Kız burda 3 olunca mı orda 1 oluyodu
gözün aydın canım benimmmm. Çok güzellll. Sağlıkla ilerlesin inşallahJOYz N Neslhannn LaRisaCca eklinac B Bilgi012 , E ecrin2455 G goldenarrow12 C Capanin Gururu Teyom VE etiket yapamadigim Arkadas larim.BHCG 98.Eki Görüntüle 2776927
Gözün aydın canım benim inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağınaJOYz N Neslhannn LaRisaCca eklinac B Bilgi012 , E ecrin2455 G goldenarrow12 C Capanin Gururu Teyom VE etiket yapamadigim Arkadas larim.BHCG 98.Eki Görüntüle 2776927
Yaaaa gözün aydın canımmmJOYz N Neslhannn LaRisaCca eklinac B Bilgi012 , E ecrin2455 G goldenarrow12 C Capanin Gururu Teyom VE etiket yapamadigim Arkadas larim.BHCG 98.Eki Görüntüle 2776927
Yaa canım benim keşke yakın olsaydıkkİyiyim canım sadece biraz fazla sıkılıyor olabilirim
Canım çok mutlu oldum :)) Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsiiin :))JOYz N Neslhannn LaRisaCca eklinac B Bilgi012 , E ecrin2455 G goldenarrow12 C Capanin Gururu Teyom VE etiket yapamadigim Arkadas larim.BHCG 98.Eki Görüntüle 2776927
JOYz N Neslhannn LaRisaCca eklinac B Bilgi012 , E ecrin2455 G goldenarrow12 C Capanin Gururu Teyom VE etiket yapamadigim Arkadas larim.BHCG 98.Eki Görüntüle 2776927
Aynen biz biliyorduk
Biz zaten biliyoduk daa sonunda sende öğrendin
Canım canım canım çok sevindim çook Allahım tamamına erdirsin sağ salim kucağına al inşallah
Amin canımm inşallah
Bal bòcegim benim, sen hakliydin basindan beri bildin.ilk igneyi vurdugum gunlerde bile dedin buay olacak oyle hissediyorum diye☺
Biz zaten biliyoduk daa sonunda sende öğrendin
Canım canım canım çok sevindim çook Allahım tamamına erdirsin sağ salim kucağına al inşallah
Amin canımm inşallah
Ben size uğurlu geldim galiba hahah
Mide bulantısı olunca işler değişiyor tabi sağlık olsunda bulantı geçince düzenlersin sendeCanım ben sadece meyve ve yoğurt yiyorum gibi bir şey. Bir de biraz ağır geçiriyorum mide bulantısı baş dönmesi. Çok düzene koyamıyorum ondan akşam midem bulanırsa daha geç saatte yiyorum
Ooyy Allah senden de razı olsun kuzuum ne demekBal bòcegim benim, sen hakliydin basindan beri bildin.ilk igneyi vurdugum gunlerde bile dedin buay olacak oyle hissediyorum diye☺Allah cc razi olsun gece yarisina kadar derdimi dinledin yanimda oldun.Hersey icin cooookk tesekkur ederim. Dualarimdasin melegim
Eee artık sizi kötü emellerime alet edeyim şurda bi sürü hamile oldunuz hepinizi bir araya toplayıp ayin yapıcamm bana dua ediceksinizzz yok öyle boş boşş göbek büyütmekOlabilir canım
Bu teyzemin lafi AnneeeeOoyy Allah senden de razı olsun kuzuum ne demek
Ben de yetişcem inşallah size sonra en kıymetli bebiş benim olcak en küçük o çünkü
Hajaha bananeeBu teyzemin lafi Anneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?