Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben tüp bebek maratonunda cebelleşiyorum canım yarın kontrolüm var muhtemelen çatlatacağız ve cumartesi toplanacak. Eğer herşey yolunda giderse taze transfer olacak haftaya perşembe
Rabbim seninle olsun inşallah herşey yolunda gider hayırlı güzel haberlerle gelirsin

Kızlar selam
10.gün yumurtlamayı gördüm
11.gün silikleşti çatladığına yordum
Bugün 14.gün ama hala 2.çizgiyi görüyorum bu ne demek oluyor bilen var mı

Eklentiler

• 20210203_130129.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar selam
10.gün yumurtlamayı gördüm
11.gün silikleşti çatladığına yordum
Bugün 14.gün ama hala 2.çizgiyi görüyorum bu ne demek oluyor bilen var mı
Bu testlerde silik çizgi her zaman çıkar zaten yumurtlamayı yakaladıysan tamamdır devam etmene gerek yok teste

Bu testlerde silik çizgi her zaman çıkar zaten yumurtlamayı yakaladıysan tamamdır devam etmene gerek yok teste
Ya afedersin ama az önce benden dank diye akıntı geldi yumurta akı kıvamında
Tekrar yumurtluyo olamam dimi
Yumurtalarım bana fake mi atıyorlar anlamadım
Dün ikinci çizgi silikti bugün biraz daha koyu ondan kafam karıştı açıkçası

Bence sen bugünü de değerlendir canım garanti olsun

Testine göre olamazsın canım yumurtlamadaki beklenilen koyuluk bu testlerindeki koyuluk değil, t çizgisinin en az c kadar kadar koyu veya daha koyu olması yumurtlama anlamına geliyor. Acaba 10. Gün yakaladığın yumurtlamanın fotoğrafı var mı?

Var canım 1 saniye
10.gündeki çizgi daha belliydi de kuruyunca değişik oldu
Bence sen bugünü de değerlendir canım garanti olsun
Bende öyle düşündüm canım
Regl olcam diye ödüm patlıyor artık

Eklentiler

• 20210201_130511.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 26
Var canım 1 saniye
10.gündeki çizgi daha belliydi de kuruyunca değişik oldu

Bende öyle düşündüm canım
Regl olcam diye ödüm patlıyor artık
Çatlama 12. Gün olmuş gibi ama evet sen bugünü hatta yarını da değerlendir garanti olsun :) Ovulasyonda yapma artık strese sokuyor insanı rahat rahat günlerini değerlendir tutar inşallah

Çatlama 12. Gün olmuş gibi ama evet sen bugünü hatta yarını da değerlendir garanti olsun :) Ovulasyonda yapma artık strese sokuyor insanı rahat rahat günlerini değerlendir tutar inşallah
Evet yapmıcam valla strese giriyorum cidden:)
İnşallah canım hepimizin yüzü gülsün Rabbimin izniyle

En garanti lisi , 3-4 gun ust uste silik gorene kadar dewam etmek teste.ben artik oyle yapiyorum. Yoksa şaşirtiyo insani.2gun silik, 3.gun koyu , 4.gun soyle vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…