Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen beni takip et yarın sana ben beta atarım görürsem keseyi atarım istersen arada idrar testi yaparım için açılır
Beta dan çakmam da arada idrar at kız
Napim gidem de konu monu mu açam gönüllü ovulasyon takibi yapılır diye

Kız bazıları kaset olmayan testle yapıyo sen orda T yi görmezsin o işlere girme sen
Hahahah ovulasyonda sıkıntı yok da gebelik mebelik atarlarsa bütün foyam ortaya çıkar Kendine hayrı yok bunun diye kaçışırlar artık çil yavrusu gibi

Iste bu dimi? Bizi bizden iyi kim anlar? hem duygulandim hem mutlu oldum bu yorum hayatimin ve butttuuuunnn duygularimin ozeti.Allah razi olsun kuzuuummm .Rabbim senide ,yavrunuda butun kotulerden kotuluklerden korusun. Cok tesekkur ederim, cookk.

İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsınbugün gördüm kırmızıları kimyasalmış demek ki bu sefer de erken vedalaştık bebeğimle
Kuzucum, Ben sana bisey soylimmi? Hepsi birbirinden aci tabiki de, Benim 1kimyasaldi, 2.nin kalbi durdu.2.sekildense ,1.yi tercih ederim. hayat insani acinin icinden aci tercih ettiriyo.Suan sanmiyorum da, hamile olsam, test yapip pozitif bile gorsem , o anda baslar daha ne yasayacam bunda korkusu.Korkudan testt bile yapamiyorum pozitif gorsem yine 100000kere dusunurum, buraya atsam kimlerin acisini deserim , yarasini kanatirim diye.Bu assla demek degilki , kiskanmak hissi.Ama gulum, hayatta parayla alinamayan seylerden biride bu iste.Derlerki , tup bebek, asilama vs...denemedigim tek tup bebek kaldi.10aydir ugrastim.10aydir hormon yukledim kendime , hergun binbir umutla , binbir korkuyla . Asilama da oyle.Parayla olmuyo iste...

Sen sagi solu ayirirsin , ben cizgilere bakarim. Gel kardesim sen.biz kapatiriz foyalarimizi
Ya o kaset olmayan testlerde sağı solu da karıştırıyodum ben bi kere kullandım bi daha da almadım
Yok çişli taraf mı testti pembe taraf mı hangisi c hangisi t amaAaan

Ya o kaset olmayan testlerde sağı solu da karıştırıyodum ben bi kere kullandım bi daha da almadım
Yok çişli taraf mı testti pembe taraf mı hangisi c hangisi t amaAaan
Pempe tarafC de .C sagmi solmu? bnde Kaset testtlerde hele ki , Csini saga cevirip atmis sa karistiyom.Gozum pembe lere aliskinyapembe taraf , ne tarafa cevirirse cevirsin garanti C

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…