanım hayırlı olsun. Normal mi baktı vajinal mi
Erken galiba normal için. Benimde baktı vajinal. Daha iyi oluyor yaaa göremeyince geriliyor insanSağol canım vajinal baktı bu sefer sormadım hiç neden falan diye bende idrara sıkışık gitmiştim birazcık göbekten bakar diye ama vajinal baktı
Kıyamam yaa rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah canım yaKeseyi görünce buldumcuk oldum sanki hiç aklımdan çıktı gitti odoktor da demedi bişey sevinçten oda unuttu galiba haftaya inşallah unutmamam lazım
Aynen canım benim bir tanede olsa rabbim sağlıklısını hayırlısını versinSürprizlere açık ol dedi doktor 2.ler supriz yapabiliyo bazen dedi2 emriyo transfer di ya benim tek kese göründü belki 2.de olabilir olmayadabilir Rabbim nasıl uygun gördüyse sağlıklı sihatli olsunda
Ben takip daha iyi düşünüyorm bence ölçtürünDeğerim 250İki gün sonra ölçtürsem mi acaba
Dinen caiz olmadığını ilk defa duyuyorum valla.Bir önlem kanıtlanmış bişi yok dedi. Ben dinen caiz değil diye biliyorum zaten doğuma kadar olmicak bişey
Beni değil de sonuncuyu paketle doğurdu anamAnalariniz da paketle dogurdu demi siziaayy, cok kaynanalik yapasim geldi
Bende ilk defa duydumDinen caiz olmadığını ilk defa duyuyorum valla.
En iyisini yaptı
Maşallah canım sağlıkla ilerler inşallah ben adet günü ölçtürdüğüm 97.24 ile duruyorum hala perşembe doktora gitcemDeğerim 250İki gün sonra ölçtürsem mi acaba
Senin çok katlanmıştır neslihan benim tahminim 50 lerde öğrendim. Bende gelecek hafta gideceğim inşallahMaşallah canım sağlıkla ilerler inşallah ben adet günü ölçtürdüğüm 97.24 ile duruyorum hala perşembe doktora gitcem
Tmm, o zaman yaptir bakBeni değil de sonuncuyu paketle doğurdu anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?