- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Bı ultrason cihazı var bide büyük TV ekranı var canım aynen de tam benim sedyeye yattigim yerin karşısında TV ekranıHasta yakinini icin ona dogru dönuk ekstra ultrason yokmu?dr.nin baktigi ultrason ekrani ayri, digeri ayriya
Allah Allah inşallah duyulur ya göbekten yeter bence vajinal bakmaları habire habireGobekten bakip duyamazsa kalp atisini, bu seferde alttan deniyo duymayi. Ama gecen sene bende oyle yapmisti dr. Burdaki dr.ler genelde alttan bakiyolar
O karnı şişince yapar testi inat keçiEbrar canım bugün mü bat günün geçti mi? Yarin olmamissan sabah bibtest yap. İnşallah inşallah inşallah pozitifi görürsün yaa
Kiz yaparimda o test bi negative cikarsaaaa ben sizi napariiiimmmmm
Yessss
Hâylâ daha karni sisince diyoO karnı şişince yapar testi inat keçi
Amaaan çıkarsa çıksın beee benimde çıktı bak noldu yıkılmadım tamam ayakta da sayılmam amaaKiz yaparimda o test bi negative cikarsaaaa ben sizi napariiiimmmmm
Ama bana alttan demediKizlaarrr, kalp atislarinida alttan dinleteceklerrrrrrr
Valla tam hatırlamıyorum ki neredeyse 5 haftalıkken gördük. beta 830du 4 gün sonra gel görünür dedi ve göründü.Karından gördük biz çok net görünüyorCanım keseyi kaç hafta kaç günlükken gördün karındanmı görmüştün yarın bende gitcem 5+1 son adete göre benimde inşallah bende görürüm
Baska caremizmi var kiAmaaan çıkarsa çıksın beee benimde çıktı bak noldu yıkılmadım tamam ayakta da sayılmam amaaNolcak kardeş kardeş martı bekleriz
Yarın sabah bekliyoruz valla.Amaaan çıkarsa çıksın beee benimde çıktı bak noldu yıkılmadım tamam ayakta da sayılmam amaaNolcak kardeş kardeş martı bekleriz
Kizlik zari ameliyati ne Alaka gıııAma bana alttan demediSadece ilerleyen günlerde ben kızlık zarı ameliyatı olduğum için bir kontrol edelim dedi. Alttan dinleteceğim demedi
Cok fenasiniz yaaaYarın sabah bekliyoruz valla.Zorla yaptircazz
Kızlık zarımı aldırdım ben. Kalın perdeli idi. AldırdımKizlik zari ameliyati ne Alaka gııı
Ben oyle Zarlari, dogumda patlar diye duymustum.Kızlık zarımı aldırdım ben. Kalın perdeli idi. Aldırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?