Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pempe tarafC de .C sagmi solmu? bnde Kaset testtlerde hele ki , Csini saga cevirip atmis sa karistiyom.Gozum pembe lere aliskinyapembe taraf , ne tarafa cevirirse cevirsin garanti C
Kız sizin oralarda mis gibi testler var böyle + lı falan bebekli mebekli. Biz burda t idi c idi sağ mıydı sol muydu kör oluyoz

Beyaz akıntım falan da oldu yani bildigin yumurtlama. Ne enteresan ya adet sonrası hemen ilk defa görüyorum yumurtlama. Bı de internetten inofolic combi sipariş ettim bu ay yumurtlamaya kadar kullanırım diyodum
Folic yinede kullan balimm. Hamile kalmadan 6ay once kullanilmasi bebegin gelisimi icin cok gerekli zaten.(ozellikle 35den sonra ki Anne adaylari icin)

Iste bu dimi? Bizi bizden iyi kim anlar? hem duygulandim hem mutlu oldum bu yorum hayatimin ve butttuuuunnn duygularimin ozeti.Allah razi olsun kuzuuummm .Rabbim senide ,yavrunuda butun kotulerden kotuluklerden korusun. Cok tesekkur ederim, cookk.
Canım her zaman burdayım daha çok şey yazardım da ağlarım ağlarsın üzülürüz diye yazmadim kuzum amin canım hepimizi korusun rabbim hep gül nolursa olsun

Kızlar ben miniğimi gördüm minicikk ufacıkkk daha zor görülüyor dedi doktor zayıf oldugun için karından gördük zorda olsa dedi
Kan tahlilleri öğleden sonra cıkacak
Pazartesi gel dedi ama ben 2 hafta sonra gidicem gerek yok 2 2 gitmeye bebeğimi kalbini görür gelirim Allah ın izniyle inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…