Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ilk bebekte ki kadar sık gitmiycem hastaneye

Rüyamda doktordayiz yine kese görüyoruz kalp atışı duyamiyoruz acaba boş mu falan diye düşünüyorum delirdim iyice heeeeh

E EbrarAsell ayyy nolur yap şu testi ben heyecanlandım burdaaa.kızlar bana bildirim gelmiyor okuyorum ama taa salıdan hasta geliyor orda kalıyorum konudan baya kopuyorum. Ama ara ara okumaya çalışıyorum

E EbrarAsell ayyy nolur yap şu testi ben heyecanlandım burdaaa.kızlar bana bildirim gelmiyor okuyorum ama taa salıdan hasta geliyor orda kalıyorum konudan baya kopuyorum. Ama ara ara okumaya çalışıyorum
Canım E EbrarAsell adet olmadı
Bugün doktora gidecekti evde testte yapmadı
Bekliyoruz 4 gözle hep beraber inşallah güzel sonuçlarla gelir bana hamile gibi geliyo bakalım çok umutluyum ondan

Canım E EbrarAsell adet olmadı
Bugün doktora gidecekti evde testte yapmadı
Bekliyoruz 4 gözle hep beraber inşallah güzel sonuçlarla gelir bana hamile gibi geliyo bakalım çok umutluyum ondan
İnşallah canım evet baya ısrarları okuyunca bende heyecanlandım inşallah sağlıkla merhaba desin annesine bende bekliyorm inşallah gelsiiin güzel haberlerle. Bende hamile diye hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…