Yapmıcak o inatt boşa dil döktürüyo bizeYarın sabah bekliyoruz valla.Zorla yaptircazz
Hangi renk yùnlerimiiizzzzzHahahah örgüye başlıcam ben
Yaaaa, adeti 4gun gecmis bi bayan yapmis negative cikmis yhaaaaaaa.Yapmıcak o inatt boşa dil döktürüyo bize
O bayan iğne yapmamıştır amaaYaaaa, adeti 4gun gecmis bi bayan yapmis negative cikmis yhaaaaaaa.
Bnde pembis pembis örimm de degistirme immkanimiz olsun bariGönlümden geçen maviş maviş
Nerden bildin gı,yapmamis .O bayan iğne yapmamıştır amaa
Ovulasyon da yapmamıştır geç yumurtlamıştır adeti gecikmiştir aaaNerden bildin gı,yapmamis .
Ebrar sen bı de. İğne mi vurildunn??? Ay kesin yap yaaa yarın. Bari ne zaman yapcan sole de ona göre heyecanımı sakli tutayımNerden bildin gı,yapmamis .
21 ocak ta ovitrelle yaptim.Ebrar sen bı de. İğne mi vurildunn??? Ay kesin yap yaaa yarın. Bari ne zaman yapcan sole de ona göre heyecanımı sakli tutayım
15.gun aksaminda adet olmuslugumda vaaarrrrrOvulasyon da yapmamıştır geç yumurtlamıştır adeti gecikmiştir aaa
Senin bugün 14. Günündü olmadın işte umut var halaa
Hiç belirtin yok mu akıntı falan15.gun aksaminda adet olmuslugumda vaaarrrrr
Teşekkür ederim canımValla tam hatırlamıyorum ki neredeyse 5 haftalıkken gördük. beta 830du 4 gün sonra gel görünür dedi ve göründü.Karından gördük biz çok net görünüyor
Vaarrr,Hiç belirtin yok mu akıntı falan
TMam yapma test senVaarrr,yumurtlama gunundeki gibi olandan var.Ama , biliyom gulum bebek yok
Adet yaklaşırken akıntı olmaz ki benmki son günlerde kupkuruydu mesela, varsa da küsüp gitcek o bebeVaarrr,yumurtlama gunundeki gibi olandan var.Ama , biliyom gulum bebek yok
Adet yaklaşırken akıntı olmaz ki benmki son günlerde kupkuruydu mesela, varsa da küsüp gitcek o bebe
Sopa istiyo bu kızkatılıyorum
Bence ısrar etmeyin artık korkuyo belli ki negatifi görmekten oda haklı napsın bekleyelim bakalim inşallah sabrının sonu güzel olur rabbim çabalarını sabrını boşa çıkarmaz inşallahSopa istiyo bu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?