Bende ilk bebekte ki kadar sık gitmiycem hastaneyeBen biraz geleneksel tıp yanlısıyım. Mesela ilk çocuğumda zırt bırt ultrasona giriyordum. Ne kadar zararı yok densede o güçlü ses dalgaları çocuğu yerinden sıçratacak kadar onu korkutuyormuş rahatsız ediyormuş.
bu soldaki ağrı devam ederse haftaya gideceğim mecburen ama en azından 6+0 olmayı bekleyeceğim
Kalp atışı için ne zaman çağırdı seni dr?Bende ilk bebekte ki kadar sık gitmiycem hastaneye
Ay inşallah eriyeyim de.Çocuk olsun bi yürümeye başlasın eritir sizi eritir siz hiç korkmayın biz akşama kadar maraton koşuyoruz evde
Aynı dertten muzdaribiz. En az kiloyla süreci tamamlamaya çalışalım. Ben aralıklı oruç yapmayı düşünüyorum Bir süreAy inşallah eriyeyim de.
Koray doğduktan sonra o nefes sorunu bendede var hemen nefes nefese kalıyorum
Çocuk olsun bi yürümeye başlasın eritir sizi eritir siz hiç korkmayın biz akşama kadar maraton koşuyoruz evde
İnşallah canım avü testine ne zaöan başlamayım sizceTabiki yazacaksin Rabbim in istedigi saatt gelsin yaz diyecek sana da ❣
7. Hafta da çagırdı canımKalp atışı için ne zaman çağırdı seni dr?
Boş boş rüyalar görme beRüyamda doktordayiz yine kese görüyoruz kalp atışı duyamiyoruz acaba boş mu falan diye düşünüyorum delirdim iyice heeeeh
Canım E EbrarAsell adet olmadıE EbrarAsell ayyy nolur yap şu testi ben heyecanlandım burdaaa.kızlar bana bildirim gelmiyor okuyorum ama taa salıdan hasta geliyor orda kalıyorum konudan baya kopuyorum. Ama ara ara okumaya çalışıyorum
İnşallah canım evet baya ısrarları okuyunca bende heyecanlandımCanım E EbrarAsell adet olmadı
Bugün doktora gidecekti evde testte yapmadı
Bekliyoruz 4 gözle hep beraberinşallah güzel sonuçlarla gelir bana hamile gibi geliyo bakalım çok umutluyum ondan
Bol bol dua edelim canım hamilelerin duası kabul olur derlerİnşallah canım evet baya ısrarları okuyunca bende heyecanlandıminşallah sağlıkla merhaba desin annesine bende bekliyorm inşallah gelsiiin güzel haberlerle. Bende hamile diye hissediyorum
Bilinçaltı yat kak onla napayımBoş boş rüyalar görme be
Sağlıkla ilerler inşallah kötü düşünme
Ben elimden gelse hastaneden çıkmam galibaBende ilk bebekte ki kadar sık gitmiycem hastaneye
Canım yaaBen elimden gelse hastaneden çıkmam galibaucuz olsa da ultrason cihazı falan alsam eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?