Kız sizin oralarda mis gibi testler var böyle + lı falan bebekli mebekli. Biz burda t idi c idi sağ mıydı sol muydu kör oluyozPempetarafC de .C sagmi solmu? bnde Kaset testtlerde hele ki , Csini saga cevirip atmis sa karistiyom.Gozum pembe lere aliskinya pembe taraf , ne tarafa cevirirse cevirsin garanti C
He yaa sanki hayatımda kopkoyu T gördüm deHalbuki ne var karisacak. Kopkoyu su C iste .demi
Ama cok pahali yaa, bi negative gormek icin vermem o parayiKız sizin oralarda mis gibi testler var böyle + lı falan bebekli mebekli. Biz burda t idi c idi sağ mıydı sol muydu kör oluyoz
Ben gordumde ne olduHe yaa sanki hayatımda kopkoyu T gördüm de
İçimde uhde o, o idrarda çift çizgiyi görmeden kan testine gitmeyeceğimmmBen gordumde ne oldu
Bize anca no pregnantAma cok pahali yaa, bi negative gormek icin vermem o parayihattada 2 haftalik hamilelik, 3 haftalik hamilelik yazani var
Amiinnn guzuuummmİçimde uhde o, o idrarda çift çizgiyi görmeden kan testine gitmeyeceğimmm
Folic yinede kullan balimm. Hamile kalmadan 6ay once kullanilmasi bebegin gelisimi icin cok gerekli zaten.(ozellikle 35den sonra ki Anne adaylari icin)Beyaz akıntım falan da oldu yani bildigin yumurtlama. Ne enteresan yaadet sonrası hemen ilk defa görüyorum yumurtlama. Bı de internetten inofolic combi sipariş ettim bu ay yumurtlamaya kadar kullanırım diyodum
Günaydın kuzummFolic yinede kullan balimm. Hamile kalmadan 6ay once kullanilmasi bebegin gelisimi icin cok gerekli zaten.(ozellikle 35den sonra ki Anne adaylari icin)
Kulagım hariç her yerim çınlıyo benim yaramaz uyutmadı gece
Aslinda kulagin cinlasin yada Koray uyansin yazdimda sildim haa.Aptala malum olurmusKulagım hariç her yerim çınlıyo benim yaramaz uyutmadı gece
Gunaydin BALIIIIMMMMMGünaydın kuzummRegl oldun muuuuuuuuuuuuuuuuu
Ahh çok şükür çok şükürGunaydin BALIIIIMMMMMhayir olmadimmmm korkuyla sabahi Sabah ettim ama , ha geldi ha gelecek diye.
Ahh çok şükür çok şükür
Doğum olabilmesi için cinsel ilişkiye girebilmek lazım. O zarlarla cinsel ilişkiye girilmiyor o yüzden ameliyatla alıyorlarBen oyle Zarlari, dogumda patlar diye duymustum.
Teşekkür ediyorum canım 2 hafta sonra inşallah kalp atışı duymaya gideceğizB Beklenenmucizemgeldi seni ve @kediseverkadin seni sorcaktım başkasını eklemişim heralde sizde kuzularınızın pıtpıtları duyun hayırlısıyla ve N Neslhannn sende inşallah yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin Mevlam olmayanlarada en hayırlı zamanda inşallah
Ben önce kan da görüp sonra 3 kere test yapan insan ım azimli davranıp 4 senenin sonunda çift çizgiyi gördüm çok şükür Rabbimeİçimde uhde o, o idrarda çift çizgiyi görmeden kan testine gitmeyeceğimmm
Canım her zaman burdayım daha çok şey yazardım da ağlarım ağlarsın üzülürüz diye yazmadim kuzum amin canım hepimizi korusun rabbim hep gül nolursa olsunIste bu dimi? Bizi bizden iyi kim anlar?hem duygulandim hem mutlu oldum bu yorum hayatimin ve butttuuuunnn duygularimin ozeti.Allah razi olsun kuzuuummm .Rabbim senide ,yavrunuda butun kotulerden kotuluklerden korusun. Cok tesekkur ederim, cookk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?