Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testleri atmismi Arkadas , ben bulamadim

Kızlar merhaba 23 ocak 'ta transfer olmuştum dün u beta hcg test sonucun 70.57 cıktı yaron tekrar kan vermeye gidicem kese kaçıncı haftada gözüküyor ❤

Kızlar merhaba 23 ocak 'ta transfer olmuştum dün u beta hcg test sonucun 70.57 cıktı yaron tekrar kan vermeye gidicem kese kaçıncı haftada gözüküyor ❤
Canım ben 25 ocakta beta da gördüm 27 Şubat'ta tekrarladık 2 Şubat'ta keseyi gördük vajinal yoldan haftaici gidip kalp atışını duyacağız nasipse

ben öğrendikten 6 gün sonra gördüm.
Ama öğrendiğinde beta 830 küsürdü canım

Tövbeee yapmasın o zaman habire yada topluca alsın 50 100 tane Allah'ım ne insanlar var yav hadi ovulasyonu anlarım 1 ay bende aldım bı halta yaramadı ilk evlendigimizde hatta netten paket halinde almıştık gebelikte de en iyisi kan test mest hikaye benim gözümde
Sen dun benim ortadan ikiye kestigim testi gordunmu hani , kadinin biri yazmisya, test parasi vermekten biktigi icin boyle kullaniyomus, ogunden beri merak ediyom nasil olur diye,

Sen dun benim ortadan ikiye kestigim testi gordunmu hani , kadinin biri yazmisya, test parasi vermekten biktigi icin boyle kullaniyomus, ogunden beri merak ediyom nasil olur diye,
Deneseydin ya işte nasıl oluyomuş
Of zaten sizin oraların testleri bi garip kendinden içi açılmış T siz falan Bi de ikiye kesmişsin hiç göremem artık ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…