Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok bişe kaçırmadım inşallah bu ara kiloya kafayı takmış durumdayım deli gibi araştırıyorum. Sonraa sol kasığım ağrıyor
Doktora on gün daha gitmeyi düşünmüyorum
Nedem kaç kilosunuz ki

Kızlar size bişey sorucam. Şimdi dün çatlatma oldum ya. Doktorum hiç rahmime falan bakmadı kalınlığı vs yeterlimi diye. Acaba progestan kullansammı ben doktora sormadan zararı olurmu

Demek hamile kalabilene kilo da engel değil
Ben de 80 dim 1 aydır falan 70 e düştüm doktor kilon var dedi diye
Bana da dedi devlette doktor yok kilolusun bilmem ne ulan kalan nasıl kaliyo da benim kilom sıkıntı oluyo ki bunu dediklerinde 70 falan dim asilamalar stres bide üstüne diyet yapiyodum ameliyat la birlikte bırakınca 10 kilo aldım

Aynen herşey bi bana gelince engel teşkil ediyo zaten

Bende 65 im kızlar 80 aşırı kilo değilki bende sandım hepiniz bi 100 110 varsınız he Allahım yaa

E EbrarAsell canım naptın yap artık şu testi ya çatlıycam
BUGUN :Kasiklarim batiyo, yumurtlama gibi akinti dewam , sandalyede oturmayi cok sewen ben, kasigimin sol tarafi rahatsiz ediyo oturamiyorum,Belimde gicik bi agri var, geceleri midem bulaniyo, ve artik o igne batmalarini yasiyorum. Birden vucudum alevleniyo, uzerimi acsam aninda usuyorum. (Et yiyemezken ,et yemek istiyorum. Ve diger 2hamilelik tede boyle olmustu.) Ve , 2saatte bir acikiyorum.ama ben cok korkuyorum. Coookkk.Hamile bile olsam , kalbi duracak korkusunu hic atamiyorum icimden. Pzrtesi Direk dr gidicem gulum.

Test yap bi an önce doktora görün bak geç kalmadan beni sinir etme kadınnnn
Belki doktor bişey önerecek belki vitamin eksiliğin var bi an önce öğren artık geç olmadan kızmaya başladım he

Bende 65 im kızlar 80 aşırı kilo değilki bende sandım hepiniz bi 100 110 varsınız he Allahım yaa
Ay deme kız 2 kat merdiven çıkmaya yoruluyorum har solukta kalıyorum hele tüp transfer derken yattım ya bide şimdi iyice nefes nefese kalıyorum nerde eskiden fildir fildir gezen ben bide şimdiki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…