- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Yapma kız doğurursan öğrenirsin boşver niye strese gireceksin durduk yerdeVaarrr,yumurtlama gunundeki gibi olandan var.Ama , biliyom gulum bebek yok
Yaşşa kuzum Sennn.Yapma kız doğurursan öğrenirsin boşver niye strese gireceksin durduk yerde
HeçççYapma kız doğurursan öğrenirsin boşver niye strese gireceksin durduk yerde
Bende bi farklılık görüyo musun bak bakalımYaşşa kuzum Sennn.
Sen şimdi bebek seni bekletti naz yaptı diye sende onu bekletiyon ama ne kadar bekletirsen beklet 9 ay sonra sen istemesen de gelecek
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsınHeççç
Canımın içi sen nasılsın sende nasıl gidiyor durumlariyisin inşallah
Canım ben kimyasal gecirdim sonraki ay oğluma hamile kaldım inşallah sende öyle olursunİyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsınbugün gördüm kırmızıları kimyasalmış demek ki bu sefer de erken vedalaştık bebeğimle
Git hemen haberdar et burayidaCanım ben kimyasal gecirdim sonraki ay oğluma hamile kaldım inşallah sende öyle olursun
Bnde yarın hastaneye gitcem bakalım
Ay inşallah bende de öyle olur hayırlısı inşallahCanım ben kimyasal gecirdim sonraki ay oğluma hamile kaldım inşallah sende öyle olursun
Bnde yarın hastaneye gitcem bakalım
Ederim canım benimGit hemen haberdar et burayida
İnşallahh canım inşallah,Ay inşallah bende de öyle olur hayırlısı inşallahsende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Niye kesmiş parça pinçik etmiş o testleri o zamaaanBence ısrar etmeyin artık korkuyo belli ki negatifi görmekten oda haklı napsın bekleyelim bakalim inşallah sabrının sonu güzel olur rabbim çabalarını sabrını boşa çıkarmaz inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim bende hala adet olmadım pazartesi test yaptım yine negatif yarın randevum var bakalım nur topu gibi kistim var sanırım geçen sene yine bu ayda böyle olmuştu.
N Neslhannn hayırlı haberler kuzundan inşallah
JOYz çok sevindim amh testine çok güzel maşallah benim kızımdan önce 0.80 çıkmıştı düşün artık gerisini
E EbrarAsell dört gözle bekliyoruz sonucunu hadi inşallah
jetese canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda tekrar edip kucağına almayı nasip etsin
B benimmucizemm
Teşekkür ederim canım allah razı olsun
Gökten bebek yağsa bizim kafaya kist düşüyo maşallah benimki de turp gibi ablasıHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim bende hala adet olmadım pazartesi test yaptım yine negatif yarın randevum var bakalım nur topu gibi kistim var sanırım geçen sene yine bu ayda böyle olmuştu.
N Neslhannn hayırlı haberler kuzundan inşallah
JOYz çok sevindim amh testine çok güzel maşallah benim kızımdan önce 0.80 çıkmıştı düşün artık gerisini
E EbrarAsell dört gözle bekliyoruz sonucunu hadi inşallah
jetese canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda tekrar edip kucağına almayı nasip etsin
B benimmucizemm
Sen beni takip et yarın sana ben beta atarım görürsem keseyi atarımNiye kesmiş parça pinçik etmiş o testleri o zamaaanOf ya bende bi olay yok bu ay canım sıkılıyo kime test yaptırcam ben ovulasyoncu falan bari yok mu beri gelin sizinkileri takip edem
Öyle deme canım rabbim evlatların hayırlısını sağlıklısını versin inşallah sana daGökten bebek yağsa bizim kafaya kist düşüyo maşallah benimki de turp gibi ablası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?