YaaaaaOlmadim dadlum , yumurtlama akintisi geliyo
Gelmedi bal bòcegim
Senin yorum nasil bildirimsiz kalmis yaa, Tesaduf denk geldim gulum siradan okurken
Testleri atmismi Arkadas , ben bulamadimTestine göre olamazsın canım yumurtlamadaki beklenilen koyuluk bu testlerindeki koyuluk değil, t çizgisinin en az c kadar kadar koyu veya daha koyu olması yumurtlama anlamına geliyor. Acaba 10. Gün yakaladığın yumurtlamanın fotoğrafı var mı?
Bana da öyle oluyo kuzum bazen :) Eee adet gelmemiş test yok mu testSenin yorum nasil bildirimsiz kalmis yaa, Tesaduf denk geldim gulum siradan okurken
Yok balim yaa, korkuyorum negative gormek istemiyomBana da öyle oluyo kuzum bazen :) Eee adet gelmemiş test yok mu test
Belki pozitif görcen ya alla allaaYok balim yaa, korkuyorum negative gormek istemiyom
1gun daha mutlu umutlu yasiyiim yaaBelki pozitif görcen ya alla allaa
Canım ben 25 ocakta beta da gördüm 27 Şubat'ta tekrarladık 2 Şubat'ta keseyi gördük vajinal yoldan haftaici gidip kalp atışını duyacağız nasipseKızlar merhaba 23 ocak 'ta transfer olmuştum dün u beta hcg test sonucun 70.57 cıktı yaron tekrar kan vermeye gidicem kese kaçıncı haftada gözüküyor ❤
Yaa ben de böyleydim en son anlıyorum seni ama yine de bi test yapmıştım yaa1gun daha mutlu umutlu yasiyiim yaayok gulum yokkkk .ben bilmiyommu kendi mii?
ben öğrendikten 6 gün sonra gördüm.Kızlar merhaba 23 ocak 'ta transfer olmuştum dün u beta hcg test sonucun 70.57 cıktı yaron tekrar kan vermeye gidicem kese kaçıncı haftada gözüküyor ❤
kalp atışoiı hep vajinalden mi oluyor canım?Canım ben 25 ocakta beta da gördüm 27 Şubat'ta tekrarladık 2 Şubat'ta keseyi gördük vajinal yoldan haftaici gidip kalp atışını duyacağız nasipse
Kese için dün vajinal baktı ama kalpte normal bakar galiba bilmiyorum onu daha canım gidince gorcem ,kalp atışoiı hep vajinalden mi oluyor canım?
Sen dun benim ortadan ikiye kestigim testi gordunmuYaa ben de böyleydim en son anlıyorum seni ama yine de bi test yapmıştım yaa
Sen dun benim ortadan ikiye kestigim testi gordunmuhani , kadinin biri yazmisya, test parasi vermekten biktigi icin boyle kullaniyomus, ogunden beri merak ediyom nasil olur diye,
Deneseydin ya işte nasıl oluyomuşSen dun benim ortadan ikiye kestigim testi gordunmuhani , kadinin biri yazmisya, test parasi vermekten biktigi icin boyle kullaniyomus, ogunden beri merak ediyom nasil olur diye,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?