Aminn inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhB Beklenenmucizemgeldi seni ve @kediseverkadin seni sorcaktım başkasını eklemişim heralde sizde kuzularınızın pıtpıtları duyun hayırlısıyla ve N Neslhannn sende inşallah yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin Mevlam olmayanlarada en hayırlı zamanda inşallah
Beta dan çakmam da arada idrar at kızSen beni takip et yarın sana ben beta atarım görürsem keseyi atarımistersen arada idrar testi yaparım için açılır
Sağol canım inşallah hafta içi duyarız nasip olursaB Beklenenmucizemgeldi seni ve @kediseverkadin seni sorcaktım başkasını eklemişim heralde sizde kuzularınızın pıtpıtları duyun hayırlısıyla ve N Neslhannn sende inşallah yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin Mevlam olmayanlarada en hayırlı zamanda inşallah
Kız bazıları kaset olmayan testle yapıyo sen orda T yi görmezsin o işlere girme senBeta dan çakmam da arada idrar at kız
Napim gidem de konu monu mu açam gönüllü ovulasyon takibi yapılır diye
Teşekkür ederim canım allah razı olsun
İnşallahh kist değildir yaa
Hahahah ovulasyonda sıkıntı yok da gebelik mebelik atarlarsa bütün foyam ortaya çıkarKız bazıları kaset olmayan testle yapıyo sen orda T yi görmezsin o işlere girme sen
O dr .un annecigini... bidibidibididibbifchdssxvjydeybb BBC zzsiggjklv tmm sakinimGökten bebek yağsa bizim kafaya kist düşüyo maşallah benimki de turp gibi ablası
Gecmis olsun gulumİnşallah canım hakkımızda hayırlısı belli olcak yarın
Iste bu dimi? Bizi bizden iyi kim anlar?E EbrarAsell kız yapma anlıyorum seni negatif görmeye korkuyosun çoğu kez bende senin gibi oldum yap dedikleri zaman yapasim asla gelmedi umudum olmadığından sonucu görünce de sabahlara kadar ağladım yemedim içmedim kendimi sucladim hatta ameliyat öncesi eşimden ayrılmayı bile düşündüm madem sıkıntı bende bırakmam gerek ona bunu yapmaya hakkım yok diye güldüm geçtim herkesin yanında aman biz düşünmuyoruz gezip tozuyoruz ne güzel daha genciz falan diyodum ummadığın anda gelsin miniğin en içten duam bu şu an
Egerki karnimdaayysaaaaa, duuurr, neler bekliyo onuuuuSen şimdi bebek seni bekletti naz yaptı diye sende onu bekletiyon ama ne kadar bekletirsen beklet 9 ay sonra sen istemesen de gelecek
İNŞALLAHHHHHH
Of ben de yaa çok sinirliyim şuanO dr .un annecigini... bidibidibididibbifchdssxvjydeybb BBC zzsiggjklv tmm sakinim
Dun gece ki ictiklerimizin etkisi halaa dewam ediyo diye dusundum o andaBende bi farklılık görüyo musun bak bakalım
Kuzucum, Ben sana bisey soylimmi? Hepsi birbirinden aci tabiki de, Benim 1kimyasaldi, 2.nin kalbi durdu.2.sekildense ,1.yi tercih ederim.İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsınbugün gördüm kırmızıları kimyasalmış demek ki bu sefer de erken vedalaştık bebeğimle
Ay inşallah bende de öyle olur hayırlısı inşallahsende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Sen sagi solu ayirirsin , ben cizgilere bakarim. Gel kardesim sen.biz kapatiriz foyalarimiziHahahah ovulasyonda sıkıntı yok da gebelik mebelik atarlarsa bütün foyam ortaya çıkarKendine hayrı yok bunun diye kaçışırlar artık çil yavrusu gibi
Uyur uykumdan uyandim yemek yemek icin.Of ben de yaa çok sinirliyim şuanVerdiği ilaç yüzünden iştahımı kontrol altında tutamıyorum verdiğim 3 5 kiloyuda geri alıcam
Ya o kaset olmayan testlerde sağı solu da karıştırıyodum ben bi kere kullandım bi daha da almadımSen sagi solu ayirirsin , ben cizgilere bakarim. Gel kardesim sen.biz kapatiriz foyalarimizi
PempeYa o kaset olmayan testlerde sağı solu da karıştırıyodum ben bi kere kullandım bi daha da almadım
Yok çişli taraf mı testti pembe taraf mı hangisi c hangisi t amaAaan
Halbuki ne var karisacak. Kopkoyu su C iste .demiPempetarafC de .C sagmi solmu? bnde Kaset testtlerde hele ki , Csini saga cevirip atmis sa karistiyom.Gozum pembe lere aliskinya pembe taraf , ne tarafa cevirirse cevirsin garanti C
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?