YaaaYok gulum olmadim daha, ama Aksama kalmaz olurum.butun belirtilerim suan o yonde
Rabbim seninle olsun inşallah herşey yolunda gider hayırlı güzel haberlerle gelirsinBen tüp bebek maratonunda cebelleşiyorum canım yarın kontrolüm var muhtemelen çatlatacağız ve cumartesi toplanacak. Eğer herşey yolunda giderse taze transfer olacak haftaya perşembe
Rabbim inşallah nasip etsin sanadaBen tüp bebek maratonunda cebelleşiyorum canım yarın kontrolüm var muhtemelen çatlatacağız ve cumartesi toplanacak. Eğer herşey yolunda giderse taze transfer olacak haftaya perşembe
Kızlar selam
10.gün yumurtlamayı gördüm
11.gün silikleşti çatladığına yordum
Bugün 14.gün ama hala 2.çizgiyi görüyorum bu ne demek oluyor bilen var mı
Bu testlerde silik çizgi her zaman çıkar zaten yumurtlamayı yakaladıysan tamamdır devam etmene gerek yok testeKızlar selam
10.gün yumurtlamayı gördüm
11.gün silikleşti çatladığına yordum
Bugün 14.gün ama hala 2.çizgiyi görüyorum bu ne demek oluyor bilen var mı
Ya afedersin ama az önce benden dank diye akıntı geldi yumurta akı kıvamındaBu testlerde silik çizgi her zaman çıkar zaten yumurtlamayı yakaladıysan tamamdır devam etmene gerek yok teste
Bence sen bugünü de değerlendir canım garanti olsunYa afedersin ama az önce benden dank diye akıntı geldi yumurta akı kıvamında
Tekrar yumurtluyo olamam dimi
Yumurtalarım bana fake mi atıyorlar anlamadım
Dün ikinci çizgi silikti bugün biraz daha koyu ondan kafam karıştı açıkçası
Testine göre olamazsın canım yumurtlamadaki beklenilen koyuluk bu testlerindeki koyuluk değil, t çizgisinin en az c kadar kadar koyu veya daha koyu olması yumurtlama anlamına geliyor. Acaba 10. Gün yakaladığın yumurtlamanın fotoğrafı var mı?Ya afedersin ama az önce benden dank diye akıntı geldi yumurta akı kıvamında
Var canım 1 saniyeTestine göre olamazsın canım yumurtlamadaki beklenilen koyuluk bu testlerindeki koyuluk değil, t çizgisinin en az c kadar kadar koyu veya daha koyu olması yumurtlama anlamına geliyor. Acaba 10. Gün yakaladığın yumurtlamanın fotoğrafı var mı?
Bende öyle düşündüm canımBence sen bugünü de değerlendir canım garanti olsun
Çatlama 12. Gün olmuş gibi ama evet sen bugünü hatta yarını da değerlendir garanti olsun :) Ovulasyonda yapma artık strese sokuyor insanı rahat rahat günlerini değerlendir tutar inşallahVar canım 1 saniye
10.gündeki çizgi daha belliydi de kuruyunca değişik oldu
Bende öyle düşündüm canım
Regl olcam diye ödüm patlıyor artık
Evet yapmıcam valla strese giriyorum cidden:)Çatlama 12. Gün olmuş gibi ama evet sen bugünü hatta yarını da değerlendir garanti olsun :) Ovulasyonda yapma artık strese sokuyor insanı rahat rahat günlerini değerlendir tutar inşallah
En garanti lisi , 3-4 gun ust uste silik gorene kadar dewam etmek teste.ben artik oyle yapiyorum. Yoksa şaşirtiyo insani.2gun silik, 3.gun koyu , 4.gun soyle vs...Ya afedersin ama az önce benden dank diye akıntı geldi yumurta akı kıvamında
Adet oldunmu nasılsınEn garanti lisi , 3-4 gun ust uste silik gorene kadar dewam etmek teste.ben artik oyle yapiyorum. Yoksa şaşirtiyo insani.2gun silik, 3.gun koyu , 4.gun soyle vs...
Ne bilem balım hiç kullanmadım kiiEki Görüntüle 2775428 bu sekilde yada biraz daha siligi her zaman cikar ayrica.
Hıı ben sanıyorum ki yumurtlama bitince ikinci çizgi asla olmuyorEki Görüntüle 2775428 bu sekilde yada biraz daha siligi her zaman cikar ayrica.
Incecik , golge gibi olur yine olur.Hıı ben sanıyorum ki yumurtlama bitince ikinci çizgi asla olmuyor
Olmadim dadlum , yumurtlama akintisi geliyoAdet oldunmu nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?