- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Yaaaa gerçekten miKız bebekte cok bulantı olur derler canım içimden bi ses kız diyo senin miniği@kediseverkadin
Beta seviyesi 5-8000 arasında bir değer olabilir.Kızlar selam benım reglim dün veya 1 inde olması lazımdı dün hamile olduğumu öğrendim beta 165 çıktı düşük mü bu değer acaba
AynenEee olcak bu kadar yapacak bişey yok istenen şeyin cefasi var yani mecbur elleri mahkum
Ultrason saniyolar kendileriniYaaaa gerçekten mi
Çevremde de herkes erkek diyor. Tabi önemli olan sağlıklı olması inşallah ama ben de hep kız bebeklere heves ederdim. Suratıma bakan da erkek diyor nasıl anlıyorlarsa.
9 ay duramazBenimki de 9 ay doğurana kadar yaklaşmaz aklı cıkar bişey olacak diye
Aaaaaaa, bu ne guzel bi suprizKızlarr nasılsınız
N Neslhannn tebrik ederim canım gebeliğini E EbrarAsell im darısı sana inşallah kuzum
Gebelikleri görünce çok sevindim tebrik etmeden geçemedim kısa sürede senin ve birbebekmeselesinin haberini bekliyorum inşallah
Aaaahhhh ,aahh .Gebelikleri görünce çok sevindim tebrik etmeden geçemedim kısa sürede senin ve birbebekmeselesinin haberini bekliyorum inşallah
Teşekkür ederim canım allah razı olsunKızlarr nasılsınız
N Neslhannn tebrik ederim canım gebeliğini E EbrarAsell im darısı sana inşallah kuzum
JOYz darısı sana canım
Sen adet oldunmu olma inşallah hamilesin inşallahAaaahhhh ,aahh .Nasipmidir bilinmez .insaallah balım hepimiz yasayalim insaallah mucize yi.
Sağol kuzum benim ben de iyiyim
Yok gulum olmadim daha, ama Aksama kalmaz olurum.butun belirtilerim suan o yondeSen adet oldunmu olma inşallah hamilesin inşallah
Sağol kuzum benim ben de iyiyimBu ay güzel haberler verme çabasındayız
Kuzu ne demekmiş o öyle çabalamayı bırakmak olur mu hiçbende 14.gune kadar cabaliyom ,14.gun birakiyom. bugun bat .simdiden agriyo kasiklarim. Ben veremicem ,Ama Senin guzel haberini 4gozle bekliyorum. LarisaCca' mmmm
Canımm seni görmek ne güzel sen nasılsınKızlarr nasılsınız
JOYz darısı sana canım
Ben tüp bebek maratonunda cebelleşiyorum canım yarın kontrolüm var muhtemelen çatlatacağız ve cumartesi toplanacak. Eğer herşey yolunda giderse taze transfer olacak haftaya perşembeCanımm seni görmek ne güzel sen nasılsın
İnşallah senin de güzel haberlerini alırız sen ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?