Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kocada bebe çok istiyordu benden ümidi yoktu. Biz normalde çok aktiftik cinsel hayatımızda. Şimdi 2-3 haftadır adamın hali acınası. Kedinin ciğere baktığı gibi bakıyor
Eee olcak bu kadar yapacak bişey yok istenen şeyin cefasi var yani mecbur elleri mahkum

Yok bende daha aman aman bı bu sabaha yumurta dan tiksindim yiyemedim domates salatalık yeşillik falan yedim çok ağır geciyo senin şimdiden ya

Valla, benide gonalf ovitrelle menopur dellendiriyo , costuruyo, kudurtuyo esimde oyle diyo.bende yuzsuzlugumle bastiriyom. biz boyle iyiyiz , dewam gùlùm dewam ediyoz.
Merhaba canim bu adette menopur ile asilama yapalim dedi doktorum femara ile cok buyumedi. Menopur fiyatı nedir, rapor cikartirz dedi doktor ama siz kac dozda ne kadar kullandiniz, kac mm oldu rica etsem bilgi verebilir misiniz

Kızlar selam benım reglim dün veya 1 inde olması lazımdı dün hamile olduğumu öğrendim beta 165 çıktı düşük mü bu değer acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…