Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E EbrarAsell kız yapma anlıyorum seni negatif görmeye korkuyosun çoğu kez bende senin gibi oldum yap dedikleri zaman yapasim asla gelmedi umudum olmadığından sonucu görünce de sabahlara kadar ağladım yemedim içmedim kendimi sucladim hatta ameliyat öncesi eşimden ayrılmayı bile düşündüm madem sıkıntı bende bırakmam gerek ona bunu yapmaya hakkım yok diye güldüm geçtim herkesin yanında aman biz düşünmuyoruz gezip tozuyoruz ne güzel daha genciz falan diyodum ummadığın anda gelsin miniğin en içten duam bu şu an

Bence ısrar etmeyin artık korkuyo belli ki negatifi görmekten oda haklı napsın bekleyelim bakalim inşallah sabrının sonu güzel olur rabbim çabalarını sabrını boşa çıkarmaz inşallah
Niye kesmiş parça pinçik etmiş o testleri o zamaaan Of ya bende bi olay yok bu ay canım sıkılıyo kime test yaptırcam ben ovulasyoncu falan bari yok mu beri gelin sizinkileri takip edem

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim bende hala adet olmadım pazartesi test yaptım yine negatif yarın randevum var bakalım nur topu gibi kistim var sanırım geçen sene yine bu ayda böyle olmuştu.
N Neslhannn hayırlı haberler kuzundan inşallah
JOYz çok sevindim amh testine çok güzel maşallah benim kızımdan önce 0.80 çıkmıştı düşün artık gerisini
E EbrarAsell dört gözle bekliyoruz sonucunu hadi inşallah
jetese canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda tekrar edip kucağına almayı nasip etsin
B benimmucizemm

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Teşekkür ederim canım allah razı olsun
İnşallahh kist değildir yaa

Gökten bebek yağsa bizim kafaya kist düşüyo maşallah benimki de turp gibi ablası

Niye kesmiş parça pinçik etmiş o testleri o zamaaan Of ya bende bi olay yok bu ay canım sıkılıyo kime test yaptırcam ben ovulasyoncu falan bari yok mu beri gelin sizinkileri takip edem
Sen beni takip et yarın sana ben beta atarım görürsem keseyi atarım istersen arada idrar testi yaparım için açılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…