Sanki yumurtlama. Bende erken yumurtluyorum 10.günde fln olabiliyor yaniEki Görüntüle 2774867 Kızlar adetim bitti bugün 4 gün oldu biteli. Yani döngünün 9. Günü oluyor. Yumurtlama mi goruyorum daha yeni bitti reglim amabı bakiverin ya
Mecbur kalp atışına kadar bekliyoruzDoktorun yasakladıysa katlan canım benim
Bilmiyorum kiValla bilmiyorum nasıl gidiyoperşembe belli olur attın mı kistleri naptın
Tabiki de 3Napcan şimdi 3 damlamı damlatcan 1 buçuk damlamı
Allah seni ne yapmasın emi kadınkız bunda hayali cıksa nasıl görcezzz
Pik pik pikEki Görüntüle 2774867 Kızlar adetim bitti bugün 4 gün oldu biteli. Yani döngünün 9. Günü oluyor. Yumurtlama mi goruyorum daha yeni bitti reglim amabı bakiverin ya
9. Gün bakalım. İnşallah yutar yaSanki yumurtlama. Bende erken yumurtluyorum 10.günde fln olabiliyor yani
İnşallahh bi an önce düzelirsin canımBilmiyorum kiArtık bi daha ki adette gidicem doktora
Bende de oluyo canım normal daha şimdi yerleşiyo bebişlerBazen sol kasığım ağrıyor normal mi acaba
Canım normal adetinin 9. Günü sanırım çok erken değil. Tam yumurtlama sayılmaz testin yarın daha fazla koyulaşcak gibiEki Görüntüle 2774867 Kızlar adetim bitti bugün 4 gün oldu biteli. Yani döngünün 9. Günü oluyor. Yumurtlama mi goruyorum daha yeni bitti reglim amabı bakiverin ya
Ne zaman yapıcaksın2net olmadikca kabulumuz degil zaten
Bizde 2 ay falan kardeş oldukMecbur kalp atışına kadar bekliyoruz
Benim kocada bebe çok istiyordu benden ümidi yoktu. Biz normalde çok aktiftik cinsel hayatımızda. Şimdi 2-3 haftadır adamın hali acınası. Kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorBizde 2 ay falan kardeş oldukal sana bebe dedim bundan sonra böyle alış artık dedim
İnşallahBende de oluyo canım normal daha şimdi yerleşiyo bebişler
Tutar inşallah9. Gün bakalım. İnşallah yutar ya
Hic cesaretim yok.Gecmeden yapmamNe zaman yapıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?