- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
İyi bakalımHic cesaretim yok.Gecmeden yapmamgulùm
Eee olcak bu kadar yapacak bişey yok istenen şeyin cefasi var yani mecbur elleri mahkumBenim kocada bebe çok istiyordu benden ümidi yoktu. Biz normalde çok aktiftik cinsel hayatımızda. Şimdi 2-3 haftadır adamın hali acınası. Kedinin ciğere baktığı gibi bakıyor
Yok bende daha aman aman bı bu sabaha yumurta dan tiksindim yiyemedim domates salatalık yeşillik falan yedim çok ağır geciyo senin şimdiden yaYalnız bende belirtiler baya ağır gidiyor ya. Her sabah mide bulantısı. Kahvaltı edemez oldum ancak meyve suyu.
Öğlene doğru yiyebilirsem bir omlet yiyorum.
Kefir içiyorum mutlaka.
Tekrar meyve suyu
Her akşam meyve.
Meyveyle yaşar oldum ki normalde hiç sevmezdim
Benimki de 9 ay doğurana kadar yaklaşmaz aklı cıkar bişey olacak diyeEee olcak bu kadar yapacak bişey yok istenen şeyin cefasi var yani mecbur elleri mahkum
Yok doktorsan çıksa izin hemen yanaşır da duuuur diyomBenimki de 9 ay doğurana kadar yaklaşmaz aklı cıkar bişey olacak diye
Merhaba canim bu adette menopur ile asilama yapalim dedi doktorum femara ile cok buyumedi. Menopur fiyatı nedir, rapor cikartirz dedi doktor ama siz kac dozda ne kadar kullandiniz, kac mm oldu rica etsem bilgi verebilir misinizValla, benide gonalf ovitrelle menopur dellendiriyo , costuruyo, kudurtuyoesimde oyle diyo.bende yuzsuzlugumle bastiriyom. biz boyle iyiyiz , dewam gùlùm dewam ediyoz.
Diger tarafa yazdim canim,Merhaba canim bu adette menopur ile asilama yapalim dedi doktorum femara ile cok buyumedi. Menopur fiyatı nedir, rapor cikartirz dedi doktor ama siz kac dozda ne kadar kullandiniz, kac mm oldu rica etsem bilgi verebilir misiniz
Tamam kendimi bir an bu konuya saygısızlık yapmış gibi hissettim
Yok ondan degil de, Kizlar bu saatte gezmez, ewimizde oturalim guwenleTamam kendimi bir an bu konuya saygısızlık yapmış gibi hissettim
Aynen doğru dedinYok ondan degil de, Kizlar bu saatte gezmez, ewimizde oturalim guwenlemis gibi topigimiz
Aynen doğru dedinbütün derdi tasayı attım şu an mis gibiyim valla
Benim regl günü 97.24 cıktı 2 günde bir %60 artışını kontrol etmen gerek kaç çıktığının bi önemi yokki canımKızlar selam benım reglim dün veya 1 inde olması lazımdı dün hamile olduğumu öğrendim beta 165 çıktı düşük mü bu değer acaba
Ozaman normal degıl mı canım arastrdm biraz regl günü 30 40 çıkan bile varmış ılk gebeliğim olduğu için heyecanlym biraz :)Benim regl günü 97.24 cıktı 2 günde bir %60 artışını kontrol etmen gerek kaç çıktığının bi önemi yokki canım
Dusuk Degil, 2gun sonra Artmasi dilegiyle, hayirli olsun ❣Kızlar selam benım reglim dün veya 1 inde olması lazımdı dün hamile olduğumu öğrendim beta 165 çıktı düşük mü bu değer acaba
Ozaman normal degıl mı canım arastrdm biraz regl günü 30 40 çıkan bile varmış ılk gebeliğim olduğu için heyecanlym biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?