- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Bnde oyleyiiimmm7 de yemek yedim ve şu an gene yiyorum 2 3 gündür maşallah bana
Anladım canım benim kese normaldi de tırstım bir anKese için dün vajinal baktı ama kalpte normal bakar galiba bilmiyorum onu daha canım gidince gorcem ,
Canım keseyi kaç hafta kaç günlükken gördün karındanmı görmüştün yarın bende gitcem 5+1 son adete göre benimde inşallah bende görürümAnladım canım benim kese normaldi de tırstım bir an
Demi, demiDeneseydin ya işte nasıl oluyomuş
Of zaten sizin oraların testleri bi garip kendinden içi açılmış T siz falanBi de ikiye kesmişsin hiç göremem artık ben onu
Kizlaarrr, kalp atislarinida alttan dinleteceklerrrrrrrAnladım canım benim kese normaldi de tırstım bir an
O zaman sabaha patlat bi taneeeDemi, demiDirek kendinden acik yok kiz , Ben gorunecegini dusunuyorum
Tamam o zaman içim rahatladı biraz:)Incecik , golge gibi olur yine olur.
Ebrar canım bugün mü bat günün geçti mi? Yarin olmamissan sabah bibtest yap. İnşallah inşallah inşallah pozitifi görürsün yaa
Bilmiyorum kiiiiii yok artık kız oda öyle olmasın eşimi getircem zorla yanımda adama trip atiyom izin alamiyon diyeKizlaarrr, kalp atislarinida alttan dinleteceklerrrrrrr
E soyleyiverdim ya isteBilmiyorum kiiiiii yok artık kız oda öyle olmasın eşimi getircem zorla yanımda adama trip atiyom izin alamiyon diyehafta içi gidecez ona merakla bekliyorum nerden dinleyecez
Haydi gör gel güzelce bebişin oluşumunuCanım keseyi kaç hafta kaç günlükken gördün karındanmı görmüştün yarın bende gitcem 5+1 son adete göre benimde inşallah bende görürüm
Kız niye öyle bakiyo benim görümce de gittik gobusten baktiydi 3 sene önce ben de girmstim yanında hatta kesesini de göbekten bakmıştı kalbine de 2 sinde de ben vardım yanindaE soyleyiverdim ya istevalla alttan gı
Batma değilde acı var bende bayadir geçmedi gece rahatsız ediyo özellikte uykudan uyanıyorum bazen dönerken acirkenKızlar göğüs ucuma iğne batırıyolar sanki hamile olanlar böyle birşey yaşadınız mı acaba
Ebrar canım bugün mü bat günün geçti mi? Yarin olmamissan sabah bibtest yap. İnşallah inşallah inşallah pozitifi görürsün yaa
Gobekten bakip duyamazsa kalp atisini, bu seferde alttan deniyo duymayi. Ama gecen sene bende oyle yapmisti dr. Burdaki dr.ler genelde alttan bakiyolarKız niye öyle bakiyo benim görümce de gittik gobusten baktiydi 3 sene önce ben de girmstim yanında hatta kesesini de göbekten bakmıştı kalbine de 2 sinde de ben vardım yaninda
Hasta yakinini icin ona dogru dönuk ekstra ultrason yokmu?Bilmiyorum kiiiiii yok artık kız oda öyle olmasın eşimi getircem zorla yanımda adama trip atiyom izin alamiyon diyehafta içi gidecez ona merakla bekliyorum nerden dinleyecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?