- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Ballarimm , kan verdim geldim, bekliyorum.Saat 1e kadar arariz dediler. B Bilgi012 @ NeslhannnCanım E EbrarAsell adet olmadı
Bugün doktora gidecekti evde testte yapmadı
Bekliyoruz 4 gözle hep beraberinşallah güzel sonuçlarla gelir bana hamile gibi geliyo bakalım çok umutluyum ondan
10dk oldum ewe geleli .hemen size kostuuummmm
Evet herkeseBol bol dua edelim canım hamilelerin duası kabul olur derler
İnşallah canım evet baya ısrarları okuyunca bende heyecanlandıminşallah sağlıkla merhaba desin annesine bende bekliyorm inşallah gelsiiin güzel haberlerle. Bende hamile diye hissediyorum
Ayyy hadi bekliyoruuuzzzz10dk oldum ewe geleli .hemen size kostuuummmm
Canım başka bir şey demedi mi doktor?? Bize göre 3 te cıkacak sonucun öylemi
Allahım inşallah sağlıklı bir bebekBunlara guven olurmu testte cikar, kanda cikmazlar.Hemen yazcam gulum arasinlarda bi bakalim niye adet olmadik.Kistmi , bebekmi?
Adet bittikten 5gun sonra. Ben hep oyle basliyorum kuzumİnşallah canım avü testine ne zaöan başlamayım sizce
İnşallahhhhhh bebekBunlara guven olurmu testte cikar, kanda cikmazlar.Hemen yazcam gulum arasinlarda bi bakalim niye adet olmadik.Kistmi , bebekmi?
Canım benimmmm10dk oldum ewe geleli .hemen size kostuuummmm
Ewet kuzum, sizde 3 de. Sonuc cikinca baska normal kadin dr.ye gecmem gerekiyo. Bundan sonrasina bu gutgutlar bakmiyo artik.o yuzden bisey demiyolar.sadece sonuc soyliceklerCanım başka bir şey demedi mi doktor?? Bize göre 3 te cıkacak sonucun öylemi
Orda bile aklim heeepppp sizdeyddi.keske dr.lere grupca gidebilsek demiCanım benimmmm
Aman pozitif olsunda gut guta gerek yokEwet kuzum, sizde 3 de. Sonuc cikinca baska normal kadin dr.ye gecmem gerekiyo. Bundan sonrasina bu gutgutlar bakmiyo artik.o yuzden bisey demiyolar.sadece sonuc soylicekler
Hee kavimler göçü gibi hep beraberOrda bile aklim heeepppp sizdeyddi.keske dr.lere grupca gidebilsek demi
Kapı önünde her çıkana büyük bir coşku ile kucaklaşma falan gözümde canlandıOrda bile aklim heeepppp sizdeyddi.keske dr.lere grupca gidebilsek demi
Guzel olurdu guzelHee kavimler göçü gibi hep beraber
Kimseye ihtiyacimiz yok , biz bize yeteriz demi gulumKapı önünde her çıkana büyük bir coşku ile kucaklaşma falan gözümde canlandı
Canım ben sadece meyve ve yoğurt yiyorum gibi bir şey. Bir de biraz ağır geçiriyorum mide bulantısı baş dönmesi. Çok düzene koyamıyorum ondan akşam midem bulanırsa daha geç saatte yiyorumAynı dertten muzdaribiz. En az kiloyla süreci tamamlamaya çalışalım. Ben aralıklı oruç yapmayı düşünüyorum Bir süre
İyiyim canım sadece biraz fazla sıkılıyor olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?