Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Biz zaten biliyoduk daa sonunda sende öğrendin
Canım canım canım çok sevindim çook Allahım tamamına erdirsin sağ salim kucağına al inşallah
Bal bòcegim benim, sen hakliydin basindan beri bildin.ilk igneyi vurdugum gunlerde bile dedin buay olacak oyle hissediyorum diye☺Allah cc razi olsun gece yarisina kadar derdimi dinledin yanimda oldun.Hersey icin cooookk tesekkur ederim. Dualarimdasin melegim

Canım ben sadece meyve ve yoğurt yiyorum gibi bir şey. Bir de biraz ağır geçiriyorum mide bulantısı baş dönmesi. Çok düzene koyamıyorum ondan akşam midem bulanırsa daha geç saatte yiyorum
Mide bulantısı olunca işler değişiyor tabi sağlık olsunda bulantı geçince düzenlersin sende

E EbrarAsell canim inan coooook sevindim gözün aydin olsun sag saglim kucaginada alirsin insallahhh darisi bizlere olsun insallah bu zamana kadar yasadigin belirtileri tekrar bir yazarmisin canim

Ooyy Allah senden de razı olsun kuzuum ne demek
Ben de yetişcem inşallah size sonra en kıymetli bebiş benim olcak en küçük o çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…