- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Kafa yer ewet. Kafa nereye , biz orayakizzzlarrr benide alin araniza bat 29ocakti bende beklemiorum hicbisey desemde inanmayin hergun ovu testi yapip yapip kuruorumsaka gibi vallaha . Birisi yukardan kamerayla beni izlese bu kesin delirmis der tesstler yapip sesli dusunup kendi kendime yorumlar yapmaya basladim burasi baya kafa bi yere benzio
Beyaz akintiya deliriyomudukBuyur tabi canım ne demek bizde sendeniz merak etmebi beyaz akıntı geldi diye bizde burda delirdik dün gece görmüşsündür
Amaaannn ben onu hep unuttum kaymaya gittiydimordan geldim yine yağmaya başladı kar
Sen bebek istiyosan içme öyle şeyler boşver ovu felan yapma sadece yaparsan da gün sayma biz gibi ö! Onlar ö! İçmeEvet boyle mahalle yanar o... taranir derlerya o hesap hicbisi umrunda olmuyor dio icen kankiler
Beyaz akintiya deliriyomuduksuyum gelse takmicam
Güldür Güldür show da naime dedi ya o sözü ondan öyle dedimnaime deyişin nedemek gı.? Benim guutt Gott lar gibi yaptin
Sorma yaaa gel kayalım kız çok güzel oluyo valla
Çocugu dogurmayı unutmuyoz ama lütfen
Çocugu dogurmayı unutmuyoz ama lütfen
Hamile günlüğü eklemek için sabırsızlanıyorum ben yaAllah seniii siz hamile kalında ben hatırlatırım size orası bende geri geri sayamam ama 40 haftaya kadar ileri sayarım
İnşallahhhhhh bu ay eklersin canım yaaaHamile günlüğü eklemek için sabırsızlanıyorum ben ya
Aaaa dün ben bugün senİnşallahhhhhh bu ay eklersin canım yaaaben kendimden umudu kestim senden umutluyum
Bize sorarsan adet günü yap canım belirtin varmı yumurtlaman ne zaman dı çünkü burda yasak bize erken test yapmakHanımlar Takip ediyorum sizleri, Allah gönlünüze göre versin
benim adetim normalinde sali veya carsamba günü basliyor, sizce testi yarinmi yapayim yoksa daha bekliyeyimmi?
Sarılar geldi ya ondan her ay aynı oluyo bu ayda aynı oldu inşallah senin vardır bebişin,Aaaa dün ben bugün senNolduu niye kestin bee
Kız benim o bir gün kala falan sarıya dönüyo ne çabuk sarıya döndün başka bişeydir o yaaSarılar geldi ya ondan her ay aynı oluyo bu ayda aynı oldu inşallah senin vardır bebişin,
O zaman enfeksiyonKız benim o bir gün kala falan sarıya dönüyo ne çabuk sarıya döndün başka bişeydir o yaa
Herşey olabilirr ama kesin adet olucaksın demek olamaz o kadarO zaman enfeksiyon
Yaa sormayin benim is baya karisik... hamile olmayı hiç planlamıyordum ...Bize sorarsan adet günü yap canım belirtin varmı yumurtlaman ne zaman dı çünkü burda yasak bize erken test yapmak
Yaa rabbim gönlüne göre versin inşallah canımYaa sormayin benim is baya karisik... hamile olmayı hiç planlamıyordum ...
Hayırlısı inşAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?