- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Oyyyy çok şükür canimmm ,Kızlar ben miniğimi gördüm minicikk ufacıkkk daha zor görülüyor dedi doktor zayıf oldugun için karından gördük zorda olsa dedi
Kan tahlilleri öğleden sonra cıkacak
Pazartesi gel dedi ama ben 2 hafta sonra gidicem gerek yok 2 2 gitmeye bebeğimi kalbini görür gelirim Allah ın izniyle inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh
Kızlar doktor vinalac diye bi folikasit verdiOyyyy çok şükür canimmm ,
MaşallahKızlar ben miniğimi gördüm minicikk ufacıkkk daha zor görülüyor dedi doktor zayıf oldugun için karından gördük zorda olsa dedi
Pazartesi gel dedi ama ben 2 hafta sonra gidicem gerek yok 2 2 gitmeye bebeğimi kalbini görür gelirim Allah ın izniyle inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh
Neslihancim tebrikler canım benim. Bizlere de görmek nasip olsun inşallah miniklerimizi. Sağlıkla doğsun inşallahOyyyy çok şükür canimmm ,
Allah razı olsun inşallah canımNeslihancim tebrikler canım benim. Bizlere de görmek nasip olsun inşallah miniklerimizi. Sağlıkla doğsun inşallah
Canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın bu ayMerhaba kızlar bende dün çatlatma iğnemi oldum. Heyecanlı bekleyişin içindeyim. Geçen ay iğneden 7 gün sonra regli oldum bu ay inşallau yine öyle bi şok yaşamamHamiş kalanlara rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hamiş kalmayı bekleyenlere de tez nasip etsinn
Sağolasın canım inşallah teşekkür ederim duan içinCanım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın bu ayduaların için de teşekkürler rabbim hepinizin kucagını bebekle doldursun inşallah
Çok şükür canımmKızlar ben miniğimi gördüm minicikk ufacıkkk daha zor görülüyor dedi doktor zayıf oldugun için karından gördük zorda olsa dedi
O kadar haklısın ki tabi ki bu daha iyi benim de iki düşüğüm var birinin kalbi durdu birinde de kalp atışını bile duyamadık bu da üçüncü işte Rabbim her şeyin hayırlısını versin ben bunu bir senedir bekliyordum tam vazgeçtim uğraşmaktan gördüm pozitifi bu kadar oldu ya devamı da gelir Allah’ın izniyleKuzucum, Ben sana bisey soylimmi? Hepsi birbirinden aci tabiki de, Benim 1kimyasaldi, 2.nin kalbi durdu.2.sekildense ,1.yi tercih ederim.hayat insani acinin icinden aci tercih ettiriyo.Suan sanmiyorum da, hamile olsam, test yapip pozitif bile gorsem , o anda baslar daha ne yasayacam bunda korkusu.Korkudan testt bile yapamiyorum pozitif gorsem yine 100000kere dusunurum, buraya atsam kimlerin acisini deserim , yarasini kanatirim diye.Bu assla demek degilki , kiskanmak hissi.Ama gulum, hayatta parayla alinamayan seylerden biride bu iste.Derlerki , tup bebek, asilama vs...denemedigim tek tup bebek kaldi.10aydir ugrastim.10aydir hormon yukledim kendime , hergun binbir umutla , binbir korkuyla . Asilama da oyle.Parayla olmuyo iste...
bana da folidoce verdi. Bende devam ediyor. Bir midem bulanıyor bir anda geçiyor bir koku geliyor hemen kötü oluyorum. Valla ben anlamadım bir anda halsizlik oluyor yatıp uyuyorum. Çok değişik hissediyorum. Dün çok çok az bir damla kan geldi.Kızlar doktor vinalac diye bi folikasit verdi
Bulantıyıda kesiyo dedi bende yok gerçi bulantıda bilginiz olsun dedim kızlar @kediseverkadin senin vardı bulantın
Allah allaahh kan neden geldiki canım inşallah bi şey yokturbana da folidoce verdi. Bende devam ediyor. Bir midem bulanıyor bir anda geçiyor bir koku geliyor hemen kötü oluyorum. Valla ben anlamadım bir anda halsizlik oluyor yatıp uyuyorum. Çok değişik hissediyorum. Dün çok çok az bir damla kan geldi.
Teşekkür ederim canım benim darısı başına inşallahÇok şükür canımm
Yok doktoru aradık da progestron seviyesi arttıkça bu dönemlerde hafif kanamalar olur endişelenme normal dedi.Allah allaahh kan neden geldiki canım inşallah bi şey yoktur
Şükür iyi bariiYok doktoru aradık da progestron seviyesi arttıkça bu dönemlerde hafif kanamalar olur endişelenme normal dedi.
Kasıkta agrı bndede var canım korkma kilon için de diyetisyene gidebilirsin hamileliğe uygun bi diyet önerir sana eminimKızlar çok bişe kaçırmadım inşallah bu ara kiloya kafayı takmış durumdayım deli gibi araştırıyorum. Sonraa sol kasığım ağrıyor
Doktora on gün daha gitmeyi düşünmüyorum
Gözün aydın. Darısı kalp atışını duymayaKızlar ben miniğimi gördüm minicikk ufacıkkk daha zor görülüyor dedi doktor zayıf oldugun için karından gördük zorda olsa dedi
Çok sağol canım benim allah razı olsunGözün aydın. Darısı kalp atışını duymaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?