Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyyy çok şükür canimmm ,

Merhaba kızlar bende dün çatlatma iğnemi oldum. Heyecanlı bekleyişin içindeyim. Geçen ay iğneden 7 gün sonra regli oldum bu ay inşallau yine öyle bi şok yaşamam Hamiş kalanlara rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hamiş kalmayı bekleyenlere de tez nasip etsinn

Maşallah

Canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın bu ay duaların için de teşekkürler rabbim hepinizin kucagını bebekle doldursun inşallah

Canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın bu ay duaların için de teşekkürler rabbim hepinizin kucagını bebekle doldursun inşallah
Sağolasın canım inşallah teşekkür ederim duan için

Çok şükür canımm

O kadar haklısın ki tabi ki bu daha iyi benim de iki düşüğüm var birinin kalbi durdu birinde de kalp atışını bile duyamadık bu da üçüncü işte Rabbim her şeyin hayırlısını versin ben bunu bir senedir bekliyordum tam vazgeçtim uğraşmaktan gördüm pozitifi bu kadar oldu ya devamı da gelir Allah’ın izniyle

Kızlar doktor vinalac diye bi folikasit verdi
Bulantıyıda kesiyo dedi bende yok gerçi bulantıda bilginiz olsun dedim kızlar @kediseverkadin senin vardı bulantın
bana da folidoce verdi. Bende devam ediyor. Bir midem bulanıyor bir anda geçiyor bir koku geliyor hemen kötü oluyorum. Valla ben anlamadım bir anda halsizlik oluyor yatıp uyuyorum. Çok değişik hissediyorum. Dün çok çok az bir damla kan geldi.

Allah allaahh kan neden geldiki canım inşallah bi şey yoktur

Kızlar çok bişe kaçırmadım inşallah bu ara kiloya kafayı takmış durumdayım deli gibi araştırıyorum. Sonraa sol kasığım ağrıyor
Doktora on gün daha gitmeyi düşünmüyorum

Kızlar çok bişe kaçırmadım inşallah bu ara kiloya kafayı takmış durumdayım deli gibi araştırıyorum. Sonraa sol kasığım ağrıyor
Doktora on gün daha gitmeyi düşünmüyorum
Kasıkta agrı bndede var canım korkma kilon için de diyetisyene gidebilirsin hamileliğe uygun bi diyet önerir sana eminim

Gözün aydın. Darısı kalp atışını duymaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…