- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Yarin sabah gidiyom , cekeleme beni.Hamilesin senBen de catliyorum artık yani burda olsan çeke çeke gotururdum doktora heralde seni
Yeter gücüm merak etme ona dikkat ederek cekecemYarin sabah gidiyom , cekeleme beni.Hamilesin sen
Kuzum senin iki tane kötü sonuçlanmış ni hamileliğin var. Ne kadar erken öğrensen o kadar iyi senin için ama sen inat ediyosun yapma böyle yap şu testi hamileysen bi an önce doktora gidersin değilsende beraber üstesinden geliriz bunun için burda değil miyiz hee?BUGUN :Kasiklarim batiyo, yumurtlama gibi akinti dewam , sandalyede oturmayi cok sewen ben, kasigimin sol tarafi rahatsiz ediyo oturamiyorum,Belimde gicik bi agri var, geceleri midem bulaniyo, ve artik o igne batmalarini yasiyorum. Birden vucudum alevleniyo, uzerimi acsam aninda usuyorum. (Et yiyemezken ,et yemek istiyorum. Ve diger 2hamilelik tede boyle olmustu.) Ve , 2saatte bir acikiyorum.ama ben cok korkuyorum. Coookkk.Hamile bile olsam , kalbi duracak korkusunu hic atamiyorum icimden. Pzrtesi Direk dr gidicem gulum.
Canım benim şimdi insan herşeyi takar kafayA ister istemez buna hormon halayı deniyo işte
Yok kuzum direkt engel değil ama iyi ki zayıflamışsınDemek hamile kalabilene kilo da engel değil
Ben de 80 dim 1 aydır falan 70 e düştüm doktor kilon var dedi diye
Zayıflamaya da devam ediyodum aslında ama diane35 engeli çıktı bu seferdeYok kuzum direkt engel değil ama iyi ki zayıflamışsın
Koray doğduktan sonra o nefes sorunu bendede var hemen nefes nefese kalıyorumAy deme kız 2 kat merdiven çıkmaya yoruluyorum har solukta kalıyorum hele tüp transfer derken yattım ya bide şimdi iyice nefes nefese kalıyorum nerde eskiden fildir fildir gezen ben bide şimdiki ben
Allah razı olsun o gutgut tanGutgut aradi yarin sabah gel dedi.araya sıkıştıracakmis beni
Gutgut Hristiyan ☹Allah cc ona Iman nasip etsinAllah razı olsun o gutgut tan
Tabiki yazacaksin Rabbim in istedigi saatt gelsin yaz diyecek sana da ❣Bi gün bende hamileyimmm yazabilecekmiyim acaba 4. Günüm adette kocam köyde pazartesi gelecek yarın teste başlamaya korkuyorum
Doktor a gidilmezmi hic heeGitmeyi düşünüyorumsağol yine içimi rahatlattın
Dun bi sarki dinledim de ,senin mucize geldi aklimaBen önce kan da görüp sonra 3 kere test yapan insan ım azimli davranıp 4 senenin sonunda çift çizgiyi gördüm çok şükür Rabbime
Ben onu hep unuttumGutgut Hristiyan ☹Allah cc ona Iman nasip etsin
Tabi atcaz gı, hallah hallah
[/QUOTEGözün aydın canım Allah bağışlasın bayadır sessiz takip ediyorum sizi, benide alın aranıza hayır getirsin bu topik hepimizeYaaa sağlıkla ilerler insallah canımm benim teste senin testin bi siliği belki görmüşsündür
benim en aşırı dönemim bu. Evlendikten sonra evden de çalışınca aşırı kilo aldım hareketsizlikten.Bende 65 im kızlar 80 aşırı kilo değilki bende sandım hepiniz bi 100 110 varsınız heAllahım yaa
Gidilmez vallaDoktor a gidilmezmi hic hee
Çocuk olsun bi yürümeye başlasın eritir sizi eritir siz hiç korkmayın biz akşama kadar maraton koşuyoruz evdebenim en aşırı dönemim bu. Evlendikten sonra evden de çalışınca aşırı kilo aldım hareketsizlikten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?